Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ben Manisa Akhisar'da benim ikinci deneme maalesef negatif

nefret geliyor su oturma gruplarindan. kimse bizin ne yasadigimizi.bilmeden akil verio ya. sinirleerim alt ust.

benimde kayinvalidem surekli su hamile bu hamile senden bi haber yok bi guzel haber veremediniz millet hep hamile diye igneliyor.. banyoya kacip dolan gozlerimi silmekle yetiniyorum.. insanlarin ne kadar uzuldugu zerre umurlarinda degil.. ustelik 10 yasinda kizim oldugu halde agir psikolojik baski altindayim.. bu hafta transfer yapilacak insallah olumlu sanuclar alirim..

toplam ne kdr odediniz
İki deneme oldu ilkinde yumurta döllenmedi benim bir yumurta. Var zaten hep bir yumurta oluşuyor döllenme .atınca transfer olmadı ikinci denemede transfer oldu ama tutmadı benim yaşım 42 eşimi. 48 tabiki yaş faktörü çok bu işte ama hayırlısı bir kez daha deniyecegim ins güzle sonuç alırım iki deneme herşey içinde muayene ve ilaçlar transfer yumurta toplama 9 bin tuttu

Burası benim başlığım şu an sanırım Perşembe günü test yapılacak ve oldukça gerginim

Ben dusuk yaptım sanırım kızlar az önce bir parça pıhtı geldi karnım da agriyor olmadı bu defa hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…