- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Diyarbakir bahcecide yaptrdim canim. 30 yasindayim . Sen canim?Benimde ilk canım.nerde yaptırdın kaç yaş ?
Hahahane kadar da tanıdık cümleler seni çok iyi anlıyorum
Vala emin dilim iki embiryo 8 hücreli 5.gün diye biliyom emin olmamakla birlikteKacinci gun embryosu canim?
Canım önemli olan 2’ye katlamasıdır inşallah artarak devam eder, hem 3. Gün embrysu değil miDun 6 bugunde 11.39 off allahim sen sonumu hayir et forumda okuyorum pek goremedim boyle doktoruma yazdim guzel ilaclara devam demis pzt tekrar olctur demis
Ben canim 25 eylulde transfer oldum o gun sayilmiyor sanirim bana 5 ekimde bekliyoruz haberlerini dediler bende anlamadim birde benim 3.gun embriyoduydu 10.gun oluyor bugun gerci degerim yinede dusuk bilmiyorum inanki hicbirsey anlamadim araftayim ne sevinebiliyorum ne uzulebiliorim dun 9.gunumdu 6 yi gorunce ağlaya aglaya gözümde yas kalmadi bugun 11.39 iki kati artmis bi gunde ama diger insanlara gorede cok dusukCnm Benim de çok Küçük rakamlarla başladı içini ferah tut. Senin test günün nezamandi
0.32 canim amh zar zor bir kac toplamada uc embriyo elde edildi biri iyi ikisi orta kaliteKaç canım yumurta rezervin
Evrt canim 3.gun embriyosuydu.insallah pzt beni cok sevindirir nazli embriyomCanım önemli olan 2’ye katlamasıdır inşallah artarak devam eder, hem 3. Gün embrysu değil mi
Dun cok vardi canim bugun de hafif arada sag kasigim sizliyor onun disinda iyim sen nasilsin var mi agrin?Bende bursada yaptırdım eurofertilde. 26 yaşındayım.nasıl ağrın felan varmı
Canım önemli olan ikiye katlanması yüksek değer olup ikiye katlanmayanda var öyle düşüm geç tutunmuş bebişinDu
Ben canim 25 eylulde transfer oldum o gun sayilmiyor sanirim bana 5 ekimde bekliyoruz haberlerini dediler bende anlamadim birde benim 3.gun embriyoduydu 10.gun oluyor bugun gerci degerim yinede dusuk bilmiyorum inanki hicbirsey anlamadim araftayim ne sevinebiliyorum ne uzulebiliorim dun 9.gunumdu 6 yi gorunce ağlaya aglaya gözümde yas kalmadi bugun 11.39 iki kati artmis bi gunde ama diger insanlara gorede cok dusuk(
İnsallah oyledir be canim daha dogmadan canimdan canimi alan bebis :) gec tutunma dite netten bakiyorum pek birsey anlamadim oluyormusmu öyledeCanım önemli olan ikiye katlanması yüksek değer olup ikiye katlanmayanda var öyle düşüm geç tutunmuş bebişin
Benim var bilmem sırtım ağrıyo bide evde kısa yürüyüşler yapim diyorum kalkınca kasığıma bide rahimimin olduğu yere ağrı giriyoDun cok vardi canim bugun de hafif arada sag kasigim sizliyor onun disinda iyim sen nasilsin var mi agrin?
Insallah tutunmustur bebislerimiz canim yaaBenim var bilmem sırtım ağrıyo bide evde kısa yürüyüşler yapim diyorum kalkınca kasığıma bide rahimimin olduğu yere ağrı giriyo
Henüz tutunmamışlardır galiba hiç bilmiyorum ki ne zaman tutunucaklarInsallah tutunmustur bebislerimiz canim yaailac ne kullaniyosun?
Olur tabi canım doktorlar bizden o yüzden genelde 12.gün kan testi istiyorlar önemli olan 2 ye katlanması canımİnsallah oyledir be canim daha dogmadan canimdan canimi alan bebis :) gec tutunma dite netten bakiyorum pek birsey anlamadim oluyormusmu öylede
Yerleşme diye bak canım internette 6 ila 12 gün arası değişir diyorİnsallah oyledir be canim daha dogmadan canimdan canimi alan bebis :) gec tutunma dite netten bakiyorum pek birsey anlamadim oluyormusmu öylede
Bende estrofem,vitaminler, progesteron jel, progesteron igne hergun bide oksapar canimHenüz tutunmamışlardır galiba hiç bilmiyorum ki ne zaman tutunucaklar ☺ Estrofem progestan kullanıyorum bide oksapr iğne göbekten ka sulandırıcı üç günde bir de progestan iğne.sen be kullanıyosun
5 gün.Kacinci gun embryosu canim?
Ay evet esim bugun diyoki hadi test yapalimHemen hemen aynı şeyleri kullanıyoruz. ☺ Çok heyecanlı bi süreç ya hemen test yapasım geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?