- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
Özel bi hastanede verdim 1-2 saat içinde çıkıyor sonuçkucukpapatya Canım sen nerede kan verdin ve kaç saat sonra çıkacak sonucun? Ben aile hekiminde vereceğim çünkü hastane çok uzak. O kadar yol gidemem, hazır degilim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel bi hastanede verdim 1-2 saat içinde çıkıyor sonuçkucukpapatya Canım sen nerede kan verdin ve kaç saat sonra çıkacak sonucun? Ben aile hekiminde vereceğim çünkü hastane çok uzak. O kadar yol gidemem, hazır degilim
![]()
Ama daha erken canim yaa bence gec tutunmusta olabilir daha 4 gun var test gununeYa çok üzüldüm
8. Gündü bugün çok üzüldüm![]()
Yükselir mi dersiniz ama çok düşük değil miAma daha erken canim yaa bence gec tutunmusta olabilir daha 4 gun var test gunune
Gec tutunmus olabilir canim bu yuzden doktorlar 12.gunden once yaptirmayin diyor biz dayanamiyoruz iste .. ilaclarini birakma test gununde tekrar bi kan ver bence canimYükselir mi dersiniz ama çok düşük değil mi
Doktoruma da yazsam bırakma diyecek zaten o yüzden 10. Güne kadar yine devam edeceğim ilaçlarıma o gün bir kere daha yaptırırım testiGec tutunmus olabilir canim bu yuzden doktorlar 12.gunden once yaptirmayin diyor biz dayanamiyoruz iste .. ilaclarini birakma test gununde tekrar bi kan ver bence canim
Kesinlikle ole yap canim yukselen cok gordum benDoktoruma da yazsam bırakma diyecek zaten o yüzden 10. Güne kadar yine devam edeceğim ilaçlarıma o gün bir kere daha yaptırırım testi
ben de bekliyorum umutla dün bi heves test yaptırdım sonucum 3.4 çıkınca üzüldüm o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. cuma günü tekrar bakacaz o zamana kadar olumsuz düşünceleri uzaklaştırmak lazım. Sizin daha çok erken endişe etmeyinTeşekkür ederim kızlar ben sonraki test sonucunu da paylaşırım sizlerle
Siz kaçıncı günde uaptırdınızben de bekliyorum umutla dün bi heves test yaptırdım sonucum 3.4 çıkınca üzüldüm o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. cuma günü tekrar bakacaz o zamana kadar olumsuz düşünceleri uzaklaştırmak lazım. Sizin daha çok erken endişe etmeyin
İnşAllah canım benimInsallah oledir canim korkma canim hicbisey olmamistir rabbimin izniyle![]()
İnşAllah kuzum ya dikkat ediyorum ateşim yükselmesin bidahaBir şey olmamıştır ben de uyurken yorganın içine girip uyudum uyandığımda sicaciktimşükür ki sonucum olumlu ama.dikkat et bundan sonra
10.günde yaptırmıştımSiz kaçıncı günde uaptırdınız
Umarım yükselir ikimizin de10.günde yaptırmıştım
Kuzum hakkında hayırlısı olsun Rabbim yüzünü güldürsun inşallah kaçıncı gün test yaptınKızlar sonuç 2 çıkmış sadece![]()
8.gün yaptım 5. Gün embriyosuKuzum hakkında hayırlısı olsun Rabbim yüzünü güldürsun inşallah kaçıncı gün test yaptın
8.gün yaptım 5. Gün embriyosu![]()
İnşallah bekleyip göreceğiz. Eşime de söylemedim onun da moralini bozmayayım. Bu 6. Denememiz ve o benden çok daha stresli. Ben bu sefer çok rahattım ta ki bugüne kadarBelki yükselir, dur bakalım. Hemen bozma moralini. Allah büyüktür![]()
İnşAllah seninledir canım son anda yükselirİnşallah bekleyip göreceğiz. Eşime de söylemedim onun da moralini bozmayayım. Bu 6. Denememiz ve o benden çok daha stresli. Ben bu sefer çok rahattım ta ki bugüne kadar