Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Çok geçmiş olsun

Benim de öle sabahtan aklama kadar burdaki yazıları okuyorum kimlerin süreci nasıl gecmiş diye kan tahliline kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben kan tahliline kadar dayanmayı planlıyorum. Bu kadar stres çektim idrar testiyle moralimi bozmaya gücüm yok sanki. Amin canım inşallah

Bugün transferimin 3. Günü ve hiçbir belirtim yok ne kasık ağrısı ne bı hareketlilik... Tutmadı galiba
İki kere daha hamile kalmıştım tüp bebekle. Deli gibi kasıklarım agrirdi, bolca akıntım olurdu. Şimdi hicbisey yok içim kupkuru

Arkadaşlar gebe olanlar crinone Vajinal jeli ne zamana kadar kullandınız öğrenebilir miyim? Sürekli kadın dogumcuya yazdırmak benim için bir yük açıkçası. Yarın yazdıracagim dört beş kutu artık ama ne zamana kadar kullandınız ona göre yazdirayim

Ben 12. haftaya kadar kullandım. Başka bir doktora gidiyordum yazdırmak için. Mırın kırın ediyordu. Dediğin gibi büyük bir yük oluyor.

Canim benim doktor 1.haftaya kadar demisti..gunde kac kullaniyosun ben iki kullaniyorum.

Ayy 12.hafta olcak oo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…