Netten bakıyorum tüm belirtiler dusuk belirtisi yani bu kadar kanama pıhtı Ağrı başka bi şey olmaz kicanım dur bakalım hemen kötüye yorma değildir inşallah.
Sen kaç haftalık gebeydin kese kalp stışı duydunmuNetten bakıyorum tüm belirtiler dusuk belirtisi yani bu kadar kanama pıhtı Ağrı başka bi şey olmaz ki
Yok daha transferin 13. Günündeyim yeni ögrendim pozitifi çok küçük düşse bile kanama gibidir anlamazsın dediler ondan şüpheleniyorumSen kaç haftalık gebeydin kese kalp stışı duydunmu
Değerin kaçtı cnm 13. Gün kanama rengin kırmızı mı?Yok daha transferin 13. Günündeyim yeni ögrendim pozitifi çok küçük düşse bile kanama gibidir anlamazsın dediler ondan şüpheleniyorum
Bugün kanda baktırmadım artıp artmadığı bugün belli olmaz diyorlar kırmızı ve pıhtı geldi CanımDeğerin kaçtı cnm 13. Gün kanama rengin kırmızı mı?
Az kalmışmne güzel biz çıldırıcaz zaman geçmiyor
Benim 6. gün kanamam oldu baya panikledim çok fazla değildi ama beni oldukça korkuttu ve doktorum proluton depot iğne yazdı bu gün ikincisi vurulacak (berbat bir iğne gün geçtikçe bacağımın ağrısı arttı) şimdi sonuç ne olacak gerçekten bilemiyorum.Yok daha transferin 13. Günündeyim yeni ögrendim pozitifi çok küçük düşse bile kanama gibidir anlamazsın dediler ondan şüpheleniyorum
Depot yaptırdım ben ona rağmen durmadı ben kesin dusuk olduğunu düşünüyorum kızlar insallah herkes sağlıkla kucağına alır bebeğiniBenim 6. gün kanamam oldu baya panikledim çok fazla değildi ama beni oldukça korkuttu ve doktorum proluton depot iğne yazdı bu gün ikincisi vurulacak (berbat bir iğne gün geçtikçe bacağımın ağrısı arttı) şimdi sonuç ne olacak gerçekten bilemiyorum.
Kaçıncı gün embriyosu ve transfer kaçında olduBenim 6. gün kanamam oldu baya panikledim çok fazla değildi ama beni oldukça korkuttu ve doktorum proluton depot iğne yazdı bu gün ikincisi vurulacak (berbat bir iğne gün geçtikçe bacağımın ağrısı arttı) şimdi sonuç ne olacak gerçekten bilemiyorum.
Bir şey diyeyim mi benim de sevap ediyor lekelenmem ama yine de bilemiyorum doktorum umutsuz konuşmadıDepot yaptırdım ben ona rağmen durmadı ben kesin dusuk olduğunu düşünüyorum kızlar insallah herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini
Depot yaptırdım ben ona rağmen durmadı ben kesin dusuk olduğunu düşünüyorum kızlar insallah herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini
5. gün embriyosu 28 inde oldu 7 sinde tahlil yapılacakKaçıncı gün embriyosu ve transfer kaçında oldu
5. gün embriyosu 28 inde oldu 7 sinde tahlil yapılacak
ayy çok sevindim inşaallah dün de kasıklarımda ağrı vardı Allahım hayırlısı salı test yapmam gerek ama ben dayanamayacağım pazar test yaptırırım:)Canım tutnmadır o rahat ol bu güzel birşey
Benim de test günüm 12 si salı günü. Ben de çok heyecanlıyım ama umutluyum tuttu bu bebekler :)) hep yüzümde anlamsız şapşik bir gülümseme ile geziniyorum transferden beri :)ayy çok sevindim inşaallah dün de kasıklarımda ağrı vardı Allahım hayırlısı salı test yapmam gerek ama ben dayanamayacağım pazar test yaptırırım:)
bende pıhtı vardı kullandığımız fitildir bence moralini yüksek tutBen dusuk yaptım sanırım kızlar az önce bir parça pıhtı geldi karnım da agriyor olmadı bu defa hayırlısı olsun
iki tane mi var ne güzel ikizler:) yaa aynı gün sonucu öğreneceğiz çok heyecanlı haber edelim birbirimizi:)Benim de test günüm 12 si salı günü. Ben de çok heyecanlıyım ama umutluyum tuttu bu bebekler :)) hep yüzümde anlamsız şapşik bir gülümseme ile geziniyorum transferden beri :)
Evet yaşım 35 benim çift embriyo transferi istedik doktorum da uygun olduğunu söyledi ve yaptı. Olasılığı artıralım istedik. İkisinin de tutması %15 ama olur mu olur :)) elbette haber edelim. Eger sonucumuz pozitif ise muhtemelen aynı dönemde Doğum olacak :)iki tane mi var ne güzel ikizler:) yaa aynı gün sonucu öğreneceğiz çok heyecanlı haber edelim birbirimizi:)
iyi düşünmüşsünüz yaşınızda tutuyor iki embriyoya ..doğumun aynı gün olması ne güzel olur inş.haberleşiriz mutlaka :) benim de 1 tane embriyom var inş.tutar eşimle dayanamayacağız sanırım pazar günü kan testi vereceğim benEvet yaşım 35 benim çift embriyo transferi istedik doktorum da uygun olduğunu söyledi ve yaptı. Olasılığı artıralım istedik. İkisinin de tutması %15 ama olur mu olur :)) elbette haber edelim. Eger sonucumuz pozitif ise muhtemelen aynı dönemde Doğum olacak :)
Ben Salı’yı bekleyeceğim. Bu arada kullandığın bir ilaç var mı?iyi düşünmüşsünüz yaşınızda tutuyor iki embriyoya ..doğumun aynı gün olması ne güzel olur inş.haberleşiriz mutlaka :) benim de 1 tane embriyom var inş.tutar eşimle dayanamayacağız sanırım pazar günü kan testi vereceğim ben