Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Cok gecmis olsun canim cok sukurki bebegin iyi

Evet 2.denemem 2 embriyo konuldu.a kalite ve orta kalite imiş.hayırlısı artık.beklemek zor
Ikiside tutar insAllah canm benim ablamada 2 embriyo trasfer edildi pek iyi degildi yumurtalari fakat tuttu Rabbim isterse hersey olur seninde gonlundeki birgun kucaginda olur insAllah canm

Geçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindim, ben senin değerlerine göre ikiz olur diye düşünmüştüm, hayırlısı olsun canım

Selam kızlar ben bugün adet oldum. Kullandığım ialçlardan rahmimi temizlemek için soğan kürü yapcam. Negatif alan arkadaşlar rahmi temizlemek için Herhangi bir kür falan uyguladınız mı? Malum vücut bayağı yıpranıyor.

Bana soğan kürü çok iyi gelmişti temizlendiğimi hissettim.
Bir de vücut onarılsın diye arı sütü kullanmaya başlamıştım.

Canım soğan kürünü biliyorum da arı sütü ne kadar kaç gün kullanılıyor?
Arı sütünü ben sürekli hala kullanıyorum vücuda sürekli kullanımda bir zararı yok hatta tam tersi kullandıkça şifa verir.
Arı sütünü bu sitede yumurta kalitesi/ sayısı ve erkeklerde sperm kalitesi için çok kullananlar var.

Düşükten sonra ilk adetim bitti başladım. Arı sütüne de adetten 1,5 ay sonra başlamıştım.
Bende vücudum çok zarar görmüş gibi hissediyorum. İlaç kullanmayı hiç sevmem normalde. Mecburen çok ilaç kullanıyoruz. İnşallah bir daha denemek zorunda kalmadan Allah normal yolla verir hepimize.

Bende vücudum çok zarar görmüş gibi hissediyorum. İlaç kullanmayı hiç sevmem normalde. Mecburen çok ilaç kullanıyoruz. İnşallah bir daha denemek zorunda kalmadan Allah normal yolla verir hepimize.
İlaçlar maalesef vücudu ve psikolojik dengeyi altüst ediyor. Benim 2. denemem gerçekleşti ve gerekirse daha fazlası olur, bu yola sıkıntıları bilerek çıktım ve pes etmeye niyetim yok.

Hepimiz için hayırlısı olsun artık.

Canım senin sonucun ne oldu?

Bence ilaçları temızlıycem diye ugrasma,o ay hazır hala ilaçların etkısı sürerken normal ilişki ile gebelık dene canım yine sen bilirsin de kist fln yoksa küre gerek yok

Bence ilaçları temızlıycem diye ugrasma,o ay hazır hala ilaçların etkısı sürerken normal ilişki ile gebelık dene canım yine sen bilirsin de kist fln yoksa küre gerek yok
Kist yok canım opu öncesi polip oluşmuştu transfer öncesi onu temizlediler. İlaçlar kist falan yapar gibi bir algı oluştu bende. Bizde sorun eşimde hareket ve morfoloji 0 bunları düzeltmek için uğraşacağız bir müddet tekrar denemek için maddi gücüm yok. Zaten psikoljimde berbat durumda. Hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…