Sizin onceki kimyasalmiydi acaba..Kızlar akıntınız var mı? Benim daha önce tuttugunda su gibi akıntım çok olmuştu ama bu defa yok
Sizin onceki kimyasalmiydi acaba..Kızlar akıntınız var mı? Benim daha önce tuttugunda su gibi akıntım çok olmuştu ama bu defa yok
Hayır sekizinci haftada kalbi durdu kürtaj oldum,genetiğe yolladık sağlıklı geldi neden olduğunu bizde anlamadık,daha sonra bir debeme daha negatif şuan donmuslarla yapıldı bakalım iki güne belli olur sonucSizin onceki kimyasalmiydi acaba..
Hayır sekizinci haftada kalbi durdu kürtaj oldum,genetiğe yolladık sağlıklı geldi neden olduğunu bizde anlamadık,daha sonra bir debeme daha negatif şuan donmuslarla yapıldı bakalım iki güne belli olur sonuc
Inşallah bu olumlu olur sağlıklı bir şekild e kucağınıza alirsinizHayır sekizinci haftada kalbi durdu kürtaj oldum,genetiğe yolladık sağlıklı geldi neden olduğunu bizde anlamadık,daha sonra bir debeme daha negatif şuan donmuslarla yapıldı bakalım iki güne belli olur sonuc
nasibi yokmus sanirim
Insallah bu sefer guzel haberler alirsiniz.. tum arkadaslar..
İnşallah kızlar çok sağolun,inşallah hepimiz pozitifi alırızInşallah bu olumlu olur sağlıklı bir şekild e kucağınıza alirsiniz
Sag kasigim agryodu genlde baskada bi belirtim yoktu canim
[/QUOTE aynı beeen yaaa ben öyleyim valla
Canim senin nasil gidiyor hamilelik
Kuzumm iyi gidiyor valla bugüne kadar tek bir kez midem bulanmadı karnım biraz belirginleşmeye başladı zayıf olmamdan dolayı onun doşında iyiyim sen kalp atışlarını duydun demi kuzumCanim senin nasil gidiyor hamilelik
Oh oh ne guzel kuzum iyi olsun yaKuzumm iyi gidiyor valla bugüne kadar tek bir kez midem bulanmadı karnım biraz belirginleşmeye başladı zayıf olmamdan dolayı onun doşında iyiyim sen kalp atışlarını duydun demi kuzum
Ben bugün dayanamadım idrar testi yaptım negatifti daha günüme var kanda ne cıkacak bılmıyorum. Sağ kasıgımda hafif hafif bişiler hissediyyorum ama tahlil yapınca görücez sonuc ne hayırlısı diyelim öle olsun. Senin nasıl?Pozitif sonuc alan arkadaslar hayirli olsun rabbim devamini nasip etsin bize de dua edinayin 19 unda transfer olan arkadaşlar nasıl gidiyor süreç
Aaaay hadi hayırlıca duyun kuzumm sürekli duymak isticrksin sonraOh oh ne guzel kuzum iyi olsun yayok kuzum pazartesi kalp icin gitcez tam 6+0 oluyom insallh duyarim
sizde be tur belirtiler olmuştu benim transferimin 6. gunu bndede asiri gaz ve kasik agrisi var goguslerim sisti ve agriyor 1 kasimda test tarihim insallah bebegim bana tutunmustr 2 . denemem yas 25 1 tane dondurulmus 5. gun kaliteli embryo trans edildi adana acibademdeCok normal canim bende patliycak gbydim gazdan insallah bebisin tutunmustr
Hiç belirti yoktu canım , hayırlı olsun inş.. pozitif haberlerini alasın tez zamanda. Ben 6. Gün öğrenmiştimsizde be tur belirtiler olmuştu benim transferimin 6. gunu bndede asiri gaz ve kasik agrisi var goguslerim sisti ve agriyor 1 kasimda test tarihim insallah bebegim bana tutunmustr 2 . denemem yas 25 1 tane dondurulmus 5. gun kaliteli embryo trans edildi adana acibademde
yerlesme kanamsida grmednz degil miHiç belirti yoktu canım , hayırlı olsun inş.. pozitif haberlerini alasın tez zamanda. Ben 6. Gün öğrenmiştim
Canım merhaba benimde sonucum 4 kasımda belli olucak bakalım inşallah pozitif sonuç alırsınsizde be tur belirtiler olmuştu benim transferimin 6. gunu bndede asiri gaz ve kasik agrisi var goguslerim sisti ve agriyor 1 kasimda test tarihim insallah bebegim bana tutunmustr 2 . denemem yas 25 1 tane dondurulmus 5. gun kaliteli embryo trans edildi adana acibademde