Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim aile hekimim oksaparı yazıyor.diğerini bilmiyorum.
Bugün gittim aile hekimime oksaparı yazabilmesi için Benim önce rapor çıkartmam gerekiyormuş o da sistemden raporu görüp öyle yazma yetkisi oluyormuş. Raporu da kadın dogumcumla görüşeceğim.

Yatmakla alakasi yok bence..birincide yattim negatifti..ikincide hic yatmadim positif..
Bunu duyduğuma o kadar sevindim ki anlatamam, bende ilk 3 gün sürekli yattım dün ve bugün yavaş yavaş dolaştım ikeaya gittim kafamı dağıttık biraz ! Sonra da vicdan azabı duydum çıkmayanıydım gezmesemiydim diye

Netten bakıyorum tüm belirtiler dusuk belirtisi yani bu kadar kanama pıhtı Ağrı başka bi şey olmaz ki
Hemen bi acile gidip görünsen iyi olur bence destekleyici iğne felan yaparlar doktorunla iletişime geç

Bugün gittim aile hekimime oksaparı yazabilmesi için Benim önce rapor çıkartmam gerekiyormuş o da sistemden raporu görüp öyle yazma yetkisi oluyormuş. Raporu da kadın dogumcumla görüşeceğim.
Ben direk gittim yazdı canım.daha önceden düşük olduğunda fln da gitmiştim çok yardımcı olan bir doktor.nasıl olduysa yazdı iğneyi.

Kızlar selamlar . Bugün dondurulmuş 5. Gün embriyo transferim yapıldı . 9 gün sonra kan tahlili yaptır dedi doktorum . Herşeyin iyi olduğunu söylediler . Artık nasip yani . Ben de sizlerle bu heyecanlı süreci bekleyeceğim . İşten izin aldım 3 gün yatmamın iyi olacağını söylediler . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :KK200:

Rapor cıkarmana gerek yok suan kadın doguma gıt bır kere yazdır orda ondan sonra aıle hekımlıgınde yazdırırsın kullandıgın ilaçlar olarak sıstemde cıkıyor cunku

Kızlar transferin ilk 3 günü nasıl yatınız hep sırtüstü mü ? Böyle çok zor uyunuyor ? Sağımıza ya da solumuza yatamıyor muyuz ?

Kızlar transferin ilk 3 günü nasıl yatınız hep sırtüstü mü ? Böyle çok zor uyunuyor ? Sağımıza ya da solumuza yatamıyor muyuz ?
Ben çok takılmadan yattım açıkcası ama ilk 3 gun dumduz yatmadım oturdum cok hareket etmedım sadece arada evde gezdım sende nasıl rahat edıyorsan bence öyle yap

İlk gün uzandım daha çok ancak ertesi günü günlük işlerimi yapmaya başladım hatta gezmeye gittim ama çok ayakta kalmamaya çalışıyorum. Yatış pozisyonu ne ile ilgili anlamadım ben

X