Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Sonucu bir an önce öğrenmek istiyorum bende ama bi yandanda negatif olacak diye korkuyorum yaptrmaya
Şimdi bütün doktorların videolarını dinledim youtub da diyorki kasık ağrısı bel ağrısı gebelik belirtisi değildir ilaçların etkisidir ama tek bir etki vardır buda az miktarda gelen kanama lekelenmedir bu belirtiyi gördükten sonra test yaptırabilirsiniz diyor

Benim lekelenmem falan yok, herkes de aynı etki olacağını düşünmüyorum, bende pek çok iey okudum, illede hamilelik belirtisi kanama olacak diye birşey yok, yerleşme kanaması herkes de olmuyor.

Selam kızlar bugün transferin 9
Günü ben dayanamayıp 7.gün kan.verdim 0.160 çıktı bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum ama Dr ısrarla 10.gün tekrar yap ilaçlarına da devam et dedi keşke erken yapmasaydım ve birden yaşasaydım üzüntümü şimdi o kadar pismanimki testi erken yaptığım için ilaçlarımı kullanmak bile çok saçma geliyor yani demem o ki kimse benim yaptığım hatayı yapmasın uzuleceksekte erkenden kendimizi hirpalamanin anlamı yok sağlıcakla kalın canlar

Arkadaşlar Merhaba
Transferim geçen hafta pazartesi ogleden sonra yapıldı yani bugun transfer sonrası 9. Günüm dün kan testi verdim ve negatif çıktı
8. Gün sonucu <1.20 çıkıp daha sonra hamile olan var mı ? Bana artık bebek yok gibi geldi ilk denemem ve olmadı sanırım. Ama sonra değişen oluyor mu merak ettim .Rabbimin gelen her şeye razıyım

Sanirim senle aynı kaderi paylaşıyoruz canım . Hayirlisi olsun inşallah. Keşke 2 gün daha hamileymisiz gibi mutlu olsaydık acele etmeseydik.ben de dün 8. Günüydü kan verdim <1.20 negatif yazıyor . Cuma günü test günümdu.artma heralde artık.

Hayırlısıkuzum artacağını sanmıyorum öyle bir umudum yotk bi daha asla erken test yapmam geçen denemede 9.gün 159 çıkmıştı sonuç ama simd artacağını sanmıyorum mucize olması lazım bunun için cnm

Benim lekelenmem falan yok, herkes de aynı etki olacağını düşünmüyorum, bende pek çok iey okudum, illede hamilelik belirtisi kanama olacak diye birşey yok, yerleşme kanaması herkes de olmuyor.
Canım zaten herkeste aynı etki olmaz bende de lekelenme yok ama var ise bu belirtiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…