Benim ctesi transferim oldu 30 ekim tahlil günüm ama beklenmiyormuş burda okurken erken test yapanlara şaşırıyordum ama sanırım öle olmuyormuş dayanamıyor insanKacinci gunun canim
Hiç canını sıkma inşallah bir dahakine olur. İlk deneme mi?Kan verdim cnm sonuç 1,20 negatif çıktı malesef
Evet dayanamiyor insanBenim ctesi transferim oldu 30 ekim tahlil günüm ama beklenmiyormuş burda okurken erken test yapanlara şaşırıyordum ama sanırım öle olmuyormuş dayanamıyor insan
Evet ilk denememizdi, inşallah olur bı dahakineHiç canını sıkma inşallah bir dahakine olur. İlk deneme mi?
Evet canım ilk denememdiAaaay çok üzüldümmmkuzum kaçıncı denemendi
Arkadaşlar Crinone jel bir kaç gündür büyük parçalar şeklinde kahverengi siyaha yakın bir ton ve koyu turuncu olarak geliyor.icerde baya birikmiş topaklar var .öncelerde beyaz küçük parçalar olurdu.Ayni durumda olan var mı? Doktora bir hafta var daha.merak ettim.
Arkadaşlar Crinone jel bir kaç gündür büyük parçalar şeklinde kahverengi siyaha yakın bir ton ve koyu turuncu olarak geliyor.icerde baya birikmiş topaklar var .öncelerde beyaz küçük parçalar olurdu.Ayni durumda olan var mı? Doktora bir hafta var daha.merak ettim.
Kan verdim cnm sonuç 1,20 negatif çıktı malesef
Jel beyaz.ilk zamanlarda bayaz geliyordu ennfazla açık turuncu.ama şimdi birikimden kaynaklı mı bilemiyorum degisik renkler geliyor.Canım bu jelin rengi beyaz değil mi nasıl kahverengi parçalar geliyor anlamadım
TeşekkürlerGayet normal canım, hiç endişelenme. Aynısını ben de yaşamıştım
Evet canım dondurulmuslarim var aynı merkezde devam,ama bı kac ay ara vermek istiyorum bakalım inşallah bı dahakine olurÇok üzüldümİnşallah bir dahaki denemende güzel sonuç alırsın Aynı merkezde mi devam edeceksin?
Arkadaşlar merhaba günlerdir bu başlık altında hepinizin neredeyse ilk günden beri olan mesajlarınızı okuyorum. Hamile olanlara sevinip olmayanlara üZülüyorum. Herşey nasip. Ben de 21 ekim de transfer oldum. 3 embriyo konuldu. 4. Gün 10 hücreli 1. Kalite ama diğer ikisi orta ve kötü sanırım tam anlamadım. Bugün 4. Günüm ve gittim kan testi verdim 1.20 den küçük değer çıktı. Sistem öle gösteriyor <1.20 negatif yazıyor. Sizce hala tutunma şansı veya hamilelik şansım olabilir mi? Test tarihim 1 kasım
arkadaslar pozitif sonucunu aldıktan sonra ne sıklıkla doktor kontrolüne gidiyorsunuz, 7 haftalık gebe arkadaşım var doktor 1 ay sonrasına randevu verdi özelde , bu süre sizce geç mi normal mi
4.gunmu :)) az sabir ne cabuk teste gittiniz.Arkadaşlar merhaba günlerdir bu başlık altında hepinizin neredeyse ilk günden beri olan mesajlarınızı okuyorum. Hamile olanlara sevinip olmayanlara üZülüyorum. Herşey nasip. Ben de 21 ekim de transfer oldum. 3 embriyo konuldu. 4. Gün 10 hücreli 1. Kalite ama diğer ikisi orta ve kötü sanırım tam anlamadım. Bugün 4. Günüm ve gittim kan testi verdim 1.20 den küçük değer çıktı. Sistem öle gösteriyor <1.20 negatif yazıyor. Sizce hala tutunma şansı veya hamilelik şansım olabilir mi? Test tarihim 1 kasım
4.gunmu :)) az sabir ne cabuk teste gittiniz.
Benm 5.gun embriyosuydu 9.ncu gun kan verdim en erken.
Tekrsrlayin testi ne olcagi hic belli olmaz umarim dilediginz gibi olur.ama gununuzu bekleyin