• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Gec tutunmus olabilir canim bu yuzden doktorlar 12.gunden once yaptirmayin diyor biz dayanamiyoruz iste .. ilaclarini birakma test gununde tekrar bi kan ver bence canim
Doktoruma da yazsam bırakma diyecek zaten o yüzden 10. Güne kadar yine devam edeceğim ilaçlarıma o gün bir kere daha yaptırırım testi

Teşekkür ederim kızlar ben sonraki test sonucunu da paylaşırım sizlerle
ben de bekliyorum umutla dün bi heves test yaptırdım sonucum 3.4 çıkınca üzüldüm o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. cuma günü tekrar bakacaz o zamana kadar olumsuz düşünceleri uzaklaştırmak lazım. Sizin daha çok erken endişe etmeyin

ben de bekliyorum umutla dün bi heves test yaptırdım sonucum 3.4 çıkınca üzüldüm o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. cuma günü tekrar bakacaz o zamana kadar olumsuz düşünceleri uzaklaştırmak lazım. Sizin daha çok erken endişe etmeyin
Siz kaçıncı günde uaptırdınız

Bir şey olmamıştır ben de uyurken yorganın içine girip uyudum uyandığımda sicaciktim 😆 şükür ki sonucum olumlu ama.dikkat et bundan sonra
İnşAllah kuzum ya dikkat ediyorum ateşim yükselmesin bidaha 🤲

Back