Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Moralsizlik değil de işte ne bilim, bugün 3. Gün, hava çok güzel olduğu için yürüyüş yaptım, birkaç saat sonra tansiyonum anidrn düştü, başım döndü ve midem haiftwn bulandı , eve döndük hemen uzandım biraz, hiç olmamıştı buhüne kadar, jel kullanıyorum ipne ise haftada bir gün
Bende çıktım biraz yürüdüm kasıklarımda baskı ve kasılma hissettim eve geri geri döndük hemen! O kadar tuhaf ki ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bile bilmiyorum !

Bende çıktım biraz yürüdüm kasıklarımda baskı ve kasılma hissettim eve geri geri döndük hemen! O kadar tuhaf ki ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bile bilmiyorum !
Kaç gün var teste?kaçıncı gün embriyosu? Benim öyle kasıklarda aman aman birşeyim yok, transfere girmeden de rahim kalınlaştığındanmıdır nedir bilmem zaten bir hassasiyetim vardı ama öyle batma falan yok.

Kaç gün var teste?kaçıncı gün embriyosu? Benim öyle kasıklarda aman aman birşeyim yok, transfere girmeden de rahim kalınlaştığındanmıdır nedir bilmem zaten bir hassasiyetim vardı ama öyle batma falan yok.
Yarın e2 ve ultrason kontrolüm var ama gerçek teste daha 11 gün var canım! 3.gün embriyosuydu benim sende durum nasıl? Kaçınçı gün kaçadet embriyo ve tarihin me zaman

Yarın e2 ve ultrason kontrolüm var ama gerçek teste daha 11 gün var canım! 3.gün embriyosuydu benim sende durum nasıl? Kaçınçı gün kaçadet embriyo ve tarihin me zaman
Niye ultrason kontrolü? İlk defa duyuyorum bunu? Benim 3. Denemem, yaşım 38, tek embriuo koydular, 2 tane daha dondurulmuş var, 5. Gün embriyosuydu, fahimde 3 tane myomum var, onları baskıladılar 4 ay kadar, eğer tutmazsa myom ameliyatı olup kalan 2 embriyoyu koyacaklar

Niye ultrason kontrolü? İlk defa duyuyorum bunu? Benim 3. Denemem, yaşım 38, tek embriuo koydular, 2 tane daha dondurulmuş var, 5. Gün embriyosuydu, fahimde 3 tane myomum var, onları baskıladılar 4 ay kadar, eğer tutmazsa myom ameliyatı olup kalan 2 embriyoyu koyacaklar
İnan bende anlamış değilim, yaşın 36 benimde! Yumurtamda fazla değildi , benimle beraber bir çok kişiyi daha çağırdılar kontrol için

MaşaAllah sonucun iyi çıkmış canım.Kese görmeye kaçıncı gün gideceksin?Ayrıca kaç haftalık olduğu son adet gününümü ele alıyoruz?Dr un bu konu hakkında birşey dedi mi?

Kızlar merhabalar 8. Günüm kan testim 18.80 çıktı sanırım pek iyi durumda değilim dimi. Yükselir mi acaba çol korkuyorum inş bebeğim bana sımsıkı tutunur.
Kaçıncı gün embriyosuydu? Sanırım erken yapmışsınız trsti, moral bozmayın, katlanarak devam edebilir, bu forumda örneklerini çok gördük

Kızlar merhabalar 8. Günüm kan testim 18.80 çıktı sanırım pek iyi durumda değilim dimi. Yükselir mi acaba çol korkuyorum inş bebeğim bana sımsıkı tutunur.

Moral bozmak yok, daha çok erken yapmışsın bence testi.. Gününü bekle ve strese girmemeye çalış, Allahım iziniyle güzel sonuçlar alırsın inşAllah

Canım benim de 10. Gün 31 çıktı değerim üstüne bugün kanamam oldu bilmiyorum yarın testte be çıkacak

X