Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yürüyorumda yumurta gibi dağılmadı hemşire buz koy dedi yağlı iğne iyice dondurur diye koymadım alkol le ovarsam geçermi
Soguk alkolle ovmalisin +4 e kolonya at onunla ov baya rahatlatir. Ancak yine De bunu bir doktoruna Danis belki uygun gormeyebilir. Cunku bunu ben yaptigimda yil 2012 idi gebe olmayi birak fildir fildir yurt ici yurt disi gezen biriydim :)

Benim Raporum var ama Tup Bebek merkezimizin sgk ile anlasmasi yoktu ilaclar icin rapor cikmis oldu onu da Hepsini Basta nakit odedik eczane iade yapacak bu ay. Eger hakkim olan bir seyse Bu Ignelerde devlet destegi hakkim varsa kullanmak isterim. 10 tane oksapar ve 1 kutu corasprin 149 lira yazilmis 103 lira dedi eczaci adam 100 lira aldi

Merhaba bende 28 ocakta trasfer oldum ogün den beri bende oksaparı hergün vuruyorum morluklar olacak demişti hemşire başka bir iğne daha vurunuyorum birkaç gün ara ile onda da morlukluk oluyor

Bunu ogrendigim Cok iyi oldu sagol
Evet gidin yazdırın kızlar cidden çok uygun oluyor.hatta crinone da yazılıyordu geçen sene.şimdi onu devlet hastanesinde kadın doğumcu yazıyormuş gebe bölümüne randevu alıp.gittim 2 kutu yazdılar.o da çok ucuza geldi.zaten bir ton para dökülüyor.azcık uğraşıp yazdırmak çok ucuza getiriyor iğne ve jeli.

Kızlar sizlerin kullandığı iğneleri ben kullanmıyorum bize niye vermediler ki zeynep Kamile tedavi gören kimsede o ilaçlardan görmedim ben. Cirone jel verdiler sadece Bebe aspirini folik asit ve Omepa Q10 kullanıyor bizde herkes.benim ilk denemem o yüzden soruyorum bu iğneler ne işe yarıyor ?

Clexane doların durumu bellı olmadıgı için pıyasaya surulmuyormus oksapar sırıngası daha kullanıslı ılacın 24 saat etkısı mümkün mertebe aynı saatte yaparsan daha ıyı olur

Clexane doların durumu bellı olmadıgı için pıyasaya surulmuyormus oksapar sırıngası daha kullanıslı ılacın 24 saat etkısı mümkün mertebe aynı saatte yaparsan daha ıyı olur
Cevap icin tesekkurler peki oksapar I doktorun mu yaziyor? Bunun icin rapor cikarttirdin mi?

Bak bunu bilmiyordum bende. Bende oksapar ve prolutex kullanıyorum bunları yazıyor mu
Crıone jel ve oksapar progesteron 50 mg ampul bunları yazdıırıyorum kadın doguma oksaparı kadın dogum 1 kere yazarsa ondan sonra aıle hekımlıgı yazıyor crıone 3 kutu aldım en son dusun crıone jel 2 kutu progesteron 2 kutu esteform 1 kutu oksapar 1 kutu aldım sskdan 60 lıra para odedım normalde alsan tonla para

Canım progestan iğne düşük önleyici oksopar kan sulandırıcı her doktorun tedavisi farklı

Belirti varmı kızlar benim bugün 4.gün olacak kasığımda batma ve göğüslerimde ağrı var ilaçtanmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…