4. Gün Canım embriyom ama yerleşme kanamasından çok adet kanaması gibi hayırlısı olumlu sonuç beklemiyorumHadi ya normal mi kanaman canm? Yerlşme kanaması 9. 10. Günde olur diyolar kaçıncı gün embriyosu
Olsun deme öyle 2 gün sonramı gitceksin4. Gün Canım embriyom ama yerleşme kanamasından çok adet kanaması gibi hayırlısı olumlu sonuç beklemiyorum
Yok yarın gideceğim Canım bugün 11. Gün dün test yaptırmıştımOlsun deme öyle 2 gün sonramı gitceksin
Hadi hayırlı hber ver bizede umut olsunYok yarın gideceğim Canım bugün 11. Gün dün test yaptırmıştım
Transferımden itibarenKızlar olumlu sonuç alanlardan progestan fitil kullanan var mı? Ben sabah öğlen akşam kullanıyorum ama naparsam yapayım arada bir tam erimeden çıkabiliyor. Yada akıyor. Etkisi azalıyor diye endişe ediyorum
Hem progestan fitil hemde crinone jel kullaniyorum sabah aksam dedigin gibi bende de bazen erimeden cikiyor yada akiyor etkisinin kaybolacagini sanmiyorum oyle olsa koyduktan sonra doktorlar yurumeniz lazim demezlerdi sanirim ama tabi bir uzmana sormak lazim yinedeKızlar olumlu sonuç alanlardan progestan fitil kullanan var mı? Ben sabah öğlen akşam kullanıyorum ama naparsam yapayım arada bir tam erimeden çıkabiliyor. Yada akıyor. Etkisi azalıyor diye endişe ediyorum
Vallaha canım zor bir durum allah hepimizin yardımcısı olsunGünaydın arkadaşlar yazılanları düzenli olarak takip ediyordum ama hiç yorum yapmıyordum ilk defa yazmak istedim .Hepinize teşekkür etmek istiyorum sizler sayesinde böyle zor bir yolu tek başıma yürüyormuş gibi hissetmedim umarım hepimiz mutlu haberler alırız
Canim nekadar dogru bi yonlendirme olur bilmiyorum ama transferimin 8.ci gunu kahverengi lekem oldu ama birkereligine mahsus bi lekelenmeydi pas rengi gibi..Pozitif sonuc alan arkadaslarim sizde de kahverengi siyah akinti oluyor mu fitilleri kullandiktan sonra? Transferimin 11.gunu dunden beri oluyor bnde korkuyorum
Bence test yaptırın 11 gün olmuş zatenPozitif sonuc alan arkadaslarim sizde de kahverengi siyah akinti oluyor mu fitilleri kullandiktan sonra? Transferimin 11.gunu dunden beri oluyor bnde korkuyorum
canım benim kimyasal olduPozitif sonuc alan arkadaslarim sizde de kahverengi siyah akinti oluyor mu fitilleri kullandiktan sonra? Transferimin 11.gunu dunden beri oluyor bnde korkuyorum
Bnmde siyah tortulu camur gibi geliyor su an cok uzgunumCa
canım benim kimyasal oldu
Siyah tortulu çamur gibi 4 gün akıntım oldu
Ama malesef değerim düştü sonrada normal kanamam başladı
Ama o siyah akıntının jel olduğunu düşünüyorum
Fazla artması iyi değilmiş zatwn cnm oda kimyasal sayılıyomuş. 2 katı artması iyi maşallah inş yarın benmde artae 8. Gün 18/80 çıktıKızlar kan değerim
10. Gün 31
12. Gün 66
Çok şükür yukseliyor fakat hafif kanama devam bakalım Çarşamba yine kan vericek insallah olumlu gider her sey
Evet Canım tam iki kat artmış iste bu hafif kanama korkutuyor umarım sorunsuz ilerler Çarşamba tekrar teste seninki de iyi gidiyor benceFazla artması iyi değilmiş zatwn cnm oda kimyasal sayılıyomuş. 2 katı artması iyi maşallah inş yarın benmde artae 8. Gün 18/80 çıktı
Bnmde siyah tortulu camur gibi geliyor su an cok uzgunum
Canm 18,80 benmki daha ilk yaptırdım.Fazla artması iyi değilmiş zatwn cnm oda kimyasal sayılıyomuş. 2 katı artması iyi maşallah inş yarın benmde artae 8. Gün 18/80 çıktı
Canım değerlerin nasıldı geçmiş olsun insallah sağlıkla çocuk sahibi olursun tez zamandaCanım benim ki tutunamadı değerim çıktı ama sonra düştü
İnş senin bebeğin tutunuyordur
Moralini bozmak için demedim
Hakkını helal et nolur
Düşünmemeye çalışarak kendine dikkat et
En azından netleşene kadar ağır iş yapma
Allah’ım inş sağlıkla nasip eder canım benim
Onemli degil canim basimiza her sey gelebilir her seye hazirlikli olmamiz lazim insallah dedigin gibi bebegim tutunuyordur istirahat verdi doktor işe gitmicem yarin kan testi yaptircam bakalim artis var mi gorcez... hayirlisi artik...Canım benim ki tutunamadı değerim çıktı ama sonra düştü
İnş senin bebeğin tutunuyordur
Moralini bozmak için demedim
Hakkını helal et nolur
Düşünmemeye çalışarak kendine dikkat et
En azından netleşene kadar ağır iş yapma
Allah’ım inş sağlıkla nasip eder canım benim