Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

merhaba hayrli ugurlu olsn insallahh ne gibi belirtileriniz var ne yiyosnz ne iciyrsnz nasl yats pozisyonunuz banyo yaptnz mii cok srdum ama mrk ediyo insan
Kasık ve bel ağrım var canım düzenli yemek yiyorum öğünler alamıyorum bol meyve tüketiyorum. Transferden sonraki gün ılık duş aldım doktorum yapabilirsin demişti.sırt üstü genelde ama sağ sol a dönüyorum tabi bakalım hayırlısı Gerisi dua ediyoruz.

Bana da sürekli yatmamami söyledi Ben sürekli yatmıyorum yürüyorum yemeğimi masada yiyorum geziniyorum evin içerisinde sonra uzanıyorum ilaç saatlerini hic aksatmıyorum düzenli olarak da bak kahvaltı öğle yemeği ve akşam saatlerinde belirledim Ara öğün olarak meyve falan yiyorum ama ben kesinlikle Duş almadım almayı da istemiyorum test tarihinden sonra eğer kesin sonuç alırsak negatif ve pozitif Ondan sonra duş almayı tercih edeceğim Allah izin verirse ama Allah'ım inşallah artıyor yani pozitifi hepimize göstereceğim bekleyenler için emek verenlere tüm çabalayan insanlara ins aminn

Amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız. Senin sonucun ne zaman belli olucak cnm

Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah benim transferle birlikte 9.gunum iki kez duş aldım çok terliyorum çünkü

Belirti mi bilmiyorum adet sancim var belim bacaklarım ağrıyor adet olmazsam salı test günüm inşallah rabbim bizi de güldürür

Hayirli olsun canim insallah bebisin tutunmustur benimde tek 5.gun embryosydu cok sukur rabbime ilk denemede tuttu.. benim 3.gun adet sancisi gbi deli bir agrim oldu aksama kadar cok korktum sonra gecti sag tarafimda yanma gbi bisey oldu hep gaz ve ishal vardi canim

Kizlar benim bugün transferden sonraki 5. Günüm. Sol tarafimda değişik bir ağrı var böyle iğne batiyormus gibi bir his geliyor sonra çıkıyor 5 sn sonra tekrar giriyor o agri. Sabahtan beri her 5 saniyede bir bunu yaşıyorum. Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu? Dış gebelik falan olmasın ondan korkuyorum.
Bu arada dün yani 4. Gunumde silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm biraz erken biliyorum bende şok oldum. Bugün de idrar testi yaptım yine ikinci çizgi var çok sukur. Ama işte korkuyorum dış gebelik falan olmasından değişik bir ağrım var çünkü. Bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen.
Buarada ngs li 2 tane embriyo transfer edildi bana belki ikiz tutmuştur ondan böyle erken çıktı diyorum ama korkular bitmiyor işte

Reactions: H M
Canim insallah olumludur.
Sen boyle şeyler dusunme.. dis gebelikle kiyaslama.. yasayip goruceksin.hadi insallah guzel haberlerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…