• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba arkadaşlar bu süreyi bende sizinle geçirmek istiyorum.bende dün transfer oldum 5.gün blast tek embriyo konuldu.heyecanlıyım bilmiyorum dualarınızda benide unutmayın.Rabbim burayı okuyan yzan bütün herkese anne olmayı nasip etsin inşallah💙

Arkadaşlar merhaba 2.5 aylık hamileyim darısı bekleyenlerin başına size özel bir sorum olacak kusura bakmayın şimdiden lütfen. 3 ayımı doldurana kadar ilişkiye girmem yasak. Dün gece eşimle biraz bi şeyler oldu ama ilişkiye girmedik. Bencede birşey olmadı sadece kadınlık hormonlarım devreye girdi. Bu hamileliğimi olumsuz etkiler mi

Arkadaşlar merhaba 2.5 aylık hamileyim darısı bekleyenlerin başına size özel bir sorum olacak kusura bakmayın şimdiden lütfen. 3 ayımı doldurana kadar ilişkiye girmem yasak. Dün gece eşimle biraz bi şeyler oldu ama ilişkiye girmedik. Bencede birşey olmadı sadece kadınlık hormonlarım devreye girdi. Bu hamileliğimi olumsuz etkiler mi
Canım bir şey olacağını sanmıyorum benim de benzer durumlar oluyor aynı gidiyor haftamız seninle doktor bana da şuan yasak diyor

Dun 6 bugunde 11.39 off allahim sen sonumu hayir et forumda okuyorum pek goremedim boyle doktoruma yazdim guzel ilaclara devam demis pzt tekrar olctur demis
Canim artiyomus yaaa ben cok okudum cok dusuk degerlerle ikiz bile dogurani yuksek degerlern birden dustugjnu sonuc olarak pozitiv sakin canini sikma ve sakince bekle

Dun 6 bugunde 11.39 off allahim sen sonumu hayir et forumda okuyorum pek goremedim boyle doktoruma yazdim guzel ilaclara devam demis pzt tekrar olctur demis

Cnm Benim de çok Küçük rakamlarla başladı içini ferah tut. Senin test günün nezamandi

Kızla bugün transferimin 8.günü dayanamadım idrar testi yaptım.negatif bu şekilde daha sonra pozitif sonuç alan varmı acaba.

Back