- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
Canım msjini görünce bı ümitlendim inşallah ya, aynen bide erken gebelik testi yaniBu teste güvenme kuzum bundan bende yaptım kanda çıkan değer bunda çıkmadı baksan erken gebelik kaçıncı gün embiriyosuydu kaçımcı günün
Canim ilaclari biraktirdi doktor cuma gunu 1198 beta bugun 1232 olmus sagliksizmis her hafta bir gun kan ver kanda beta hcg sifirlanmasi gerekiyor eger kanamayla atmazsan ve hcg dusmezse kyrtaj dedi kimyasal yada dis gebelik demedi cnmOzlemcim sen naptin bugun doktora gitcektin
İnşallah katlanır hamilesin ne güzel...Kızlar 12.71 çıktı ne demek bu
Şimdi kan verdim sonucunu öğlen alırım.
Off bakalım ne çıkacak.
Bugün transfer gününü de sayarsak 12.günüm. Çok teşekkür ederim, Rabbim tüm isteyenlerin dualarını kabul eylesinKaçıncı günün bugün? İnşallah hayırlı haber alırsın
Canım benim 5.gün iki embriyo idi 9.gün 178 idiSenin 12. gün hcg değerin kaç çıkmıştı ?
Benim yarın 12. gün kan vereceğim.
Canım seni hatırladım,mayısta transfer olanlarlarda aynı topicteydik,ikimiz de negatıf almıstık,okudum seni, şuan pozıtıfmıs cok sevındım saglıkla kucagına alBende haftaya cuma gitcm canim dra.
Insaallah pozitiftir canim. Bugun 6nci gunum test yaptim evde negatif ciktiŞimdi kan verdim sonucunu öğlen alırım.
Off bakalım ne çıkacak.
Daha erken canım bir Pazar olsun evde testi yap. İnşallah hepimiz için olumlu olurInsaallah pozitiftir canim. Bugun 6nci gunum test yaptim evde negatif cikti
Cok uzuldum kuzum vardir bundada bir hayir rabbim buyuk insallah cok saglikli bi bebise dogal yoldan hamile kalirsin... insallah kendiliginden duser kurtaja gerek kalmazCanim ilaclari biraktirdi doktor cuma gunu 1198 beta bugun 1232 olmus sagliksizmis her hafta bir gun kan ver kanda beta hcg sifirlanmasi gerekiyor eger kanamayla atmazsan ve hcg dusmezse kyrtaj dedi kimyasal yada dis gebelik demedi cnm
INSALLAH cnimCok uzuldum kuzum vardir bundada bir hayir rabbim buyuk insallah cok saglikli bi bebise dogal yoldan hamile kalirsin... insallah kendiliginden duser kurtaja gerek kalmaz
Insallah kuzumInsALL
INSALLAH cnimamin isteyen herkesin olsun ins
Pazar akşamı yoğun bir kanama yaşadım ve acile gittim. Beta HCG de sıkıntı cikmadi. Doktorumu aradılar. Hastanede yatırdılar beni. Sabah doktorum geldi Vajinal ultrason ile kontrol etti. Şükürler olsun ki bebisimi ve kalp atışını duydum bir sıkıntı yok doktor yerleşme kanaması olabilirdi dediCanım son durumun nasıl?inşallah endişelerin bitmiştir,Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Canım ne denir bilmiyorum çok üzüldüm hayırlısı olsun Rabbim daha güzel kapılar açsın inşallahSonuç 1,20 negatif kızlar
Bu süreçte olumsuzluklar olacak canim, bu sefer tutmaz başka bir denemede tutar.Sonuç 1,20 negatif kızlar
Canim uzulme nolur hayirlisi boyleymisSonuç 1,20 negatif kızlar