Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

4. Gün zaten çıkmazdı di mi? Ne bilim belki 3-5 değer bişi çıkar die yaptırdım. Ama şansım sonuçta var di mi hala ayy iyice sıyırdım ben

Ya biliorum ama napim dayanamadım :KK43: çok sıkıntılı bi transfer yaşadım üstüne yataktan düştüm bugün wclerden çıkamıorum. Çılgın gibi ağrım var kasık bel rahim 😂😂 delirmemek elde değil yine de bekliorum ne zaman yapim en erken zaten 1 kasım test tarihim
Bu test işleri cok karisik.ama şoyle söylim test tarihi en iyisi..
Insan cok heycanli oluyor ama ben 9ncu gunde yapmazdimda 10.gundu test gunum
8nci gunu idrarda gorunce yaptim.bide 7nci gunu aksami gormustum.benmki 5.gun embriyosu
Siz 10.gunden asagi yapmayin az bekleyin kafanizi dagitin baska seylerle

Benden bu jel hiç geri gelmior yanlış mı yapıorum acaba ? Ama bu bel ve kasık ağrısından ölcem herhalde transgee günümden beri hiç geçmedi daha doğrusu opudan beri
Ne zamandır kullanıyorsunuz? İlk zamanlar bende de sorun yoktu.bir aydan fazla oldu ben başlayalı.

Ne zamandır kullanıyorsunuz? İlk zamanlar bende de sorun yoktu.bir aydan fazla oldu ben başlayalı.
Heeee 🤗 ben daha 4 gündür kullanıom normal o zaman ama ne bilim çok fazla ağrı çekiorum ben o yüzden de endişeliyim bi de felaket bi transfer düşme artık wc savaşları bilmiorum ya karman çorman oldum

Bu test işleri cok karisik.ama şoyle söylim test tarihi en iyisi..
Insan cok heycanli oluyor ama ben 9ncu gunde yapmazdimda 10.gundu test gunum
8nci gunu idrarda gorunce yaptim.bide 7nci gunu aksami gormustum.benmki 5.gun embriyosu
Siz 10.gunden asagi yapmayin az bekleyin kafanizi dagitin baska seylerle
Çok teşekkür ederim denicem 🤗 ama pek başaramam herhalde

4. Gün zaten çıkmazdı di mi? Ne bilim belki 3-5 değer bişi çıkar die yaptırdım. Ama şansım sonuçta var di mi hala ayy iyice sıyırdım ben
🤣🤣🤣yokkk artıkkkkk 4.Gün mü 🙄 canım bi dur bebiş tutunsun naptın sen 😂 şaka bi yana tabiki çıkmaz 4.günde, rahat ol sağlıkla tutunsun bebegin🙏🙏🙏

Heeee 🤗 ben daha 4 gündür kullanıom normal o zaman ama ne bilim çok fazla ağrı çekiorum ben o yüzden de endişeliyim bi de felaket bi transfer düşme artık wc savaşları bilmiorum ya karman çorman oldum
Çok yeni daha sizin.ilk zamanlar bende de kasik ve sırt ağrıları çöktü. Umarım her şey güzel olur sizin içinde ☺️

Sagol canim rabbim sanada nasip etsin insallahhhh :KK200: :anneadayı:yok bugun daha 6.gunumdu canim idrarda pozitif gorunce dayanamadim
Merhabalar, öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşaallah evladınızi. Benim transferim pazartesi yapıldı acaba siz 6 gunubo testi yaparken hiç bir farklılık hissetmis miydiniz? Yanilmadim dediğiniz birşey var mıydı? Allah'ım yar ve yardımcımız olsun. Hikayelerimiz farklı ma dilerim hepimizin sonu kucağında sağlıklı bebekler olsun 🙏🌞💕🍯

Merhabalar, öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşaallah evladınızi. Benim transferim pazartesi yapıldı acaba siz 6 gunubo testi yaparken hiç bir farklılık hissetmis miydiniz? Yanilmadim dediğiniz birşey var mıydı? Allah'ım yar ve yardımcımız olsun. Hikayelerimiz farklı ma dilerim hepimizin sonu kucağında sağlıklı bebekler olsun 🙏🌞💕🍯
Aminn canim rabbim isteyen herkese versin insallah :-) ben tuttugunu 3.gun hissetmistim canim o yuzden umutlu yapmistim senin kacnci gunun?

Benim transfer günü hariç 4. Gün nasıl Hissettin yani ne Hissettin 😔 uyuyamıyorum
3.gun asiri adet sancisi cektim sag kasigimdada yaniyodu resmen dedim tutunuyor heralde :-) canim niye bu kdr stres yapiyosun uyuyamiycak kadar bu cok etkiler bebegin tutunmasinida

X