Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bu teste güvenme kuzum bundan bende yaptım kanda çıkan değer bunda çıkmadı baksan erken gebelik kaçıncı gün embiriyosuydu kaçımcı günün
Canım msjini görünce bı ümitlendim inşallah ya, aynen bide erken gebelik testi yani bugün 8.gunum canim,5. Gün embriyosu

Ozlemcim sen naptin bugun doktora gitcektin
Canim ilaclari biraktirdi doktor cuma gunu 1198 beta bugun 1232 olmus sagliksizmis her hafta bir gun kan ver kanda beta hcg sifirlanmasi gerekiyor eger kanamayla atmazsan ve hcg dusmezse kyrtaj dedi kimyasal yada dis gebelik demedi cnm

Yalnız ben napcam şimdi ilaçları bıraktım adet olmam lazımdı heralde gecikicem belli ..söktürücüde kullanmak istemiyorum ben çok nadir ilaç kullanırım normalde..Bu hormon ilaçları zaten aşırı birde üstüne yeni bir ilaç istemem..keşke kısa zamanda kendiliğinden gelse

Bende haftaya cuma gitcm canim dra.
Canım seni hatırladım,mayısta transfer olanlarlarda aynı topicteydik,ikimiz de negatıf almıstık,okudum seni, şuan pozıtıfmıs cok sevındım saglıkla kucagına al bu sefer farklı bir tedavi mi uygulandı sana ? ben de transfer oldum ,sonucuma 4 gun kaldı .

Bugün transferimin 2. Günü hiç bir belirtim yok. Eskiden tuttuğunda kasıklarımda bir hareketlilik olurdu şimdi hicbisey yok

Canim ilaclari biraktirdi doktor cuma gunu 1198 beta bugun 1232 olmus sagliksizmis her hafta bir gun kan ver kanda beta hcg sifirlanmasi gerekiyor eger kanamayla atmazsan ve hcg dusmezse kyrtaj dedi kimyasal yada dis gebelik demedi cnm
Cok uzuldum kuzum vardir bundada bir hayir rabbim buyuk insallah cok saglikli bi bebise dogal yoldan hamile kalirsin... insallah kendiliginden duser kurtaja gerek kalmaz

Canım son durumun nasıl?inşallah endişelerin bitmiştir,Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Pazar akşamı yoğun bir kanama yaşadım ve acile gittim. Beta HCG de sıkıntı cikmadi. Doktorumu aradılar. Hastanede yatırdılar beni. Sabah doktorum geldi Vajinal ultrason ile kontrol etti. Şükürler olsun ki bebisimi ve kalp atışını duydum bir sıkıntı yok doktor yerleşme kanaması olabilirdi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…