Çok geçmiş olsunPazar akşamı yoğun bir kanama yaşadım ve acile gittim. Beta HCG de sıkıntı cikmadi. Doktorumu aradılar. Hastanede yatırdılar beni. Sabah doktorum geldi Vajinal ultrason ile kontrol etti. Şükürler olsun ki bebisimi ve kalp atışını duydum bir sıkıntı yok doktor yerleşme kanaması olabilirdi dedi
Benim de öle sabahtan aklama kadar burdaki yazıları okuyorum kimlerin süreci nasıl gecmiş diye kan tahliline kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum inşallah güzel sonuçlar alırızHayırlı olsun canım aynı gün transfer olmuşuz. Benim de 5. Gün embriyosu henüz belirti yok.
Ben kan tahliline kadar dayanmayı planlıyorum. Bu kadar stres çektim idrar testiyle moralimi bozmaya gücüm yok sanki. Amin canım inşallahBenim de öle sabahtan aklama kadar burdaki yazıları okuyorum kimlerin süreci nasıl gecmiş diye kan tahliline kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Yok canim gogsum hic agrimadi benim bende donuyodum elim ayagim buzdu halada ayniCanım göğsün hassas mıydı bende belirti yok.sadece ayaklarım çok üşüyo
Cok uzuldum canim rabbim sana dogal yoldan saglikli bir bebek nasip etsin insallahhKizlar bi negatif haberi de benden. 5.gun embriyosu. 8.gunum. az once kan verdim. Sonuc 0.70
Cok uzuldum canim rabbim sana dogal yoldan saglikli bir bebek nasip etsin insallahh
Kan ne zaman vericeksin kuzum sana aynen testi yolalyabilirimCanım msjini görünce bı ümitlendim inşallah ya, aynen bide erken gebelik testi yanibugün 8.gunum canim,5. Gün embriyosu
Kan verdim cnm sonuç 1,20 negatif çıktı malesefKan ne zaman vericeksin kuzum sana aynen testi yolalyabilirim
Geçmiş olsun canım , allah en kısa en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize ...Kizlar bi negatif haberi de benden. 5.gun embriyosu. 8.gunum. az once kan verdim. Sonuc 0.70
Arkadaşlar gebe olanlar crinone Vajinal jeli ne zamana kadar kullandınız öğrenebilir miyim? Sürekli kadın dogumcuya yazdırmak benim için bir yük açıkçası. Yarın yazdıracagim dört beş kutu artık ama ne zamana kadar kullandınız ona göre yazdirayim
Canim benim doktor 1.haftaya kadar demisti..gunde kac kullaniyosun ben iki kullaniyorum.Arkadaşlar gebe olanlar crinone Vajinal jeli ne zamana kadar kullandınız öğrenebilir miyim? Sürekli kadın dogumcuya yazdırmak benim için bir yük açıkçası. Yarın yazdıracagim dört beş kutu artık ama ne zamana kadar kullandınız ona göre yazdirayim
Ayy 12.hafta olcak ooArkadaşlar gebe olanlar crinone Vajinal jeli ne zamana kadar kullandınız öğrenebilir miyim? Sürekli kadın dogumcuya yazdırmak benim için bir yük açıkçası. Yarın yazdıracagim dört beş kutu artık ama ne zamana kadar kullandınız ona göre yazdirayim
Anladım canım ben sabah akşam kullanıyorum aynen 2 kere . 3 aya kadar kullanılıyor demekCanim benim doktor 1.haftaya kadar demisti..gunde kac kullaniyosun ben iki kullaniyorum.
Ayni kullaniyoruz canimAnladım canım ben sabah akşam kullanıyorum aynen 2 kere . 3 aya kadar kullanılıyor demek
Aaaay çok üzüldümmmKan verdim cnm sonuç 1,20 negatif çıktı malesef
Kacinci gunun canimzaman geçmiyor bekle bekle. Güzel haber alanlar var mı burda mı?