- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım var hayırlı olsun kan ver benceHanimlar9.gun idrar testi dogrumu goruyom ben var demi
Var canım hayırlı olsun inş bu ucuz kasetlerfe boyle sılık cıkıyor erken gebelik testınde bayag belırgın cıkıyorHanimlar9.gun idrar testi dogrumu goruyom ben var demi
Tebrikler canım hamilesin inşallah sağlıcakla kucağına alırsınHanimlar9.gun idrar testi dogrumu goruyom ben var demi
Canım hayırlı olsun hemen kan ver benceHanimlar9.gun idrar testi dogrumu goruyom ben var demi
Çıkar canım yapabilirsin.Kızlar uarın 8.günüm erken gebelik testinde çıkarmı yarın test yapacağım sanırsam artık dayanamıyorum
Birde bugün çok halsiz hissediyorum kendımı ...sabah ta 1 damla pembemsi bir akıntı gördüm çamaşırımdaKızlar uarın 8.günüm erken gebelik testinde çıkarmı yarın test yapacağım sanırsam artık dayanamıyorum
Canım öğlen kan vereceğim ama dün o kadar forum okudum ki direkt dusuk yaptığıma eminim artık maksat bthcg düşmüş mu diye kan vereceğim zaten bir daha dener miyim bilmiyorumGerminal Canım ne yaptın
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah büyüktür inşallah bi sonuç çıksın bakalım. haber vermeyi unutma banaCanım öğlen kan vereceğim ama dün o kadar forum okudum ki direkt dusuk yaptığıma eminim artık maksat bthcg düşmüş mu diye kan vereceğim zaten bir daha dener miyim bilmiyorum
Herkes güzel sonuçlar alır insallah bu yolda her şey varmış hazırlıklı olmak gerekmiş ben tutmaz diye bekliyordum tutup dusuk yapmak aklıma gelmemişti sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Canım 6.günden itibaren bthcg salgılanmaya başlıyor bugün çıkar bence kan ver net sonucu alKızlar uarın 8.günüm erken gebelik testinde çıkarmı yarın test yapacağım sanırsam artık dayanamıyorum
İyice yerleşmiş bebişin canımBirde bugün çok halsiz hissediyorum kendımı ...sabah ta 1 damla pembemsi bir akıntı gördüm çamaşırımda
Evet canım var hayırlı olsun kan ver bence
Canım hayırlı olsun hemen kan ver bence
tesekur edrim kızlar sagolun yarın merkeze gidip kan vericem bklm insallah kucagımıza almayıda nasipolurVar canım hayırlı olsun inş bu ucuz kasetlerfe boyle sılık cıkıyor erken gebelik testınde bayag belırgın cıkıyor
Canım hayırlısı olsun inşaallah iyi sonuç alırsınCanım öğlen kan vereceğim ama dün o kadar forum okudum ki direkt dusuk yaptığıma eminim artık maksat bthcg düşmüş mu diye kan vereceğim zaten bir daha dener miyim bilmiyorum
Herkes güzel sonuçlar alır insallah bu yolda her şey varmış hazırlıklı olmak gerekmiş ben tutmaz diye bekliyordum tutup dusuk yapmak aklıma gelmemişti sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Canım kaç embriyo koydular kaçıncı gün embriyosuydu ne gibi belirtilerin oldutesekur edrim kızlar sagolun yarın merkeze gidip kan vericem bklm insallah kucagımıza almayıda nasipolur
Vallaha canım al bendende okadarBenimde bugün 6. günüm, dün akşam çok bel ve kasık ağrım vardı, sanki regl olacak gibiyim, çok endişeliyim cmtsi test günüm az kaldı ama çok sabırısızım,midem çok ekşiyor, gaz sorunum devam ediyor, bakalım neler olacak
Öğrensek de kurtulsak bu bilinmezlikten, kendimi zor tutuyorum idrar testi yapmamak için, çıkmazsa da çok demorilize olucamVallaha canım al bendende okadar