- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Kizlar kacibci gun iken evde test yapip ve kan aldiriyorsunuz
Benim doktorum transferin 10. günü test yaptırmamı istemişti. İdrar testi yapmadım hiç, yanıltıcı olabiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar kacibci gun iken evde test yapip ve kan aldiriyorsunuz
Canım benimde test tarihim normalde yarın o yüzden tekrar kan vericem doktora göndermek için önümüzdeki haftada doktora giderim sanırım:)Kese hakkında bilgi vermedi Doktorumun hemşireleri kan testini tekrarlamami söylediler Canım inşallah değerim katlanır hayırlısı ile ☺
Ay canım ne güzel :) kuzum sende 23 Eylül'de transfer olmustun dimi senin son adet tarihin kaç şuan takvimin 5 haftalık görünüyorCanım benimde test tarihim normalde yarın o yüzden tekrar kan vericem doktora göndermek için önümüzdeki haftada doktora giderim sanırım:)
5eylül canım benim 4.haftanın içindeyim ama burda 5 gösteriyor bende anlamadım:)) aynen 23 eylül tek emnriye 5.gün embriyosuydu :)Ay canım ne güzel :) kuzum sende 23 Eylül'de transfer olmustun dimi senin son adet tarihin kaç şuan takvimin 5 haftalık görünüyor ☺
Sağolasın kuzum inşallah bu şekilde katlanıp artar hala korkuyorumDeğerlerin çok güzel katlanıyor, maşallah![]()
Canım bence ikiz gbi geliyor hadi hayırlısı:) 2 tane koyulsun bende çok ısrar ettim ama koymadılar :)Sağolasın kuzum inşallah bu şekilde katlanıp artar hala korkuyorum![]()
Ya öyle miCanım bence ikiz gbi geliyor hadi hayırlısı:) 2 tane koyulsun bende çok ısrar ettim ama koymadılar :)
Evde test yapmadım.8.gun kanda ciktiKizlar kacibci gun iken evde test yapip ve kan aldiriyorsunuz
Neden doktorlar 13 gun sonra diyor peki madem okadar erken cikiyorsaEvde test yapmadım.8.gun kanda cikti
Kiminin geç yerleşebiliyor garanti olsun diye öyle söylüyorlarNeden doktorlar 13 gun sonra diyor peki madem okadar erken cikiyorsa
Kızlar bende hiç belirti yoktu 2 gündür belim ağrıyor kuyruk sokumumdan başlayan bir ağrı sizdede varmı
Sağolasın kuzum inşallah bu şekilde katlanıp artar hala korkuyorum![]()
Yandık desene canım :))) varlığını bu şekilde hissettirmeside güzel olsun :)29 haftalığız. O ağrı hala var![]()
Yandık desene canım :))) varlığını bu şekilde hissettirmeside güzel olsun :)
Eşimin cümlesi ☺ tamam tutacağım![]()
Evet evet kesinlikle kuzum her şey yolunda gidiyor o öyle diyince demek ki teemiz kalplilerBenim eşim de çok kullanır bu cümleyive o böyle söylediğinde her şey yolunda gider her zaman
![]()
Evet evet kesinlikle kuzum her şey yolunda gidiyor o öyle diyince demek ki teemiz kalpliler ☺ yaa takvim ekledim ben de hep heves ediyordum ☺