Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

3.gun asiri adet sancisi cektim sag kasigimdada yaniyodu resmen dedim tutunuyor heralde canim niye bu kdr stres yapiyosun uyuyamiycak kadar bu cok etkiler bebegin tutunmasinida
Peki o ağrıdan sonra ne gibi şeyler olmaya devam etti.bende de oldu 3 gün ama şu an sıfır belirti.

Pozitif sonuc alan arkadaslar hayirli olsun rabbim devamini nasip etsin bize de dua edin ayin 19 unda transfer olan arkadaşlar nasıl gidiyor süreç

Pozitif sonuc alan arkadaslar hayirli olsun rabbim devamini nasip etsin bize de dua edin ayin 19 unda transfer olan arkadaşlar nasıl gidiyor süreç
Benim 3. Ve 4. Gün kötüydü sancım oldu adet olacam sandım ama ondan sonra bir daha birsey hissetmedim. Tık yok yani. Birşey olmayınca da acaba yok mu diye kafamda kuruyorum. Bazen çok umutlu bazen umutsuzum. Salı günü test yaparım. Senin nasıl gidiyor var mı değişik bir durum

Benim sürekli adet olacak gibi belim ve bacaklarım agriyor bacak ağrısı benim adet sinyali oluyor o yüzden çok korkuyorum salı gününden öncede test yapmayı düşünmüyorum perşembe eve geldim kendimi oyalamaya calisiyorum

Aynı şeyleri hissediyorum ben de,gün içinde bazen çok umutluyum kesin tuttu diyorum bazen de o kadar umutsuz oluyorum ki kesin tutmadi diyorum benim de transferin üçüncü gununden beri sağ kasığımda ağrı var, göğüsler ara ara ağrıyor başka da bir belirti yok

Kızlar sizin kaçıncı gün embriyosu,benim 5. Gün pazartesi test günüm.

Bu arada daha önce hamile kalmıştım (tüp bebekle) o zaman çok sık idrara çıkıyordum ve su gibi akıntım çokktu onun dışında diğer belirtiler tıpkı adet belirtisi gibiydi bu def sık idrara çıkma var ama akıntı yok malesef bu da korkutuyor beni

Sürekli göğüslerime bakıyorum bir değişiklik var mi diye agrimiyo bile ilk 3 4 gün çok gazim vardı o da bitti çok tırsıyorum. Allahım lütfen ikici kez olumsuz almak istemiyorum rabbim bizlerede nasip etsin insallah

Ben ilk iki transferimde de böyleydim tutmadı diye ağlıyordum ama tuttu. Bu seferde öyleyim, gene çok korkuyorum. İnşallah ilk ikisi gibi hepsi boşa çıkar da tutar ama bu defa saglıkla devam eder. İnşallah senin de kuruntudur benimki gibi. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah, hepimiz pozitifi görürüz

Gün içinde ben de hep goguslerimi elliyorum bir şey var mı diye

Kızlar akıntınız var mı? Benim daha önce tuttugunda su gibi akıntım çok olmuştu ama bu defa yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…