- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
Cok gecmis olsun canim cok sukurki bebegin iyiPazar akşamı yoğun bir kanama yaşadım ve acile gittim. Beta HCG de sıkıntı cikmadi. Doktorumu aradılar. Hastanede yatırdılar beni. Sabah doktorum geldi Vajinal ultrason ile kontrol etti. Şükürler olsun ki bebisimi ve kalp atışını duydum bir sıkıntı yok doktor yerleşme kanaması olabilirdi dedi
Ikiside tutar insAllah canm benim ablamada 2 embriyo trasfer edildi pek iyi degildi yumurtalari fakat tuttu Rabbim isterse hersey olur seninde gonlundeki birgun kucaginda olur insAllah canmEvet 2.denemem 2 embriyo konuldu.a kalite ve orta kalite imiş.hayırlısı artık.beklemek zor
Evet çok korktum zaten psikolojim bozulmuştuCok gecmis olsun canim cok sukurki bebegin iyi
Geçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindim, ben senin değerlerine göre ikiz olur diye düşünmüştüm, hayırlısı olsun canımPazar akşamı yoğun bir kanama yaşadım ve acile gittim. Beta HCG de sıkıntı cikmadi. Doktorumu aradılar. Hastanede yatırdılar beni. Sabah doktorum geldi Vajinal ultrason ile kontrol etti. Şükürler olsun ki bebisimi ve kalp atışını duydum bir sıkıntı yok doktor yerleşme kanaması olabilirdi dedi
Yok canım hala tek kese görünüyor bu saatten sonra da değişeceğini sanmıyorumGeçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindim, ben senin değerlerine göre ikiz olur diye düşünmüştüm, hayırlısı olsun canım
Cok sevindim canim yaEvet çok korktum zaten psikolojim bozulmuştuama o kadar olay sonucunda güzel haber aldım şükürler olsun
Canım göğsün hassas mıydı bende belirti yok.sadece ayaklarım çok üşüyoCok sevindim canim ya
Bana soğan kürü çok iyi gelmişti temizlendiğimi hissettim.Selam kızlar ben bugün adet oldum. Kullandığım ialçlardan rahmimi temizlemek için soğan kürü yapcam. Negatif alan arkadaşlar rahmi temizlemek için Herhangi bir kür falan uyguladınız mı? Malum vücut bayağı yıpranıyor.
Canım soğan kürünü biliyorum da arı sütü ne kadar kaç gün kullanılıyor?Bana soğan kürü çok iyi gelmişti temizlendiğimi hissettim.
Bir de vücut onarılsın diye arı sütü kullanmaya başlamıştım.
Arı sütünü ben sürekli hala kullanıyorum vücuda sürekli kullanımda bir zararı yok hatta tam tersi kullandıkça şifa verir.Canım soğan kürünü biliyorum da arı sütü ne kadar kaç gün kullanılıyor?
Soğan kürüne ne zaman başladın peki? Arı sütünü nasıl kullandın?Bana soğan kürü çok iyi gelmişti temizlendiğimi hissettim.
Bir de vücut onarılsın diye arı sütü kullanmaya başlamıştım.
Düşükten sonra ilk adetim bitti başladım. Arı sütüne de adetten 1,5 ay sonra başlamıştım.Soğan kürüne ne zaman başladın peki? Arı sütünü nasıl kullandın?
Bende vücudum çok zarar görmüş gibi hissediyorum. İlaç kullanmayı hiç sevmem normalde. Mecburen çok ilaç kullanıyoruz. İnşallah bir daha denemek zorunda kalmadan Allah normal yolla verir hepimize.Düşükten sonra ilk adetim bitti başladım. Arı sütüne de adetten 1,5 ay sonra başlamıştım.
İlaçlar maalesef vücudu ve psikolojik dengeyi altüst ediyor. Benim 2. denemem gerçekleşti ve gerekirse daha fazlası olur, bu yola sıkıntıları bilerek çıktım ve pes etmeye niyetim yok.Bende vücudum çok zarar görmüş gibi hissediyorum. İlaç kullanmayı hiç sevmem normalde. Mecburen çok ilaç kullanıyoruz. İnşallah bir daha denemek zorunda kalmadan Allah normal yolla verir hepimize.
Canım senin sonucun ne oldu?İlaçlar maalesef vücudu ve psikolojik dengeyi altüst ediyor. Benim 2. denemem gerçekleşti ve gerekirse daha fazlası olur, bu yola sıkıntıları bilerek çıktım ve pes etmeye niyetim yok.
Hepimiz için hayırlısı olsun artık.
Bence ilaçları temızlıycem diye ugrasma,o ay hazır hala ilaçların etkısı sürerken normal ilişki ile gebelık dene canımSelam kızlar ben bugün adet oldum. Kullandığım ialçlardan rahmimi temizlemek için soğan kürü yapcam. Negatif alan arkadaşlar rahmi temizlemek için Herhangi bir kür falan uyguladınız mı? Malum vücut bayağı yıpranıyor.
Kist yok canım opu öncesi polip oluşmuştu transfer öncesi onu temizlediler. İlaçlar kist falan yapar gibi bir algı oluştu bende. Bizde sorun eşimde hareket ve morfoloji 0 bunları düzeltmek için uğraşacağız bir müddet tekrar denemek için maddi gücüm yok. Zaten psikoljimde berbat durumda. Hakkımızda hayırlısı.Bence ilaçları temızlıycem diye ugrasma,o ay hazır hala ilaçların etkısı sürerken normal ilişki ile gebelık dene canımyine sen bilirsin de kist fln yoksa küre gerek yok
Bugün sabah kan verdim pozitif gözüküyor ama daha önceden 8. haftada düşük gerçekleştiği için temkinli yaklaşıyorum.Canım senin sonucun ne oldu?