- 23 Ekim 2019
- 63
- 47
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu test işleri cok karisik.ama şoyle söylim test tarihi en iyisi..Ya biliorum ama napim dayanamadım çok sıkıntılı bi transfer yaşadım üstüne yataktan düştüm bugün wclerden çıkamıorum. Çılgın gibi ağrım var kasık bel rahim delirmemek elde değil yine de bekliorum ne zaman yapim en erken zaten 1 kasım test tarihim
Ne zamandır kullanıyorsunuz? İlk zamanlar bende de sorun yoktu.bir aydan fazla oldu ben başlayalı.Benden bu jel hiç geri gelmior yanlış mı yapıorum acaba ? Ama bu bel ve kasık ağrısından ölcem herhalde transgee günümden beri hiç geçmedi daha doğrusu opudan beri
pazar akşamı oldu sonra olmadı şükür o akşam durdu. Sonrasında kahverengi toplu jel kalıntıları görüyorum jelden dolayıdır herhaldeAyni kullaniyoruz canim sen nasil oldun kanaman filan yok dimi durdu
Cok sukur canim jeldendirpazar akşamı oldu sonra olmadı şükür o akşam durdu. Sonrasında kahverengi toplu jel kalıntıları görüyorum jelden dolayıdır herhalde
Heeee ben daha 4 gündür kullanıom normal o zaman ama ne bilim çok fazla ağrı çekiorum ben o yüzden de endişeliyim bi de felaket bi transfer düşme artık wc savaşları bilmiorum ya karman çorman oldumNe zamandır kullanıyorsunuz? İlk zamanlar bende de sorun yoktu.bir aydan fazla oldu ben başlayalı.
Çok teşekkür ederim denicem ama pek başaramam herhaldeBu test işleri cok karisik.ama şoyle söylim test tarihi en iyisi..
Insan cok heycanli oluyor ama ben 9ncu gunde yapmazdimda 10.gundu test gunum
8nci gunu idrarda gorunce yaptim.bide 7nci gunu aksami gormustum.benmki 5.gun embriyosu
Siz 10.gunden asagi yapmayin az bekleyin kafanizi dagitin baska seylerle
yokkk artıkkkkk 4.Gün mü canım bi dur bebiş tutunsun naptın sen şaka bi yana tabiki çıkmaz 4.günde, rahat ol sağlıkla tutunsun bebegin4. Gün zaten çıkmazdı di mi? Ne bilim belki 3-5 değer bişi çıkar die yaptırdım. Ama şansım sonuçta var di mi hala ayy iyice sıyırdım ben
Düşük riski var canm sorun olur mu acabaNormal seyreden gebelikte doktor kontrolü aylık olur. Haftalar ilerledikçe sıklaşır muayene randevusu.
Çok yeni daha sizin.ilk zamanlar bende de kasik ve sırt ağrıları çöktü. Umarım her şey güzel olur sizin içindeHeeee ben daha 4 gündür kullanıom normal o zaman ama ne bilim çok fazla ağrı çekiorum ben o yüzden de endişeliyim bi de felaket bi transfer düşme artık wc savaşları bilmiorum ya karman çorman oldum
Düşük riski var canm sorun olur mu acaba
Ayy inşallahhÇok yeni daha sizin.ilk zamanlar bende de kasik ve sırt ağrıları çöktü. Umarım her şey güzel olur sizin içinde ☺
Biliorummmm ama napim çok sıkıldım 4 gün bakalım beklicez artık inşallah çok saolyokkk artıkkkkk 4.Gün mü canım bi dur bebiş tutunsun naptın sen şaka bi yana tabiki çıkmaz 4.günde, rahat ol sağlıkla tutunsun bebegin
doktorda biliyor buna rağmen 1 ay sonraya randevu verdi inşaallah sorun olmaÖyle bir sıkıntı varsa doktoruna bildirmeli, gerekeni yapacaktır.
Sakın canını sıkma başka denemede tutacaktır.Evet ilk denememizdi, inşallah olur bı dahakine
Merhabalar, öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşaallah evladınızi. Benim transferim pazartesi yapıldı acaba siz 6 gunubo testi yaparken hiç bir farklılık hissetmis miydiniz? Yanilmadim dediğiniz birşey var mıydı? Allah'ım yar ve yardımcımız olsun. Hikayelerimiz farklı ma dilerim hepimizin sonu kucağında sağlıklı bebekler olsunSagol canim rabbim sanada nasip etsin insallahhhh yok bugun daha 6.gunumdu canim idrarda pozitif gorunce dayanamadim
Aminn canim rabbim isteyen herkese versin insallah ben tuttugunu 3.gun hissetmistim canim o yuzden umutlu yapmistim senin kacnci gunun?Merhabalar, öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşaallah evladınızi. Benim transferim pazartesi yapıldı acaba siz 6 gunubo testi yaparken hiç bir farklılık hissetmis miydiniz? Yanilmadim dediğiniz birşey var mıydı? Allah'ım yar ve yardımcımız olsun. Hikayelerimiz farklı ma dilerim hepimizin sonu kucağında sağlıklı bebekler olsun
Benim transfer günü hariç 4. Gün nasıl Hissettin yani ne Hissettin uyuyamıyorumAminn canim rabbim isteyen herkese versin insallah ben tuttugunu 3.gun hissetmistim canim o yuzden umutlu yapmistim senin kacnci gunun?
3.gun asiri adet sancisi cektim sag kasigimdada yaniyodu resmen dedim tutunuyor heralde canim niye bu kdr stres yapiyosun uyuyamiycak kadar bu cok etkiler bebegin tutunmasinidaBenim transfer günü hariç 4. Gün nasıl Hissettin yani ne Hissettin uyuyamıyorum
İnşallah Allah razı olsunSakın canını sıkma başka denemede tutacaktır.
Duamdasın