• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Eki Görüntüle 2543313
Arkadaslar 8. Günüm silik bir çizgi var mı sadece ben mi görüyorum
Merhaba tebrik ederim kesin hamilesin :KK200: benin de ilk gebeliğimde böyle silik çikmişti. Sanırım benim gibi 39 yaşındasın biraz bilgi verirmisin kaç tane kaçıncı gün embriyo transfer oldun kacıncı deneme ngs yaptırdın mı gibi?
Benim ilk 2 tane 5.cı gün taze transfer olumsuz oldu kasımda 2 tane dondurulmuş denecem ama ngs test yok çok korkuyorum :(

Canim sen ates takibi yptinmi hic??
Yapmadım canım dün ateşim çok çıktı titredim dondum ayağım çorap patik banamısın demedi yandım 🤒 hasta oluyorum sandım yarım saat falan sürdü geçti korktum 😟 bugün derece aldırcam eşime dün olsaydı kaça çıktı çok merak ettim baya yüksekti çünkü 🙄 senin üşüdüğün gün ateşin çıktımı canım

Merhaba tebrik ederim kesin hamilesin :KK200: benin de ilk gebeliğimde böyle silik çikmişti. Sanırım benim gibi 39 yaşındasın biraz bilgi verirmisin kaç tane kaçıncı gün embriyo transfer oldun kacıncı deneme ngs yaptırdın mı gibi?
Benim ilk 2 tane 5.cı gün taze transfer olumsuz oldu kasımda 2 tane dondurulmuş denecem ama ngs test yok çok korkuyorum :KK43:
Inşallah hamileyimdir 🤲
Benim 5. gün ngs den normal gelen 1 embriyo.39 yaşındayım. Ikinci denemem.

Ayyy yine güzel haberlerin olduğu bir gün olacak belli ki 😊 Herkesten hayırlı haberler alırız inşallah 🙏🏻 Buradaki yorumları okudukça geçmişe gidiyorum ve kendimi defalarca mutlu hissediyorum 😊 Rabbim gönlünüze göre versin arkadaşlar 🙏🏻

Yapmadım canım dün ateşim çok çıktı titredim dondum ayağım çorap patik banamısın demedi yandım 🤒 hasta oluyorum sandım yarım saat falan sürdü geçti korktum 😟 bugün derece aldırcam eşime dün olsaydı kaça çıktı çok merak ettim baya yüksekti çünkü 🙄 senin üşüdüğün gün ateşin çıktımı canım
Ben ates takibi yapiyorum canim ama hep ayni ayarda gidiyor usudugumdede ayni yandigimdada ayni .. ya aklima sey takildi hani hamile kalinca vucut isisi yukselir ya acaba benimki tutmadimi hic yukslme yok cunku

Benimde sabahtan öyleydi canım ayaklarım çok üşüdü akşam ateşim çıktı bi yarım saat kadar sürdü yandım böyle ama donuyordum ateş çıkması ne oluyor acaba canım korktum ya
Bilmiyorum kuzum çok aşırı sıcak olmamaya dikkat edin diyorlar kuzum

Ben de 30 eylülde oldum ama dayanamıyorum bugün gidip kan vereceğim
Aynı gün transfer olmuşuz 😊 İnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz 🙏merakla bekliyorum sonucunuzu💞 Benim 2 adet 3.gün embriyosuydu. Test günüm 14 Ekim ama ben dayanamayıp 10 ekimde verebilirim.

Aynı gün transfer olmuşuz 😊 İnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz 🙏merakla bekliyorum sonucunuzu💞 Benim 2 adet 3.gün embriyosuydu. Test günüm 14 Ekim ama ben dayanamayıp 10 ekimde verebilirim.
Benim de 12. Gün istedi testi doktor. Sonra dedim ki 10. Gün yaparım. Bu sabah çok heyecanlıydım kahvaltı bile yapamadım mideme oturdu her şey. Çıkıp kan verdim ben de. Teşekkür ederim iyi dileklerin için🥰

Back