Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar Crinone jel bir kaç gündür büyük parçalar şeklinde kahverengi siyaha yakın bir ton ve koyu turuncu olarak geliyor.icerde baya birikmiş topaklar var .öncelerde beyaz küçük parçalar olurdu.Ayni durumda olan var mı? Doktora bir hafta var daha.merak ettim.

Canım bu jelin rengi beyaz değil mi nasıl kahverengi parçalar geliyor anlamadım

Arkadaşlar Crinone jel bir kaç gündür büyük parçalar şeklinde kahverengi siyaha yakın bir ton ve koyu turuncu olarak geliyor.icerde baya birikmiş topaklar var .öncelerde beyaz küçük parçalar olurdu.Ayni durumda olan var mı? Doktora bir hafta var daha.merak ettim.

Gayet normal canım, hiç endişelenme. Aynısını ben de yaşamıştım 😊

Arkadaşlar merhaba günlerdir bu başlık altında hepinizin neredeyse ilk günden beri olan mesajlarınızı okuyorum. Hamile olanlara sevinip olmayanlara üZülüyorum. Herşey nasip. Ben de 21 ekim de transfer oldum. 3 embriyo konuldu. 4. Gün 10 hücreli 1. Kalite ama diğer ikisi orta ve kötü sanırım tam anlamadım. Bugün 4. Günüm ve gittim kan testi verdim 1.20 den küçük değer çıktı. Sistem öle gösteriyor <1.20 negatif yazıyor. Sizce hala tutunma şansı veya hamilelik şansım olabilir mi? Test tarihim 1 kasım

Arkadaşlar merhaba günlerdir bu başlık altında hepinizin neredeyse ilk günden beri olan mesajlarınızı okuyorum. Hamile olanlara sevinip olmayanlara üZülüyorum. Herşey nasip. Ben de 21 ekim de transfer oldum. 3 embriyo konuldu. 4. Gün 10 hücreli 1. Kalite ama diğer ikisi orta ve kötü sanırım tam anlamadım. Bugün 4. Günüm ve gittim kan testi verdim 1.20 den küçük değer çıktı. Sistem öle gösteriyor <1.20 negatif yazıyor. Sizce hala tutunma şansı veya hamilelik şansım olabilir mi? Test tarihim 1 kasım

4. gün mü 🤦🏻‍♀️ Aşırı erken test yapmışsınız. Bence gününüzü bekleyin ve testi tekrarlayın. Zaten yeni yeni tutunmaya başlıyordur. Çıkmaması çok normal.

Ya ben neler yaşamadım ki :) biliyorum çok erken. Zaten kabus gibi bi transfer yaşadım sonra da 2. Günüm yataktan düştüm bildiğiniz uyurken doktorlarım bile gülüo artık halime napim dayanamadım ama ümitsiz de diilim

arkadaslar pozitif sonucunu aldıktan sonra ne sıklıkla doktor kontrolüne gidiyorsunuz, 7 haftalık gebe arkadaşım var doktor 1 ay sonrasına randevu verdi özelde , bu süre sizce geç mi normal mi

Benden bu jel hiç geri gelmior yanlış mı yapıorum acaba ? Ama bu bel ve kasık ağrısından ölcem herhalde transgee günümden beri hiç geçmedi daha doğrusu opudan beri

arkadaslar pozitif sonucunu aldıktan sonra ne sıklıkla doktor kontrolüne gidiyorsunuz, 7 haftalık gebe arkadaşım var doktor 1 ay sonrasına randevu verdi özelde , bu süre sizce geç mi normal mi

Normal seyreden gebelikte doktor kontrolü aylık olur. Haftalar ilerledikçe sıklaşır muayene randevusu. 😊

4.gunmu :)) az sabir ne cabuk teste gittiniz.
Benm 5.gun embriyosuydu 9.ncu gun kan verdim en erken.
Tekrsrlayin testi ne olcagi hic belli olmaz umarim dilediginz gibi olur.ama gununuzu bekleyin

4.gunmu :)) az sabir ne cabuk teste gittiniz.
Benm 5.gun embriyosuydu 9.ncu gun kan verdim en erken.
Tekrsrlayin testi ne olcagi hic belli olmaz umarim dilediginz gibi olur.ama gununuzu bekleyin

Ya biliorum ama napim dayanamadım :KK43: çok sıkıntılı bi transfer yaşadım üstüne yataktan düştüm bugün wclerden çıkamıorum. Çılgın gibi ağrım var kasık bel rahim 😂😂 delirmemek elde değil yine de bekliorum ne zaman yapim en erken zaten 1 kasım test tarihim

X