Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ayyy Canım benim çok sevindim, biraz moralim bozuk biranda yazdın çok mutlu ettin beni. Allah razı olsun. Allah bebeğine uzun ömürler versin. İnşallah benim taze bebişlerimde tutar.
Sıkma canini kafan rahat olsun ole surekli dusunup durma biseylerle mesgul ol Rabbim yazdiysa zaten tutunacaklar onlar sana insAllahta tutunurlar ben bugun kese gormeye gittim bak cok sükür kesemizide gorduk insAllah senin bebeklerinde sana tutunur dua et bol bol bide su ic

Saol Canım haklısın. Allah’ın izniyle inşallah.

22 yasindayim canim ben Rabbim gonlunun muradini versin insAllah
Ayy Canım benim ne kadar gençsin. Ne güzel bebeğine bol enerjin olur. Bi rahatsızlık nedeniyle mi tüp bebeğe yönelmiştin, ben birbuçuk yıl önce düşük yaptım bi daha hamile kalamadım, yaştan dolayı daha da geç kalmamak için tüp bebeğe başvurdum. İnşallah benimkiler tutmuştur, sanki bir yıl değil yüzyıldır bekliyormuşum gibi gelmişti bana.

Kuzum herkes aynı olcak değil kimi 6 da kalp atışı duyar kimi 8 de önemli olan sağlıklı olması hem idrar sıkışık değilsin hem karından çok zor bu haftada görünmesi ancak keseyi görür ki vajinal olsa görürlerdi eminim

Canim iki defa asilama yaptirdim tutmadi bizde tup bebek deniyelim dedik oda tuttu cok sukur canim adetim cok duzensizdi 3 bucuk ayda adetim oluyordu yani kendimin pek saglikli yumurtlamasi olmuyordu o yuzdem canim insAllah senin bebeklerinde sana tutunur ☺

Kuzum ne bileyim zihnimi meşgul ediyor sürekli kafayı yedim galiba kalp atışı şey bebisi görmedi içinde

Kuzum elimde değil Rabbim sağlıkli sıhhatli bir bebiş nasip etsin sana insallah yerleşme kanaması idir

Kuzum ne bileyim zihnimi meşgul ediyor sürekli kafayı yedim galiba kalp atışı şey bebisi görmedi içinde
İşte onu diyorumya hem sıkışık değilsin hemde karından:) benimde vajinal gördü seninle aynıyız bende korkayım o zaman karından görünmedi diye:)))

Kuzum benim doktorum hep vajinadan baktı birde daha erken panik yapmaa bendende bıgün kan geldi hiçbir hamilelik belirtim yok bende korkuyorum çok yarın muaynemde inşallaah iyi geçer yüreğim ağzımda

Sen ilk kez ne zaman gitmiştin.kuzum.6+4 haftalıkken mi. Daha önce.gitmedin.mi

13 Nisan’da ikinci kez tahlil yaptırdım yani transferin 12. günü. 24 Nisan’da da muayeneye gittik. 6+4 haftalık olduğumuzu söylemişti doktor. O günden önce hiç gitmemiştim.

Anladım canım yaşın çok genç ondan sordum. Allah bebeğini sana bağışlasın.

kızlar merhaba , öncelikle herkese dileklerinin olması için bolca dua ve pozitif enerji gönderiyorum. son 3- 4 sayfayı okudum. umarım herkes beklediği güzel haberleri alır. benimde 9 ekimde transferim yapıldı. ilk transfer tecrubem. üçüncü denemede ilk kez yumurta toplanmıştı ve sağlıklı 2 embriyo elde edebilmiştik. neredeyse üç senedir bu koşturmaca içindeyim. her tedavide bir huzursuz olurdum gergin olurdum panik üstüne panik, ağrılar acılar sızılar üzüntüler. bu kez rahatım. yarın beta hcg testi yaptıracağım ilk kez. 10. gün olacak.. hiç evde gebelik testi yapmadım, erkenden denemenin faydası yok çıkmıyormuş. herkes öyle diyo.. sizler crynone ve oksapar tarzı ilaçlar kullanıyormusunuz. ben en çok bunlardan muzdaribim. umarım hiçbirimiz fazla kullanmak zorunda kalmayız. oksapar dan göbeğim mosmor. umarım herkesin güzel haberlerini okumak kısmet olur..

Kafanı ben mi karistirdim acaba keşke yazmasaydim öyle bişey.senin vajinal bakılmasını için gorunmemistir belki.guzel düşün lütfen sonuç güzel olsun.bebisini de üzme

Arkadaslar tecrubelerinize gore su degerlere bakarmisini
10.gun ekim 9 -32
Ekim 11-50
Ekim 14-128
Ekim 16- 284
Ekim 18- 596
Cikti. Bugun bu hamilelik duzgun gitmiyor ilaclari birakacaksin dediler. 2 kati ilerliyor halbuki.

Arkadaslar tecrubelerinize gore su degerlere bakarmisini
10.gun ekim 9 -32
Ekim 11-50
Ekim 14-128
Ekim 16- 284
Ekim 18- 596
Cikti. Bugun bu hamilelik duzgun gitmiyor ilaclari birakacaksin dediler. 2 kati ilerliyor halbuki.
Evet 2 kati gibi. Niye oyle dedilerki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…