Yok canım bu ilaçlar hormon , dogal yolla olusan hormonları baskılayıp gereklı zamanda onlar o hormonları onlar verıyor,ben pek zararı oldugunu dusunmuyorum , Rabbim tez vakıtte mucizene kavustursunKist yok canım opu öncesi polip oluşmuştu transfer öncesi onu temizlediler. İlaçlar kist falan yapar gibi bir algı oluştu bende. Bizde sorun eşimde hareket ve morfoloji 0 bunları düzeltmek için uğraşacağız bir müddet tekrar denemek için maddi gücüm yok. Zaten psikoljimde berbat durumda. Hakkımızda hayırlısı.
Amin canım Allah razı olsun. Hepimizi inşallah.Yok canım bu ilaçlar hormon , dogal yolla olusan hormonları baskılayıp gereklı zamanda onlar o hormonları onlar verıyor,ben pek zararı oldugunu dusunmuyorum , Rabbim tez vakıtte mucizene kavustursun
İnşallah bı daha düşük yaşamazsın canım,Allah tamamına erdirsin kucağına da alabilesin inşallahBugün sabah kan verdim pozitif gözüküyor ama daha önceden 8. haftada düşük gerçekleştiği için temkinli yaklaşıyorum.
Hcg değerim 830.
Gözün aydin canim, Insallah busefer sorunsuz ilerler ve kucaginada almak nasip olur, Rabbim hayirlisiyla bizede en kisa zamanda nasip eder insallah. Belirtin varmiydi? Kasik batmasi gögüs hassasiyeti felan ?Bugün sabah kan verdim pozitif gözüküyor ama daha önceden 8. haftada düşük gerçekleştiği için temkinli yaklaşıyorum.
Hcg değerim 830.
Canım saydıkların hamilelik belirtisi zaten,burda herkes o tür belirtiler arıyorken sen niye endişeleniyorsun kiArkadaşlar bugun transferimin 4. Günü ve sürekli adet olacakmışım gibi şiddetli kasık agrısı ve bacak agrısı hissediyorum, acaba tutmadı mı tedirgin oluyorum. 5. Gün 2 tane pgtli embriyo transferi oldun
Ayy inşallah ama benim bu 3. Trasnferim olacak. İlk iki transferimde tuttu ama sonra kaybettimCanım saydıkların hamilelik belirtisi zaten,burda herkes o tür belirtiler arıyorken sen niye endişeleniyorsun ki☺Bence gayet güzel,Allah sonunu güzel etsin
Çok sağol canımGözün aydin canim, Insallah busefer sorunsuz ilerler ve kucaginada almak nasip olur, Rabbim hayirlisiyla bizede en kisa zamanda nasip eder insallah. Belirtin varmiydi? Kasik batmasi gögüs hassasiyeti felan ?
Sağa yatınca ne oluyor ki ben hep öyle yatıyorum asla dikkat etmedimAyy inşallah ama benim bu 3. Trasnferim olacak. İlk iki transferimde tuttu ama sonra kaybettimilk iki transferimde böyle seyler hiç yaşamadım ondan korkuyorum acaba tutmadı mı diye. İlk gün trasnfer günü gece sağa yatmışım tedirpinim birde ilk gün kabızlık Sorunu yaşarken bugun ishal oldum adet zamanım gibi. Bunları hepsini düşününce tutmadı mı diye düşündüm ha birde iki gün migren agrııs cektim hep adet belirtileri
Canım benim de 4. Günü hiç bir belirti yok senin tutmuş sanırım.Arkadaşlar bugun transferimin 4. Günü ve sürekli adet olacakmışım gibi şiddetli kasık agrısı ve bacak agrısı hissediyorum, acaba tutmadı mı tedirgin oluyorum. 5. Gün 2 tane pgtli embriyo transferi oldun
Canım öncelikle geçmiş olsun,benim ilk tüp bebek tedavimde acayip ağrım olmuştu adet ağrısından daha yoğundu pozitif olmuştu,sonraki üç tedavim negatif oldu onlarda hiç ağrım olmadı ve göğüslerdeki şişlik ve ağrı 6. gün falan geçmişti,bu tedavimdede ağrım oldu ama şiddetli değildi göğüslerdeki şişlik ve ağrı devam etti,herkeste belirti farklı oluyor,baş ağrısını hormonlar da yapıyor,olumlu düşün olumlu olsunAyy inşallah ama benim bu 3. Trasnferim olacak. İlk iki transferimde tuttu ama sonra kaybettimilk iki transferimde böyle seyler hiç yaşamadım ondan korkuyorum acaba tutmadı mı diye. İlk gün trasnfer günü gece sağa yatmışım tedirpinim birde ilk gün kabızlık Sorunu yaşarken bugun ishal oldum adet zamanım gibi. Bunları hepsini düşününce tutmadı mı diye düşündüm ha birde iki gün migren agrııs cektim hep adet belirtileri
Ayy içim rahatladı biraz mesajın iyi geldi sağolCanım öncelikle geçmiş olsun,benim ilk tüp bebek tedavimde acayip ağrım olmuştu adet ağrısından daha yoğundu pozitif olmuştu,sonraki üç tedavim negatif oldu onlarda hiç ağrım olmadı ve göğüslerdeki şişlik ve ağrı 6. gün falan geçmişti,bu tedavimdede ağrım oldu ama şiddetli değildi göğüslerdeki şişlik ve ağrı devam etti,herkeste belirti farklı oluyor,baş ağrısını hormonlar da yapıyor,olumlu düşün olumlu olsun
Sağa yatınca doktorlara sorunca istediğiniz gibi yatın diyorlar benim kuruntum. Ayrıca bir önceki traanferimde hiç belirtim olmadı ve tuttu. Sizinde tutmuştur kişiye göre değişiyordur. İnşallah ikimizinde tutar da bebişlerimizi kucağımıza alırız sağlıklaCanım benim de 4. Günü hiç bir belirti yok senin tutmuş sanırım.
Aynı gün olmuş transferimiz hiç ağrım sızım yok belirti yok gibi geliyor sanki adet olucam gibi hissediyorumMerhaba arkadaşlar inşallah herkesin gönlün e göre olur pozitif haberleri alırızben de cumartesi transfer oldum adet olacam diye ödüm kopuyor benim kasıktan çok rahmim ağrıyor birde bacaklarım.5 gün istanbulda kaldık transferden sonra yarın dönüş var inşallah inşallah tutunmustur
Bende senle aynı durumdayım. Cumartesi trasnfeirö oldu istanuldaydım yarın eve dönüşMerhaba arkadaşlar inşallah herkesin gönlün e göre olur pozitif haberleri alırızben de cumartesi transfer oldum adet olacam diye ödüm kopuyor benim kasıktan çok rahmim ağrıyor birde bacaklarım.5 gün istanbulda kaldık transferden sonra yarın dönüş var inşallah inşallah tutunmustur
Ayy ağzın bal yesin inş tutmuştur yaSağa yatınca doktorlara sorunca istediğiniz gibi yatın diyorlar benim kuruntum. Ayrıca bir önceki traanferimde hiç belirtim olmadı ve tuttu. Sizinde tutmuştur kişiye göre değişiyordur. İnşallah ikimizinde tutar da bebişlerimizi kucağımıza alırız sağlıkla
Hayırlı olsun canım aynı gün transfer olmuşuz. Benim de 5. Gün embriyosu henüz belirti yok.Merhaba kızlar uzun zaman olmuş burdakileri okumayalı. Benim de transfer sonrası 4. Günüm 5. Gün embriyosu ben hiçbişey hisertmiyorum ne ağrı ne bişey. Aşırı gaz dışında saddce bir gün çalışmadım işe de gidiyorum. Adet olacakmışım gibi geliyor ilk deneme acemiliği mi acaba