Canım benim inş devam edecek artmayaÇok çok iyi anlıyorum ilk baslarda ben de öyleydim ilk tedavimde tutmadı diye günlerce ağladım sonradan pozitifi gördüm bir kızım var fakat ikinci çocuk da tüp bebek sayesinde oluyor ama bunda da korku stres gözyaşı hepsi vardı bu zor bir sınav ve bizim gibilerin sınavı da bi Canım anne olmak isteyen herkes olur bir gün insallah su an hafif kanamam var değerim artsa da sanki beni bırakıp gidecekmiş gibi hissediyorum kızım yanımda sürekli ilgi istiyor ama kalkmam yasak öyle değişik duygular içindeyim ki...Sen de tez zamanda yasarsın insallah
Vallaha topluca bu zaman geçene kadar kafayı yemessek iyikasıkta batma bende de var canım
Zaten bu çevre insanlar mahfesiyor insanı umudunu kaybetme kuzumCanım benim inş devam edecek artmaya
İnş kardeşi olacak kızının
Dualarımdasın
Benim hiç çocuğum yok ve bir sürü denemem var
Malesef sebepsiz
Etrafımdaki tüm akrabalarımın kardeşlerimin çocuğu var ya da hamile
Tüm oturma gruplarında mevzu çocuk
kızlar günaydın bugün benimde 5.gün girip yazmamaya gayret ediyorum ama okumadan duramıyorum anlayacağınız bir şekilde bu düşünceden uzak kalamıyorum gerçekten sabır etmek ne zormuş bu süreçte çok iyi anladım !! İnşallah hepimiz mutlu haberlerimizi bir bir paylaşırız burdan izmir yada Manisa da olan var mı aranızdaZaten bu çevre insanlar mahfesiyor insanı umudunu kaybetme kuzum
Ben izmirdeyim canımI
kızlar günaydın bugün benimde 5.gün girip yazmamaya gayret ediyorum ama okumadan duramıyorum anlayacağınız bir şekilde bu düşünceden uzak kalamıyorum gerçekten sabır etmek ne zormuş bu süreçte çok iyi anladım !! İnşallah hepimiz mutlu haberlerimizi bir bir paylaşırız burdan izmir yada Manisa da olan var mı aranızda
Canım benimde ilk denemem.bende sadece cirone jel sabah akşam,coraspirin ,elevit vitamin,estrofem sabah 3 tane kullanıyorum.Kızlar sizlerin kullandığı iğneleri ben kullanmıyorum bize niye vermediler ki zeynep Kamile tedavi gören kimsede o ilaçlardan görmedim ben. Cirone jel verdiler sadece Bebe aspirini folik asit ve Omepa Q10 kullanıyor bizde herkes.benim ilk denemem o yüzden soruyorum bu iğneler ne işe yarıyor ?
Tez zamanda olur umarım sen de dualarımdasin kızımdan önce ben de o psikolojiyi çok yaşadım çoğu insan gözümün içine baka baka su hamile bu hamile diyordu maalesef toplum kadını bu konuda da eziyor üsteki kadın kadını eziyor umursamamaya çalış en kısa zamanda da bebeğini kucağına alırsın insallah emin ol hamile kalmakla da bitmiyor olay sonrasında bebeklerini yarıştırma olayı oluyor yani bu annelik aslında çok zor is ben hep öyle derim o yüzden kulak tıkanmak en sağlıklısıCanım benim inş devam edecek artmaya
İnş kardeşi olacak kızının
Dualarımdasın
Benim hiç çocuğum yok ve bir sürü denemem var
Malesef sebepsiz
Etrafımdaki tüm akrabalarımın kardeşlerimin çocuğu var ya da hamile
Tüm oturma gruplarında mevzu çocuk
Umarım yukselir Canım benim 12. Gün testini de yaptır benim de kanama hafif hafif devam ediyor valla her an düşecek korkusuyla bekliyorum8. Gün 14:40 ta kan testim 18,80
10. Gün 08:29 de kan testim 24,40
Yükselme çok az olduğu için 2 gün sonra tekrar dedi hemşire ama umut yokmu arkadaşlar? Bide saat farkından dolayı böyle az çıkmış olabilir mi. 6. Gün embriyosu zaten geç bölünüyodu nolur bebeğim bana tutunsun dua edin
Bende izmirdeyim benimde bugün 5. GünümI
kızlar günaydın bugün benimde 5.gün girip yazmamaya gayret ediyorum ama okumadan duramıyorum anlayacağınız bir şekilde bu düşünceden uzak kalamıyorum gerçekten sabır etmek ne zormuş bu süreçte çok iyi anladım !! İnşallah hepimiz mutlu haberlerimizi bir bir paylaşırız burdan izmir yada Manisa da olan var mı aranızda
Kanda baktırdınız mı?Bugün 11.günüm idrar testinde negatif çıktı
İkici denememdi Mart ayında tekrar deneyeceğiz artık
Yarın baktiracagim canımKanda baktırdınız mı?
Aynı ilaçlar aynı dozlarCanım benimde ilk denemem.bende sadece cirone jel sabah akşam,coraspirin ,elevit vitamin,estrofem sabah 3 tane kullanıyorum.
Canım sen niye aynı saatte yapmadın saat farkı tabi önemli8. Gün 14:40 ta kan testim 18,80
10. Gün 08:29 de kan testim 24,40
Yükselme çok az olduğu için 2 gün sonra tekrar dedi hemşire ama umut yokmu arkadaşlar? Bide saat farkından dolayı böyle az çıkmış olabilir mi. 6. Gün embriyosu zaten geç bölünüyodu nolur bebeğim bana tutunsun dua edin
Ne biliyim canım ya zaten şimdiki aklım olsa 8. Günümde de asla yaptırmazdım. Normalde test günüm yarın.Canım sen niye aynı saatte yapmadın saat farkı tabi önemli
İnşallah kanda pozitifi görürsünüz idrarda çıkmamış olabilirYarın baktiracagim canım
Vallaha ara ara kalkıyorum hastaneye gittiğim oluyor evde dolanıyorum oturuyorum yatıyorum ama genelde dinlenir vaziyetteyim benimde transferi saymazsak 4.günümBenim bugün 6. Günüm.kızlar merak ediyorum sizlwr sürekli yatıyormusunuz?ben 4 gün yatım tam yatmak te denmez evin içinde ara ara dolaştım.5 gün biraz yuruyus yaptım dışarı çıktım.bugün 6.günüm artık yatmaktan belim ağrıyor yıne yuruyuse cıkmayı düşünüyorum....sizler neler yapıyorsunuz sonuç beklerken?
Yatmakla alakasi yok bence..birincide yattim negatifti..ikincide hic yatmadim positif..Benim bugün 6. Günüm.kızlar merak ediyorum sizlwr sürekli yatıyormusunuz?ben 4 gün yatım tam yatmak te denmez evin içinde ara ara dolaştım.5 gün biraz yuruyus yaptım dışarı çıktım.bugün 6.günüm artık yatmaktan belim ağrıyor yıne yuruyuse cıkmayı düşünüyorum....sizler neler yapıyorsunuz sonuç beklerken?