Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar olumlu sonuç alanlardan progestan fitil kullanan var mı? Ben sabah öğlen akşam kullanıyorum ama naparsam yapayım arada bir tam erimeden çıkabiliyor. Yada akıyor. Etkisi azalıyor diye endişe ediyorum
Hem progestan fitil hemde crinone jel kullaniyorum sabah aksam dedigin gibi bende de bazen erimeden cikiyor yada akiyor etkisinin kaybolacagini sanmiyorum oyle olsa koyduktan sonra doktorlar yurumeniz lazim demezlerdi sanirim ama tabi bir uzmana sormak lazim yinede

Günaydın arkadaşlar yazılanları düzenli olarak takip ediyordum ama hiç yorum yapmıyordum ilk defa yazmak istedim .Hepinize teşekkür etmek istiyorum sizler sayesinde böyle zor bir yolu tek başıma yürüyormuş gibi hissetmedim umarım hepimiz mutlu haberler alırız

Vallaha canım zor bir durum allah hepimizin yardımcısı olsun

Pozitif sonuc alan arkadaslarim sizde de kahverengi siyah akinti oluyor mu fitilleri kullandiktan sonra? Transferimin 11.gunu dunden beri oluyor bnde korkuyorum

Pozitif sonuc alan arkadaslarim sizde de kahverengi siyah akinti oluyor mu fitilleri kullandiktan sonra? Transferimin 11.gunu dunden beri oluyor bnde korkuyorum
Canim nekadar dogru bi yonlendirme olur bilmiyorum ama transferimin 8.ci gunu kahverengi lekem oldu ama birkereligine mahsus bi lekelenmeydi pas rengi gibi..

Ca
canım benim kimyasal oldu
Siyah tortulu çamur gibi 4 gün akıntım oldu
Ama malesef değerim düştü sonrada normal kanamam başladı
Ama o siyah akıntının jel olduğunu düşünüyorum

Ca

canım benim kimyasal oldu
Siyah tortulu çamur gibi 4 gün akıntım oldu
Ama malesef değerim düştü sonrada normal kanamam başladı
Ama o siyah akıntının jel olduğunu düşünüyorum
Bnmde siyah tortulu camur gibi geliyor su an cok uzgunum

Kızlar kan değerim
10. Gün 31
12. Gün 66
Çok şükür yukseliyor fakat hafif kanama devam bakalım Çarşamba yine kan vericek insallah olumlu gider her sey
Fazla artması iyi değilmiş zatwn cnm oda kimyasal sayılıyomuş. 2 katı artması iyi maşallah inş yarın benmde artae 8. Gün 18/80 çıktı

Fazla artması iyi değilmiş zatwn cnm oda kimyasal sayılıyomuş. 2 katı artması iyi maşallah inş yarın benmde artae 8. Gün 18/80 çıktı
Evet Canım tam iki kat artmış iste bu hafif kanama korkutuyor umarım sorunsuz ilerler Çarşamba tekrar teste seninki de iyi gidiyor bence

Bnmde siyah tortulu camur gibi geliyor su an cok uzgunum

Canım benim ki tutunamadı değerim çıktı ama sonra düştü
İnş senin bebeğin tutunuyordur
Moralini bozmak için demedim
Hakkını helal et nolur
Düşünmemeye çalışarak kendine dikkat et
En azından netleşene kadar ağır iş yapma
Allah’ım inş sağlıkla nasip eder canım benim

Canım değerlerin nasıldı geçmiş olsun insallah sağlıkla çocuk sahibi olursun tez zamanda

Onemli degil canim basimiza her sey gelebilir her seye hazirlikli olmamiz lazim insallah dedigin gibi bebegim tutunuyordur istirahat verdi doktor işe gitmicem yarin kan testi yaptircam bakalim artis var mi gorcez... hayirlisi artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…