Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yok daha transferin 13. Günündeyim yeni ögrendim pozitifi çok küçük düşse bile kanama gibidir anlamazsın dediler ondan şüpheleniyorum
Benim 6. gün kanamam oldu baya panikledim çok fazla değildi ama beni oldukça korkuttu ve doktorum proluton depot iğne yazdı bu gün ikincisi vurulacak (berbat bir iğne gün geçtikçe bacağımın ağrısı arttı) şimdi sonuç ne olacak gerçekten bilemiyorum.

Depot yaptırdım ben ona rağmen durmadı ben kesin dusuk olduğunu düşünüyorum kızlar insallah herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini

Kaçıncı gün embriyosu ve transfer kaçında oldu

Depot yaptırdım ben ona rağmen durmadı ben kesin dusuk olduğunu düşünüyorum kızlar insallah herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini

Arkadaşım kötü düşünme lütfen, duanı et gerisi takdir-i ilahi.. Canını sıkma desemde biliyorum elinde değil sadece sabır, sabrın sonu selamettir inşAllah

ayy çok sevindim inşaallah dün de kasıklarımda ağrı vardı Allahım hayırlısı salı test yapmam gerek ama ben dayanamayacağım pazar test yaptırırım:)
Benim de test günüm 12 si salı günü. Ben de çok heyecanlıyım ama umutluyum tuttu bu bebekler :)) hep yüzümde anlamsız şapşik bir gülümseme ile geziniyorum transferden beri :)

Benim de test günüm 12 si salı günü. Ben de çok heyecanlıyım ama umutluyum tuttu bu bebekler :)) hep yüzümde anlamsız şapşik bir gülümseme ile geziniyorum transferden beri :)
iki tane mi var ne güzel ikizler:) yaa aynı gün sonucu öğreneceğiz çok heyecanlı haber edelim birbirimizi:)

iki tane mi var ne güzel ikizler:) yaa aynı gün sonucu öğreneceğiz çok heyecanlı haber edelim birbirimizi:)
Evet yaşım 35 benim çift embriyo transferi istedik doktorum da uygun olduğunu söyledi ve yaptı. Olasılığı artıralım istedik. İkisinin de tutması %15 ama olur mu olur :)) elbette haber edelim. Eger sonucumuz pozitif ise muhtemelen aynı dönemde Doğum olacak :)

iyi düşünmüşsünüz yaşınızda tutuyor iki embriyoya ..doğumun aynı gün olması ne güzel olur inş.haberleşiriz mutlaka :) benim de 1 tane embriyom var inş.tutar eşimle dayanamayacağız sanırım pazar günü kan testi vereceğim ben

Ben Salı’yı bekleyeceğim. Bu arada kullandığın bir ilaç var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…