Geç tutunma olduğu zaman testte hemen cikmayabilir sanırım ondan dolayı klasik 12 gün sonrası deniyor.Yoksa embriyonun 2.3. gün 5.6. gün olanları arasında bile tarih olarak fark oluyor.5.6.gun olanlar çok daha erken bile ogrenebiliyorlarNeden doktorlar 13 gun sonra diyor peki madem okadar erken cikiyorsa
5nci gun embiriyosumu iyi yoksa 6ncimi iyiGeç tutunma olduğu zaman testte hemen cikmayabilir sanırım ondan dolayı klasik 12 gün sonrası deniyor.Yoksa embriyonun 2.3. gün 5.6. gün olanları arasında bile tarih olarak fark oluyor.5.6.gun olanlar çok daha erken bile ogrenebiliyorlar
Gün olarak düşünürsek 6 gibi görünüyor sonuçta daha uzun mücadele etmiş dışarda.Ama benimki varsayım tabiki bildiğimden degil5nci gun embiriyosumu iyi yoksa 6ncimi iyi
TebriklerKızlar bugün 12.gün kan değerim 327 çıktııı
Bende 24 Eylül’de 2 tane 3. Gün embriyosu transferi yapanlardanım bugün tahlil yaptırdım malesef negatif ilk denememizdi geride 4 embriyomuz daha bar inşallah onlardan biri tutar dualarınızı bekliyorum
Cok uzgunum beta hcg 6((
Hiç problemim yoktu bilmiyorumMerhaba bir probleminiz varmıydı tutmama sebebi belli mi ?
Hiç problemim yoktu bilmiyorumNasip değilmiş.
Gözün aydınBugün kalp atışlarını duydummmm♥♥♥
Doktorum bugun yine istedi baktirdim 1.5 saat sonra cikicakmis cok uzgunum cok sanirimbu sadece bi hayal benim icinTekrarla 2 gün sonra. Kaçıncı gün embriyo konuşmuştu
AminNasipten öte yok yokbirdahakine olur inşAllah
3.gun embriyosuydu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?