Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Hanimlar9.gun idrar testi dogrumu goruyom ben var demi

Eklentiler

• 15494326296324491305515353989359.jpg
    15494326296324491305515353989359.jpg
    161,4 KB · Görüntüleme: 130
Canım öğlen kan vereceğim ama dün o kadar forum okudum ki direkt dusuk yaptığıma eminim artık maksat bthcg düşmüş mu diye kan vereceğim zaten bir daha dener miyim bilmiyorum
Herkes güzel sonuçlar alır insallah bu yolda her şey varmış hazırlıklı olmak gerekmiş ben tutmaz diye bekliyordum tutup dusuk yapmak aklıma gelmemişti sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah

Canım öğlen kan vereceğim ama dün o kadar forum okudum ki direkt dusuk yaptığıma eminim artık maksat bthcg düşmüş mu diye kan vereceğim zaten bir daha dener miyim bilmiyorum
Herkes güzel sonuçlar alır insallah bu yolda her şey varmış hazırlıklı olmak gerekmiş ben tutmaz diye bekliyordum tutup dusuk yapmak aklıma gelmemişti sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah büyüktür inşallah bi sonuç çıksın bakalım. haber vermeyi unutma bana

Canım hayırlısı olsun inşaallah iyi sonuç alırsın

Benimde bugün 6. günüm, dün akşam çok bel ve kasık ağrım vardı, sanki regl olacak gibiyim, çok endişeliyim cmtsi test günüm az kaldı ama çok sabırısızım,midem çok ekşiyor, gaz sorunum devam ediyor, bakalım neler olacak

X