- 11 Ağustos 2018
- 442
- 332
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bir şey olacağını sanmıyorum benim de benzer durumlar oluyor aynı gidiyor haftamız seninle doktor bana da şuan yasak diyorArkadaşlar merhaba 2.5 aylık hamileyim darısı bekleyenlerin başına size özel bir sorum olacak kusura bakmayın şimdiden lütfen. 3 ayımı doldurana kadar ilişkiye girmem yasak. Dün gece eşimle biraz bi şeyler oldu ama ilişkiye girmedik. Bencede birşey olmadı sadece kadınlık hormonlarım devreye girdi. Bu hamileliğimi olumsuz etkiler mi
Çok teşekkür ederim .zaten ilişki olmadı sadece kadınsal hislerim devreye girince sormak istedimCanım bir şey olacağını sanmıyorum benim de benzer durumlar oluyor aynı gidiyor haftamız seninle doktor bana da şuan yasak diyor
O kadardan bir şey olmaz, 10. Hafta mı senin deÇok teşekkür ederim .zaten ilişki olmadı sadece kadınsal hislerim devreye girince sormak istedim
Ben bugün kalp atışını duyunca sürekli ultrasona girmek gibi bir istek geldi onu ne yapıcaz![]()
Dun 6 bugunde 11.39 off allahim sen sonumu hayir et forumda okuyorum pek goremedim boyle doktoruma yazdim guzel ilaclara devam demis pzt tekrar olctur demisSonuç ne oldu.
Canim artiyomus yaaa ben cok okudum cok dusuk degerlerle ikiz bile dogurani yuksek degerlern birden dustugjnu sonuc olarak pozitiv sakin canini sikma ve sakince bekleDun 6 bugunde 11.39 off allahim sen sonumu hayir et forumda okuyorum pek goremedim boyle doktoruma yazdim guzel ilaclara devam demis pzt tekrar olctur demis
İnsallah canim ya insallah cok korkuyorum dua edin lutfen benim rezervim çok sıkıntılıCanim artiyomus yaaa ben cok okudum cok dusuk degerlerle ikiz bile dogurani yuksek degerlern birden dustugjnu sonuc olarak pozitiv sakin canini sikma ve sakince bekle
o istek katlanarak artıyor, geçmiş olsun sen de yakalandın o hastalığa
![]()
Dun 6 bugunde 11.39 off allahim sen sonumu hayir et forumda okuyorum pek goremedim boyle doktoruma yazdim guzel ilaclara devam demis pzt tekrar olctur demis
Kaç canım yumurta rezervinİnsallah canim ya insallah cok korkuyorum dua edin lutfen benim rezervim çok sıkıntılı
Evet canim ilk denemem senin?Angelnursee aynı gün transfer olmuşuz canım ☺Benimde 5.gün emnriyosu .ilk denemen mi ?
Kacinci gun embryosu canim?Kızla bugün transferimin 8.günü dayanamadım idrar testi yaptım.negatif bu şekilde daha sonra pozitif sonuç alan varmı acaba.
Benimde ilk canım.nerde yaptırdın kaç yaş ?Evet canim ilk denemem senin?![]()
aaay elimde olsa eve ultrason alıcam