• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar merhaba benim kullandığım uygulamada yanlışlık olmuş benim adet günlerim 25 günde bir olur uygulama da 28 gün olmuş ona göre yumurtlama tarihim 30 eylül gözüküyor ama olmadı gereken 27 eylül tarihine denk geliyor buma göre 6 ekim de pembe kanamalar geldi adetime 3 gün var ve şimdi de üşüme geliyor acaba hamile olma ihtimalim var mı ilk defa kanama oldu inşallah bekleyenlerin insanına yüce rabbim yetişsin bizi de ayırmasın rabbim
Transfermi yaptrdin anlamdm canim??

Aminnn canim :-) belirtilerin neydi canim ?
Transferden beri rahimde solda sürekli küçük küçük batma tarzı şeyler oluyordu.sırt ağrım hiç gecmedi zaten.sanırım ilaçlarında etkisi bunlar. Arada saniyelik kramplar. Ayaklarım patikle bile ısınmıyor çok soğuk olur normalde de. Transferden 4-5 gün sonrası gibi su gibi akıntılar sanki altima kacirmsim gibi hissediyordum.ben 8. Gün test yapmıştım.10 gün kahve akıntı çok az geldi.11. günde çok az.ben sonucu bildiğim için 10.gun yaşamanın yerlesmeyle ilgili oldugnu anlamıştım.

Transferden beri rahimde solda sürekli küçük küçük batma tarzı şeyler oluyordu.sırt ağrım hiç gecmedi zaten.sanırım ilaçlarında etkisi bunlar. Arada saniyelik kramplar. Ayaklarım patikle bile ısınmıyor çok soğuk olur normalde de. Transferden 4-5 gün sonrası gibi su gibi akıntılar sanki altima kacirmsim gibi hissediyordum.ben 8. Gün test yapmıştım.10 gün kahve akıntı çok az geldi.11. günde çok az.ben sonucu bildiğim için 10.gun yaşamanın yerlesmeyle ilgili oldugnu anlamıştım.
Canim bu usume bendede cok oluyor insallah bebisim tutmustur bide bugun sag kasigimda yanma var sanki igne sapliyorlar

Canim bu usume bendede cok oluyor insallah bebisim tutmustur bide bugun sag kasigimda yanma var sanki igne sapliyorlar
Kaçıncı gününüz sizin? Birde 10.11. gün yerleşme olduğu zaman kramplar çok siddetliydi.birde içimde çalışma yapılıyormuş gibiydi ( yumurta buyutulurken ilaçların etkisiyle yaşadığımız o gerilme hissi gibi.) Bunlar belirtilerden mi olur yoksa ilaçlardan mi bilemiyorum. İnşallah güzel haberler alirsiniz

5.gunum canim dun de oyle bir adet sancisina tutuldumki olcem sandim ya
İnşallah tutunmustur.aklima geldikçe yazıyorum parça parça oldu ama kusura bakma.3.gun sabah midem çok bulandı zorla biseyler yedim yatisti.8. günden sonrada hafif hafif baş dönmeleri oldu.hala devam etmekte ( kullanılan jelin yan etkilerinden de olabilir)

İnşallah tutunmustur.aklima geldikçe yazıyorum parça parça oldu ama kusura bakma.3.gun sabah midem çok bulandı zorla biseyler yedim yatisti.8. günden sonrada hafif hafif baş dönmeleri oldu.hala devam etmekte ( kullanılan jelin yan etkilerinden de olabilir)
Yok canim ne kusuru bilgileniyorum sayende :cool: bende onlar yok sadece usume ve o agri var

Benimde sabahtan öyleydi canım ayaklarım çok üşüdü akşam ateşim çıktı bi yarım saat kadar sürdü yandım böyle ama donuyordum ateş çıkması ne oluyor acaba canım korktum ya
Canim usutme ve ates prigestoron yapiyomus benim daha transfer olmadi iki gundur atesim var diyorum olcuyorum 35,7/35,8 falan icim ama yaniyo bir anlikta usutuyorum kesin hastalandim diyorum da basqa bi oksuruk burun tikaniklij falan hicbisey yok int okudugum kadarla progedtoron yaparmis

Arkadaşlar benim dun transferim oldu.Taze embiryo transferinde hangi.ilaclari kullaniyirsunuz

Canim usutme ve ates prigestoron yapiyomus benim daha transfer olmadi iki gundur atesim var diyorum olcuyorum 35,7/35,8 falan icim ama yaniyo bir anlikta usutuyorum kesin hastalandim diyorum da basqa bi oksuruk burun tikaniklij falan hicbisey yok int okudugum kadarla progedtoron yaparmis
Evet canım bende öyle düşündüm çok fena oldum ama dün akşam hasta desem hasta değilim hiç birşeyim yoktu üşümen vardı bi akşama ateş yaptı 🤒 hormonlar tabi tavan yaptı artık 🙄🙄

Doktoruma da yazsam bırakma diyecek zaten o yüzden 10. Güne kadar yine devam edeceğim ilaçlarıma o gün bir kere daha yaptırırım testi
Kuzum 3gun mu 5gun mu embrion? Bence negwtivde 0 cikmaliydi hala unut var iki gun sonra tekrarla testini

Hayirlisi be kuzum seni baska bi grupda da takip ediyordum umutl olasin bana diye bilemiyoruz ki vallah 26 yasindayim bu gune kadar hem ister okul ister calistigim yer istese de evlilikle ilgili konularda hep neden olmuyor diye uzulduyum zamanlar bi sure sonra iyi kide olmamis diyordum herseyi hep zorlukla mucadeleyle minbir turlu imtihanlarla elde etmis biri olarak suan oldugun yerin cok daha kiymetini biliyorum bebek cok istiyorum hic bir zaman bu kadar isteyecegemi dusunmemistim artik bazi seylerden sonra yine ve yeniden her seyi guzel allahima biraktim bence sende oyle yap olmuyorsa daha iyisi olucak soyle 1kez asilama 4 kez tup (ve hangi asamalardwn gectigimi diger grupta az cok biliyorsun) yapmis biri olarak maddi manevi fiziken ruhsal olarak coook zor bi surec oldugunu iyi bilirim ama inanki uzulmek depresyona girmek aglamak bi ise yaramiyor yarasaydi herkezden once benim coxug olurdu :) sabah 7lere kadar allaha dua edipte rabbim bana hayrlisiyla ver artik su bebegi digip sinir krizleri gecirdigim gunler oldu fakat hic bir ise yaramadi o bagirislar haykirislar iki gun sonra tekrardan transferim olucak rabbim sana sigindim hayirlisi neyse onu eyle diyorm negati cikarsa tabiiki uzulicem belkide aglycam ama yine metin olup kararli sekilde doktorlar arastirip yoluna devam edicem pes etmek yok...

Kuzumm sen kalp atışlarını görmeye ne zaman gidiyosunnn 🥰😘😘
Bana 10 gün sonraya randevu al dedi doktorun hemşiresi 17 Ekim'e randevu aldım baya var o güne nasıl dayanacagim ☺️ keseyi henüz görmedim o gün ikisini de görürüm dimi 😊

IMG_20191009_063812.jpg

Eklentiler

• IMG_20191009_063812.jpg
    IMG_20191009_063812.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 20
Bana 10 gün sonraya randevu al dedi doktorun hemşiresi 17 Ekim'e randevu aldım baya var o güne nasıl dayanacagim ☺ keseyi henüz görmedim o gün ikisini de görürüm dimi 😊
Ben transferimin 22. Günü keseyi gördüm kuzumm ondan iki hafta sonrada kalp atışlarını duydum ve hala belirtisiz bir haldeyim 😂😂😂

Back