• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

😊 Ben sadece örnek olsun diye yazdım. Herkesin hamileliği kendine özel. Bakalım seninki nasıl olacak? 😊 Yarın testi tekrarlayacak mısın?
Evet kuzum aradım hemşireyi bana bugün ya da yarın aynı yerde kan vermemi istedi. Ben sağlık ocağında veremem çalışıyorum yetişemiyorum diyince o zaman bir yer belirleyin orada iki gün ara ile iki kez kan verin bakalım değeriniz katlandı mi diye. Ben de acilden vermeyi planlıyorum. Acil sıkıntı çıkarmaz umarım başka şansım yok

Selam canım çok sevindim:)) hissetmiştim ama seni:) değerlerin ikizi gösteriyor valla canım
Bu arada sen ne yaptın canım doktorunu aradın mi keseyi görmeye ne zaman gideceksin ☺️ senin bebisin şimdi kaç haftalık oluyor. bana sağlık ocağında 3 haftalık dedi

Bekle lütfen gününde yeniden yap bakarsın yükselir çünkü 5ten aşağı olmadığında negatif denmiyor diye biliyorum ❤️

Evet kuzum aradım hemşireyi bana bugün ya da yarın aynı yerde kan vermemi istedi. Ben sağlık ocağında veremem çalışıyorum yetişemiyorum diyince o zaman bir yer belirleyin orada iki gün ara ile iki kez kan verin bakalım değeriniz katlandı mi diye. Ben de acilden vermeyi planlıyorum. Acil sıkıntı çıkarmaz umarım başka şansım yok

İnşallah katlanarak sağlıkla gelişir 🙏🏻

Kese hakkında bilgi vermedi Doktorumun hemşireleri kan testini tekrarlamami söylediler Canım inşallah değerim katlanır hayırlısı ile ☺️
Pozitif olacağını düşünüyorum.Sabirli bekleyislere devam.Benimde acilden yaptırmam lazım.ilk test için gittim normalde yapmiyoruz demişti acil doktoru ama kiyamadi yaptı.yarin tekrar nasıl yaptırırım onu düşünüyorum

Pozitif olacağını düşünüyorum.Sabirli bekleyislere devam.Benimde acilden yaptırmam lazım.ilk test için gittim normalde yapmiyoruz demişti acil doktoru ama kiyamadi yaptı.yarin tekrar nasıl yaptırırım onu düşünüyorum
Bana da şimdi aynısı dediler yasak felan ama çalıştığımı söyledim ağız burun yaparak verdi ama 😅

Şimdi acilde kan verdim kuzum bir daha pazar akşamı verip hemşirelere atacağım şimdi akşam.sekizde kan verdim 667 çıktı değerim ikiz değil anladığım kadarıyla 😆😅 en son dün sabah 10 gibi vermistim 312 idi

Değerlerin çok güzel katlanıyor, maşallah 🧿

Back