- 14 Ağustos 2013
- 872
- 750
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsinKizlar kan testi pozitif sonuc aldim sali gunu tekrar test yapcaz umarim artis olur dua edin bekleyen arkadaslara sabir diliyorum gercekten cok zor umarim herkes saglikla bebegine kavusur...
Amin canim insallah sagolasin :)Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin
Bende çıktım biraz yürüdüm kasıklarımda baskı ve kasılma hissettim eve geri geri döndük hemen! O kadar tuhaf ki ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bile bilmiyorum !Moralsizlik değil de işte ne bilim, bugün 3. Gün, hava çok güzel olduğu için yürüyüş yaptım, birkaç saat sonra tansiyonum anidrn düştü, başım döndü ve midem haiftwn bulandı , eve döndük hemen uzandım biraz, hiç olmamıştı buhüne kadar, jel kullanıyorum ipne ise haftada bir gün
Kaç gün var teste?kaçıncı gün embriyosu? Benim öyle kasıklarda aman aman birşeyim yok, transfere girmeden de rahim kalınlaştığındanmıdır nedir bilmem zaten bir hassasiyetim vardı ama öyle batma falan yok.Bende çıktım biraz yürüdüm kasıklarımda baskı ve kasılma hissettim eve geri geri döndük hemen! O kadar tuhaf ki ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bile bilmiyorum !
Yarın e2 ve ultrason kontrolüm var ama gerçek teste daha 11 gün var canım! 3.gün embriyosuydu benim sende durum nasıl? Kaçınçı gün kaçadet embriyo ve tarihin me zamanKaç gün var teste?kaçıncı gün embriyosu? Benim öyle kasıklarda aman aman birşeyim yok, transfere girmeden de rahim kalınlaştığındanmıdır nedir bilmem zaten bir hassasiyetim vardı ama öyle batma falan yok.
9 şubat benimkiBu arada test gününüz be zaman arkadaşlar ?
Niye ultrason kontrolü? İlk defa duyuyorum bunu? Benim 3. Denemem, yaşım 38, tek embriuo koydular, 2 tane daha dondurulmuş var, 5. Gün embriyosuydu, fahimde 3 tane myomum var, onları baskıladılar 4 ay kadar, eğer tutmazsa myom ameliyatı olup kalan 2 embriyoyu koyacaklarYarın e2 ve ultrason kontrolüm var ama gerçek teste daha 11 gün var canım! 3.gün embriyosuydu benim sende durum nasıl? Kaçınçı gün kaçadet embriyo ve tarihin me zaman
İnan bende anlamış değilim, yaşın 36 benimde! Yumurtamda fazla değildi , benimle beraber bir çok kişiyi daha çağırdılar kontrol içinNiye ultrason kontrolü? İlk defa duyuyorum bunu? Benim 3. Denemem, yaşım 38, tek embriuo koydular, 2 tane daha dondurulmuş var, 5. Gün embriyosuydu, fahimde 3 tane myomum var, onları baskıladılar 4 ay kadar, eğer tutmazsa myom ameliyatı olup kalan 2 embriyoyu koyacaklar
Hayırlı olsun canım.Kizlar kan testi pozitif sonuc aldim sali gunu tekrar test yapcaz umarim artis olur dua edin bekleyen arkadaslara sabir diliyorum gercekten cok zor umarim herkes saglikla bebegine kavusur...
Kaçıncı gün embriyosuydu? Sanırım erken yapmışsınız trsti, moral bozmayın, katlanarak devam edebilir, bu forumda örneklerini çok gördükKızlar merhabalar 8. Günüm kan testim 18.80 çıktı sanırım pek iyi durumda değilim dimi. Yükselir mi acaba çol korkuyorum inş bebeğim bana sımsıkı tutunur.
İlginç bir prosedir, transfer sonrası ultrasonu ilk defa duyuyorum, vardır bir bildikleriİnan bende anlamış değilim, yaşın 36 benimde! Yumurtamda fazla değildi , benimle beraber bir çok kişiyi daha çağırdılar kontrol için
Kızlar merhabalar 8. Günüm kan testim 18.80 çıktı sanırım pek iyi durumda değilim dimi. Yükselir mi acaba çol korkuyorum inş bebeğim bana sımsıkı tutunur.
6. Gün embriyosu yawaş ilerliyodu biraz acaba ondan mı öyle oldu blmiyorum ki inş güzel sonuç alırımKaçıncı gün embriyosuydu? Sanırım erken yapmışsınız trsti, moral bozmayın, katlanarak devam edebilir, bu forumda örneklerini çok gördük
İnşallah canım, inşallah seninledir evladın6. Gün embriyosu yawaş ilerliyodu biraz acaba ondan mı öyle oldu blmiyorum ki inş güzel sonuç alırım
Jel kullanıyorum, o da arada birikip bazen pıt diye düşüyorKızlar olumlu sonuç alanlardan progestan fitil kullanan var mı? Ben sabah öğlen akşam kullanıyorum ama naparsam yapayım arada bir tam erimeden çıkabiliyor. Yada akıyor. Etkisi azalıyor diye endişe ediyorum
Canım benim de 10. Gün 31 çıktı değerim üstüne bugün kanamam oldu bilmiyorum yarın testte be çıkacakKızlar merhabalar 8. Günüm kan testim 18.80 çıktı sanırım pek iyi durumda değilim dimi. Yükselir mi acaba çol korkuyorum inş bebeğim bana sımsıkı tutunur.
Hadi ya normal mi kanaman canm? Yerlşme kanaması 9. 10. Günde olur diyolar kaçıncı gün embriyosuCanım benim de 10. Gün 31 çıktı değerim üstüne bugün kanamam oldu bilmiyorum yarın testte be çıkacak