Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım benim inş devam edecek artmaya
İnş kardeşi olacak kızının
Dualarımdasın
Benim hiç çocuğum yok ve bir sürü denemem var
Malesef sebepsiz
Etrafımdaki tüm akrabalarımın kardeşlerimin çocuğu var ya da hamile
Tüm oturma gruplarında mevzu çocuk

Zaten bu çevre insanlar mahfesiyor insanı umudunu kaybetme kuzum

I
Zaten bu çevre insanlar mahfesiyor insanı umudunu kaybetme kuzum
kızlar günaydın bugün benimde 5.gün girip yazmamaya gayret ediyorum ama okumadan duramıyorum anlayacağınız bir şekilde bu düşünceden uzak kalamıyorum gerçekten sabır etmek ne zormuş bu süreçte çok iyi anladım !! İnşallah hepimiz mutlu haberlerimizi bir bir paylaşırız burdan izmir yada Manisa da olan var mı aranızda

Ben izmirdeyim canım

Canım benimde ilk denemem.bende sadece cirone jel sabah akşam,coraspirin ,elevit vitamin,estrofem sabah 3 tane kullanıyorum.

8. Gün 14:40 ta kan testim 18,80
10. Gün 08:29 de kan testim 24,40

Yükselme çok az olduğu için 2 gün sonra tekrar dedi hemşire ama umut yokmu arkadaşlar? Bide saat farkından dolayı böyle az çıkmış olabilir mi. 6. Gün embriyosu zaten geç bölünüyodu nolur bebeğim bana tutunsun dua edin

Tez zamanda olur umarım sen de dualarımdasin kızımdan önce ben de o psikolojiyi çok yaşadım çoğu insan gözümün içine baka baka su hamile bu hamile diyordu maalesef toplum kadını bu konuda da eziyor üsteki kadın kadını eziyor umursamamaya çalış en kısa zamanda da bebeğini kucağına alırsın insallah emin ol hamile kalmakla da bitmiyor olay sonrasında bebeklerini yarıştırma olayı oluyor yani bu annelik aslında çok zor is ben hep öyle derim o yüzden kulak tıkanmak en sağlıklısı

Umarım yukselir Canım benim 12. Gün testini de yaptır benim de kanama hafif hafif devam ediyor valla her an düşecek korkusuyla bekliyorum

Bugün 11.günüm idrar testinde negatif çıktı
İkici denememdi Mart ayında tekrar deneyeceğiz artık

Bende izmirdeyim benimde bugün 5. Günüm

Benim bugün 6. Günüm.kızlar merak ediyorum sizlwr sürekli yatıyormusunuz?ben 4 gün yatım tam yatmak te denmez evin içinde ara ara dolaştım.5 gün biraz yuruyus yaptım dışarı çıktım.bugün 6.günüm artık yatmaktan belim ağrıyor yıne yuruyuse cıkmayı düşünüyorum....sizler neler yapıyorsunuz sonuç beklerken?

Canım sen niye aynı saatte yapmadın saat farkı tabi önemli

Vallaha ara ara kalkıyorum hastaneye gittiğim oluyor evde dolanıyorum oturuyorum yatıyorum ama genelde dinlenir vaziyetteyim benimde transferi saymazsak 4.günüm

Yatmakla alakasi yok bence..birincide yattim negatifti..ikincide hic yatmadim positif..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…