- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
İnşallah cnm güzel haberler verirsin bize yaz olurmu ama idrardan bakabilirsin...Meraba bende yarın kan vericem pek yazmıyorum ama sürekli okuyorum yazıları.hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin bebişleri de olur.2.trasnferim benimde.
daha önceki transferde bakmıştım negatif çıkmıştı.bu transferde kan tahlilini beklicem sonra moralim bozuluyor.teşekkürederim.yazıcam sonucuİnşallah cnm güzel haberler verirsin bize yaz olurmu ama idrardan bakabilirsin...
Canim idrara guvenme insallah kanda pozitiftirKızlar erken gebelik testinin sonucu negatif
İnşallah canım şimdi sisteme giriyorum sürekli düşmüş mü diye ama hala düşmemiş bakalım hayırlısıCanim idrara guvenme insallah kanda pozitiftir
Kendine ugrasicak bisey bul canimTransferim oldu ama zaman gecmiyor yaa daha 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Canım son durumun nasıl?inşallah endişelerin bitmiştir,Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahArkadaşlar ben acayip stres yaptım. Dün 5 hafta 5 günlük hamileyim doktora gittim biraz bakarken en başta zorlandı baktı sonra gayet iyi bir sıkıntı yok dedi diye hatırlıyorum ,karnimdan muayene etti ben idrara sıkışık.degildim ama idrara sıkışık gel demediler ben de pek su içmedim. Ama sadece kese göründü bebiş görünmedi acaba boş gebelik mi stresten öleceğim acaba doktor bana demedi mi
Bu teste güvenme kuzum bundan bende yaptım kanda çıkan değer bunda çıkmadı baksan erken gebelik kaçıncı gün embiriyosuydu kaçımcı gününKızlar erken gebelik testinin sonucu negatif
Canım kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün testi yaptırdınKızlar 12.71 çıktı ne demek bu
3.gün embriyosu 10.günCanım kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün testi yaptırdın
5 ve ustu pozitif canim3.gün embriyosu 10.gün
Senin 12. gün hcg değerin kaç çıkmıştı ?Canım 3.gün embriyosunda test normalde 12.gün yapılıyor,bence olumsuz düşünme bebeğin geç tutunmuş olabilir,dayanamazsan yarın da baktır yükselip yükselmediğinden daha iyi anlarsın,sonuçta değerin 5’in üstünde..güzel haberlerle gel inşallah
Canım erken yapmışsın inşallah 12. Günü katlanır3.gün embriyosu 10.gün
Ozlemcim sen naptin bugun doktora gitcektin5 ve ustu pozitif canim
Yokk kuzum hapsirmkla oksurmkle bisey olmazKizlar az önce hapsurdum ve kasıklarıma bıçak saplandı sanki. Bişey olmuş mudur