Hayır görmedimyerlesme kanamsida grmednz degil mi
merhaba hayrli ugurlu olsn insallahh ne gibi belirtileriniz var ne yiyosnz ne iciyrsnz nasl yats pozisyonunuz banyo yaptnz mii cok srdum ama mrk ediyo insanCanım merhaba benimde sonucum 4 kasımda belli olucak bakalım inşallah pozitif sonuç alırsın
Kasık ve bel ağrım var canım düzenli yemek yiyorum öğünler alamıyorum bol meyve tüketiyorum. Transferden sonraki gün ılık duş aldım doktorum yapabilirsin demişti.sırt üstü genelde ama sağ sol a dönüyorum tabi bakalım hayırlısımerhaba hayrli ugurlu olsn insallahh ne gibi belirtileriniz var ne yiyosnz ne iciyrsnz nasl yats pozisyonunuz banyo yaptnz mii cok srdum ama mrk ediyo insan
Bana da sürekli yatmamami söyledi Ben sürekli yatmıyorum yürüyorum yemeğimi masada yiyorum geziniyorum evin içerisinde sonra uzanıyorum ilaç saatlerini hic aksatmıyorum düzenli olarak da bak kahvaltı öğle yemeği ve akşam saatlerinde belirledim Ara öğün olarak meyve falan yiyorum ama ben kesinlikle Duş almadım almayı da istemiyorum test tarihinden sonra eğer kesin sonuç alırsak negatif ve pozitif Ondan sonra duş almayı tercih edeceğim Allah izin verirse ama Allah'ım inşallah artıyor yani pozitifi hepimize göstereceğim bekleyenler için emek verenlere tüm çabalayan insanlara ins aminnKasık ve bel ağrım var canım düzenli yemek yiyorum öğünler alamıyorum bol meyve tüketiyorum. Transferden sonraki gün ılık duş aldım doktorum yapabilirsin demişti.sırt üstü genelde ama sağ sol a dönüyorum tabi bakalım hayırlısıGerisi dua ediyoruz.
Amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız. Senin sonucun ne zaman belli olucak cnmBana da sürekli yatmamami söyledi Ben sürekli yatmıyorum yürüyorum yemeğimi masada yiyorum geziniyorum evin içerisinde sonra uzanıyorum ilaç saatlerini hic aksatmıyorum düzenli olarak da bak kahvaltı öğle yemeği ve akşam saatlerinde belirledim Ara öğün olarak meyve falan yiyorum ama ben kesinlikle Duş almadım almayı da istemiyorum test tarihinden sonra eğer kesin sonuç alırsak negatif ve pozitif Ondan sonra duş almayı tercih edeceğim Allah izin verirse ama Allah'ım inşallah artıyor yani pozitifi hepimize göstereceğim bekleyenler için emek verenlere tüm çabalayan insanlara ins aminn
1 kasimda cnm insalla hayirli sonuclar alirizzzAmin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız. Senin sonucun ne zaman belli olucak cnm
Benim de 4 kasım dendiCanım merhaba benimde sonucum 4 kasımda belli olucak bakalım inşallah pozitif sonuç alırsın
ilk denemenz miBenim de 4 kasım dendi
Canım benimde 4 kasımBenim de 4 kasım dendi
İlk evet benimilk denemenz mi
Perşembe miydi transferin senşn de ?Canım benimde 4 kasım
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah benim transferle birlikte 9.gunum iki kez duş aldım çok terliyorum çünküBana da sürekli yatmamami söyledi Ben sürekli yatmıyorum yürüyorum yemeğimi masada yiyorum geziniyorum evin içerisinde sonra uzanıyorum ilaç saatlerini hic aksatmıyorum düzenli olarak da bak kahvaltı öğle yemeği ve akşam saatlerinde belirledim Ara öğün olarak meyve falan yiyorum ama ben kesinlikle Duş almadım almayı da istemiyorum test tarihinden sonra eğer kesin sonuç alırsak negatif ve pozitif Ondan sonra duş almayı tercih edeceğim Allah izin verirse ama Allah'ım inşallah artıyor yani pozitifi hepimize göstereceğim bekleyenler için emek verenlere tüm çabalayan insanlara ins aminn
ne tur belirtiler varAllahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah benim transferle birlikte 9.gunum iki kez duş aldım çok terliyorum çünkü
Çarşamba oldu canım transferimPerşembe miydi transferin senşn de ?
Ayy insallh canim dimi yaa bende ole tahmin ediyorumAaaay hadi hayırlıca duyun kuzumm sürekli duymak isticrksin sonra
Hayirli olsun canim insallah bebisin tutunmustursizde be tur belirtiler olmuştu benim transferimin 6. gunu bndede asiri gaz ve kasik agrisi var goguslerim sisti ve agriyor 1 kasimda test tarihim insallah bebegim bana tutunmustr 2 . denemem yas 25 1 tane dondurulmus 5. gun kaliteli embryo trans edildi adana acibademde
Ben duydum ama korkuyorumAaaay hadi hayırlıca duyun kuzumm sürekli duymak isticrksin sonra
Canim insallah olumludur.Kizlar benim bugün transferden sonraki 5. Günüm. Sol tarafimda değişik bir ağrı var böyle iğne batiyormus gibi bir his geliyor sonra çıkıyor 5 sn sonra tekrar giriyor o agri. Sabahtan beri her 5 saniyede bir bunu yaşıyorum. Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu? Dış gebelik falan olmasın ondan korkuyorum.
Bu arada dün yani 4. Gunumde silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm biraz erken biliyorum bende şok oldum. Bugün de idrar testi yaptım yine ikinci çizgi var çok sukur. Ama işte korkuyorum dış gebelik falan olmasından değişik bir ağrım var çünkü. Bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen.
Buarada ngs li 2 tane embriyo transfer edildi bana belki ikiz tutmuştur ondan böyle erken çıktı diyorum ama korkular bitmiyor işte