İlk opudan kalan embriyolarım. 2 tane transfer oldum. 2 tane daha dondurulmuşum var geride. Sizinki kaçıncı gün embriyosuydu? Kaçıncı gününüzdesiniz?Sen ilk opudan kalan embriyoların mı yoksa yeni opu mu oldun?
İnşallah sonradan yükselir değerin canım üzülmeYa çok üzüldüm
8. Gündü bugün çok üzüldüm
Anladım seninki benimle aynı 2 yane 5. gün taze transfer oldum sonuç negatif . Şimdi dondurulmuş 2 tane için adet bekliyorum. Seninki bana umut olacaktır inşallah bu sefer olsunİlk opudan kalan embriyolarım. 2 tane transfer oldum. 2 tane daha dondurulmuşum var geride. Sizinki kaçıncı gün embriyosuydu? Kaçıncı gününüzdesiniz?
Perşembe yada cuma tahmini dedi doktorum.o yüzden çarşamba baktirip değere göre gitmeyi planlıyorum.İnşallah kuzum sen doktorunu aradın mi ne zaman gidiyorsunben de bu hafta bir kere daha Beta HCG baktiririm yoksa doktora gidene kadar catlalarim
İki gündür bende de oluyor.tahrismi oldum jelden diye dusunuyordum.doktora gidince soracağım.Kizlar acayip idrarimda yanma olmaya basladi enfeksiyonmu kaptimki jel kullaniyorum gunde iki kez ondan olmus olabilirmi?
Sen hamistin dimi canim jelin yan etkilerinde yaziyor sanirim ondanİki gündür bende de oluyor.tahrismi oldum jelden diye dusunuyordum.doktora gidince soracağım.
Yaaa ne güzel sen jemen keseyi göreceksinben haftaya kadar nasıl bekleyeceğimPerşembe yada cuma tahmini dedi doktorum.o yüzden çarşamba baktirip değere göre gitmeyi planlıyorum.
İnşallah canımAnladım seninki benimle aynı 2 yane 5. gün taze transfer oldum sonuç negatif . Şimdi dondurulmuş 2 tane için adet bekliyorum. Seninki bana umut olacaktır inşallah bu sefer olsun
Kan testleri bebiş var diyor bakalım doktor ne diyecekSen hamistin dimi canim jelin yan etkilerinde yaziyor sanirim ondan
Güzel bekleyişlerYaaa ne güzel sen jemen keseyi göreceksinben haftaya kadar nasıl bekleyeceğim
Insallah keseyide gorursun canim bizede dua etKan testleri bebiş var diyor bakalım doktor ne diyecekinsallah jeldir mikrop kapma yalım da.jelinde neredeyse 3. Kutusunu bitiriyorum bu zamana kadar olmamisti
Tebrik ederimMerhaba Benimde 2. deneme dondurulmuşlar ile 5. gün 2 adet embriyo transferi oldum. 3 Ekim test sonucum 397.
umarım tüm sonuç bekleyenlerin pozitif olur.
33 yaşındayım.inşallahTebrik ederimçok güzel değerin de yüksek yaş kaç acaba? Bende dondurulmuş 5. gün 2 adet transfer olacağım ya beklemek çok zor in inşallah bize de nasip eder bu sefer
Aminnn canim valla sizlerin gebelik haberlerini duyunca cok mutlu oluyorumbenim de adet olck gbi agri var bide arada usuyorum
Yok canim bu ikinci denememizdi ilk denemeyi mayista yapmistik tutmamisti.Evet evet ben de öyle esimle mutluluktan havalara uçtuk senin de ilk tüp bebek denemen miydi kuzum
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canımInsallah keseyide gorursun canim bizede dua etjeldendir bence benimde ikinci kutu daha bugun oldu
Aminnn canimAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?