Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

kızlar bugün izin dönüşü işe başldım ama çok stresliyim inşaallah emriyoyu etkilemem bugün transferim 5.günü kasıklarımında ağrı var aynı durumu yaşayan var mı ilaçlardan mı acaba

Benimde bugün kadıklarda ağrı var regl ağrısı gibi, gaz şişkinliğim var, akıntım var bilemiyorum artık, ilaçlarda yapıyır olabilir

Canım değerlerin nasıldı geçmiş olsun insallah sağlıkla çocuk sahibi olursun tez zamanda

Benim 6.gün 4.4 ten başladı
Her gün yaptırmıştım bi gün 8e çıktı bi gün 6 ya düştü tekrar 9 a çıktı sonra düşmeye başladı
2 haneli rakamlara ulaşamasakta 4 yılda gördüğüm en yüksek değerdi
Bunun heycanı bile çok tatlıydı
Ama nasip olmadı
İnş en kısa sürede Allah’ım sağlıkla bana da nasip eder
Kafamdan atamıyorum
Her ortam çocuk muhabbeti
İnsan görmek istemiyorum
Olmayınca olmuyo sebepsiz

Çok çok iyi anlıyorum ilk baslarda ben de öyleydim ilk tedavimde tutmadı diye günlerce ağladım sonradan pozitifi gördüm bir kızım var fakat ikinci çocuk da tüp bebek sayesinde oluyor ama bunda da korku stres gözyaşı hepsi vardı bu zor bir sınav ve bizim gibilerin sınavı da bi Canım anne olmak isteyen herkes olur bir gün insallah su an hafif kanamam var değerim artsa da sanki beni bırakıp gidecekmiş gibi hissediyorum kızım yanımda sürekli ilgi istiyor ama kalkmam yasak öyle değişik duygular içindeyim ki...Sen de tez zamanda yasarsın insallah

Ben de 5. Gün işe başlamıştım. Allahın izniyle hiç bişey olmaz içini ferah tut. Kasık agrım da vardı doktor ilaçlardan demişti. Hayırlısıyla pozitif gör inşallah:)

İçinizde clexane ya da muadili oksapar kullanan var mı? Cumartesi transferim yapıldı. O gün oksapar a da başladım iğneleri eşim vuruyor. Bugün 3. Dozu oldum şimdiden minik morluklar başladı. Sizlerde durum ne?

Daha dur canım ne yaptın yolun başındasın ben bugün 16. İğnemi yaptım oksapar bide purolutex var bende günde 2 tane yapıyorum

Daha dur canım ne yaptın yolun başındasın ben bugün 16. İğnemi yaptım oksapar bide purolutex var bende günde 2 tane yapıyorum
Evet yolun başındayım:) ben kendim yapamıyorum zaten, benim iğnemi eşim yapıyor. Clexane için kalmadı piyasada Yok gibi bir şey dedi eczacı çocuk. Doğru mudur bu Bilgi?
Bir de sen oksapar da saatlere dikkat ediyor Musun ? Aynı saatte yapmaya?

Canım bende cuma transfer oldum muhadili oksaparı kullanıyorum ama henüz morarma yok hergün progestan oluyorum transferden beş gün önce başladı kalçalarım mosmor yumurta gibi şişti

2 side aynı iğne zaten bende oksapar aldım mecburen. Genelde saat 6 civarı vuruyorum tam saatine pek dikkat etmedim hemşireye sorduğum da önceki iğneler gibi değil tam saatinde vurmak çokta öneli değil dedi

Evet piyasada clexane yok saat konusunda ben dikkat esiyorum ama bir saat öncesi bir saat sonrası farketmez ama saatler geçmemeli aradan

Ben de 5. Gün işe başlamıştım. Allahın izniyle hiç bişey olmaz içini ferah tut. Kasık agrım da vardı doktor ilaçlardan demişti. Hayırlısıyla pozitif gör inşallah:)
inşaallah hayırlısıyla canım valla çalışan annelerin işi de zor iş yerinde bi ton beş para etmez insanla uğraşıyorum transferi unuttum bugün inş. bir an önce hayırlısıyla hamile kalırsak evde bebeğimle zaman geçirmek istiyorum:)

Canım bende cuma transfer oldum muhadili oksaparı kullanıyorum ama henüz morarma yok hergün progestan oluyorum transferden beş gün önce başladı kalçalarım mosmor yumurta gibi şişti
Progestani Igne olarak mi aliyorsun? Igneden sonra biraz yurumen ve dagitman gerekiyor. Bir de biraz zaman gecince soguk alkolle ovmak da rahatlatiyor. 2012 De beta vardi Bende 2 Hafta boyunca gunde iki kez igne oldugunda kalcamda sislikler olusmustu Bu yontemi onermislerdi.

2 side aynı iğne zaten bende oksapar aldım mecburen. Genelde saat 6 civarı vuruyorum tam saatine pek dikkat etmedim hemşireye sorduğum da önceki iğneler gibi değil tam saatinde vurmak çokta öneli değil dedi
Bana da hemsireler Cok onemli degil onceki Igneler demisti ancak ben De dikkat etmeye calisiyorum. Bir de bu igneleri ne kadara aldiniz? Rapor cikabiliyor mu?

Yürüyorumda yumurta gibi dağılmadı hemşire buz koy dedi yağlı iğne iyice dondurur diye koymadım alkol le ovarsam geçermi

Bana da hemsireler Cok onemli degil onceki Igneler demisti ancak ben De dikkat etmeye calisiyorum. Bir de bu igneleri ne kadara aldiniz? Rapor cikabiliyor mu?
Valla canım rapor olayı bildiğim kadarıyla tüp bebeği raporlu yaptırıyorsan oluyor. Ben direk özele başladım o yüzden tam bilmiyorum. İğneleri hiç tek almadım yanında bi dünya ilaçta aldığım için tam fiyatı bilmiyorum 100 lr altında hiç ilaç parası vermedim. Tüp bebek zaten bi dünya para ilaçlar desen yine aynı şekilde maddi manevi baya yıpratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…