Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ayyy çok heyecanlı Allahım inşallah inşallah sonuç pozitiftir
Canım kan verdim sonuç yarın çıkar dediler,ama ben dayanamayıp erken gebelik testi aldim gelirken. Ama yarın sbh ilk idrarla yap, nette ilk idrarla yapın yazıyor diyo eşim, yaptırmıyo kesin sonuç verir mi bu test aceba

Nasıl yarın, neden yarın Ben hiç kullanmadım canım o gebelik testlerinden ama varsa zaten çıkar sabah da olsa öğle de olsa

Valla ben de heyacanlarından yerine Belirtilerin nasıl canım?

Nasıl yarın, neden yarın Ben hiç kullanmadım canım o gebelik testlerinden ama varsa zaten çıkar sabah da olsa öğle de olsa
Bilmiyorum ki canım,yarın sbh alabilirsiniz sonucu dediler,daha erken öğrenemez miyiz hastaneyi arayıp bilgilendiricez dedi eşim ama en erken yarın diyip gönderdiler, hayırlısi inşallah
Valla ben de heyacanlarından yerine Belirtilerin nasıl canım?
Zerre belirti yok canım ne bel ne kasık ağrısı,ne lekelenme ne başka bişey, çok normalim,sanki hiç transfer olmamış gibi anlamadım. Ama hayırlısı Rabbimden inşallah

Paketi görünce bi heycanlandım ula

Yedek varmı açıp yapsan?

Ben 3 nüde bu testlerle öğrendim kan vermeden direk dr gittim

Bilmiyorum ki canım,yarın sbh alabilirsiniz sonucu dediler,daha erken öğrenemez miyiz hastaneyi arayıp bilgilendiricez dedi eşim ama en erken yarın diyip gönderdiler, hayırlısi inşallah

Aslında barkod veriyorlar internetten sonuçları takip etmek için ya da e-nabıza da düşebilir

Paketi görünce bi heycanlandım ula

Yedek varmı açıp yapsan?

Ben 3 nüde bu testlerle öğrendim kan vermeden direk dr gittim
Yaa bonus Ümit oldun bana şimdi amaa inşallah bende bununla öğrenirim kandan önce o zmn,birazdan yapıp sonucu yazarım
Aslında barkod veriyorlar internetten sonuçları takip etmek için ya da e-nabıza da düşebilir
Barkod aldım canım aslında akşam bakarım inşallah netten

Kızlar erken gebelik testinin sonucu negatif

Eklentiler

• IMG_20191022_122425.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 65
Kuzucum erken olabilir mi peki siz daha iyi bilirsiniz bugün normal döngüde kaçıncı günün?
İnşallah erkendir de o yüzden çıkmamıştır canım, idrardan önce kana geçer bu hormon derler ama ümidimi kesmek istemiyorum o yüzden.normal döngü de bugün 22.gun canim, transferin de 8.gunu oluyor.suan adetime bir hafta var inşallah akşam sistemde yüksek kan sonucunu görürüm yaa

Tabi önce kanda idrarda daha sonra bakıyoruz ya normal şekilde olunca bile.

Hiç içini karartma sen allahtan ne gelirse ona teslimsin zaten. Daha ortada net bi son yok.

Kendine oyalanıcak bişeyler bul mutfağa gir tiramisu yap

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…