Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlar acayip idrarimda yanma olmaya basladi enfeksiyonmu kaptimki jel kullaniyorum gunde iki kez ondan olmus olabilirmi?

İlk opudan kalan embriyolarım. 2 tane transfer oldum. 2 tane daha dondurulmuşum var geride. Sizinki kaçıncı gün embriyosuydu? Kaçıncı gününüzdesiniz?
Anladım seninki benimle aynı 2 yane 5. gün taze transfer oldum sonuç negatif . Şimdi dondurulmuş 2 tane için adet bekliyorum. Seninki bana umut olacaktır inşallah bu sefer olsun

İnşallah kuzum sen doktorunu aradın mi ne zaman gidiyorsun ben de bu hafta bir kere daha Beta HCG baktiririm yoksa doktora gidene kadar catlalarim
Perşembe yada cuma tahmini dedi doktorum.o yüzden çarşamba baktirip değere göre gitmeyi planlıyorum.

Arkadaşlar normalde ben progestanı öğle arası 12.15 te içiyordum eve gidip 6 gibi yemek.yiyordum uyku yapmıyordu akşam.yatarken.iciltigimde uyku yapıyordu bugün içtim aynı saatte bir ağırlık çöktü bir baygınlık geldi . Acaba hormonlarim yükseldiğinden dolayı olabilir mi

Sen hamistin dimi canim jelin yan etkilerinde yaziyor sanirim ondan
Kan testleri bebiş var diyor bakalım doktor ne diyecek insallah jeldir mikrop kapma yalım da.jelinde neredeyse 3. Kutusunu bitiriyorum bu zamana kadar olmamisti

Kan testleri bebiş var diyor bakalım doktor ne diyecek insallah jeldir mikrop kapma yalım da.jelinde neredeyse 3. Kutusunu bitiriyorum bu zamana kadar olmamisti
Insallah keseyide gorursun canim bizede dua et jeldendir bence benimde ikinci kutu daha bugun oldu

Merhaba Benimde 2. deneme dondurulmuşlar ile 5. gün 2 adet embriyo transferi oldum. 3 Ekim test sonucum 397.
umarım tüm sonuç bekleyenlerin pozitif olur.
Tebrik ederim çok güzel değerin de yüksek yaş kaç acaba? Bende dondurulmuş 5. gün 2 adet transfer olacağım ya beklemek çok zor in inşallah bize de nasip eder bu sefer

Kızlar merhaba benim kullandığım uygulamada yanlışlık olmuş benim adet günlerim 25 günde bir olur uygulama da 28 gün olmuş ona göre yumurtlama tarihim 30 eylül gözüküyor ama olmadı gereken 27 eylül tarihine denk geliyor buma göre 6 ekim de pembe kanamalar geldi adetime 3 gün var ve şimdi de üşüme geliyor acaba hamile olma ihtimalim var mı ilk defa kanama oldu inşallah bekleyenlerin insanına yüce rabbim yetişsin bizi de ayırmasın rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…