• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Hanimlar siz hangi ilaci kulandiniz transfer icin. Ben transfer asamasindayim ve adetle birlikte basladm gunde 3 sefer progynova yutuyorum

Kese hakkında bilgi vermedi Doktorumun hemşireleri kan testini tekrarlamami söylediler Canım inşallah değerim katlanır hayırlısı ile ☺
Canım benimde test tarihim normalde yarın o yüzden tekrar kan vericem doktora göndermek için önümüzdeki haftada doktora giderim sanırım:)

Canım benimde test tarihim normalde yarın o yüzden tekrar kan vericem doktora göndermek için önümüzdeki haftada doktora giderim sanırım:)
Ay canım ne güzel :) kuzum sende 23 Eylül'de transfer olmustun dimi senin son adet tarihin kaç şuan takvimin 5 haftalık görünüyor ☺️

Ay canım ne güzel :) kuzum sende 23 Eylül'de transfer olmustun dimi senin son adet tarihin kaç şuan takvimin 5 haftalık görünüyor ☺
5eylül canım benim 4.haftanın içindeyim ama burda 5 gösteriyor bende anlamadım:)) aynen 23 eylül tek emnriye 5.gün embriyosuydu :)

Canım bence ikiz gbi geliyor hadi hayırlısı:) 2 tane koyulsun bende çok ısrar ettim ama koymadılar :)
Ya öyle mi ☺️ ay bana tedavide tek koyacaklarını söylediler bana doktor embriyolari yerleştirmeden saliseler önce soyledi iki embriyo transfer ediyorum haberin olsun diye 😆 ben de sevindim daha garanti olur diye ama ikisinin tutacağını hiç sanmıyordum ☺️ inşallah hakkımda hayırlısı olur. Ben de minnak bir kızım nasıl taşırım bilmiyorum 😆

Kızlar bende hiç belirti yoktu 2 gündür belim ağrıyor kuyruk sokumumdan başlayan bir ağrı sizdede varmı

Back