Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar selam hepinize hayırlı sonuçlar almayı diliyorum. biz bu cuma 10 haftalık olucaz ve iğneleri cuma günü bırakmamı söyledi doktor. Elimde şu an yaklaşık 7 tane prolutex ve 8-9 tane oksapar var ihtiyacı olan birine kargo ücretini ödemesi koşuluyla gönderebilirim herhangi bir ücret talep etmiyorum iş görülsün yeter 🙏🏻 Herkese bol şans güzel haberler almayı diliyorum

Canım hiç bir belirtim yok. Ara ara sağ kasığımda batma hissiyatı oluyor. Ama gaz sıkışması gibi düşün. Başka bir şey yok.
Benimde ara ara solda oluyor ama kendimi mi kandırıyorum acaba diyorum 😂 senin 5. Gün embriyosumuydu canım

kızlaar bugun de nokta nokta çamur renginde bişeyler gelmiş. bu da neyin nesiyse. gün geçtikçe garip halller almaya başladı durumlar. korkmaya başladım valla :KK64:

Kızlar merhaba hepinize 🤗 bugün hamileliğimin 38. Günü 5 hafta 3 günlük hamileyim darısı bekleyenlerin başına inşallah 🙏 18 eylülde kalp atışını duyacağız. Sizlere sormak istediğim birşey var herkes normal diyor ama korkuyorum. Pazar günü kahverengi lekeler geldi benden yarım gün Böyle az az. Sonrasında düne kadar ara ara olmak üzere tortu şeklinde gri geldi ama gelen şey jeldi sadece renginin gri olmasından korktum sizce normal mi crinone jel kullanıyorum ben acaba düşük mü oldu tutanamadı mi diye korktum 😔

genellikle sonuç bekleyenler olarak burdayız. o level.e daha gelemedik bir bilgisi olan var mı sanmıyorum. birkaç aylık hamile olanlar görmüş geçirmiştir onlar daha iyi blirler :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :anneadayı:

Kızlar merhaba hepinize 🤗 bugün hamileliğimin 38. Günü 5 hafta 3 günlük hamileyim darısı bekleyenlerin başına inşallah 🙏 18 eylülde kalp atışını duyacağız. Sizlere sormak istediğim birşey var herkes normal diyor ama korkuyorum. Pazar günü kahverengi lekeler geldi benden yarım gün Böyle az az. Sonrasında düne kadar ara ara olmak üzere tortu şeklinde gri geldi ama gelen şey jeldi sadece renginin gri olmasından korktum sizce normal mi crinone jel kullanıyorum ben acaba düşük mü oldu tutanamadı mi diye korktum 😔
MasAllah Allah tamamina erdirsin insAllah .. doktora sor bence için rahat olsun

Insallah sonucu da güzel olur. Kan testini cuma günü yaptıracağım
Bende zor duruyorum ama cesaretinden ben de istiyorum. Sonucu mükemmel olmuş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️
Çok sevindimmmm hayırlı olsunn inşallah benimde bugün 6. Gün ama yapıp mutsuz olmak istemiyorummm :( belirti varmıydı sizin hiç

Benimde ara ara solda oluyor ama kendimi mi kandırıyorum acaba diyorum 😂 senin 5. Gün embriyosumuydu canım
Haha, ya benim de kendimi dinleyince hissediliyor. Öyle cok net bi belirtim veya agrım sızım cidden yok.
5.gün embriyosuydu

Şimdi heyecanla senin sonucu da bekliyoruz ❤️🙏

Kızlar selam hepinize hayırlı sonuçlar almayı diliyorum. biz bu cuma 10 haftalık olucaz ve iğneleri cuma günü bırakmamı söyledi doktor. Elimde şu an yaklaşık 7 tane prolutex ve 8-9 tane oksapar var ihtiyacı olan birine kargo ücretini ödemesi koşuluyla gönderebilirim herhangi bir ücret talep etmiyorum iş görülsün yeter 🙏🏻 Herkese bol şans güzel haberler almayı diliyorum
Ne kadar iyi niyetlisiniz ❤️

Merhaba arkadaşlar bende bi zamanlar surekli buralardaydim.rabbime sukur bin sukur..duamda sizlerede yer veriyorum insallah hicbirimizin kucagini bos birakmasin Allahim.hayirli guzel haberler nasip etsin hepinize.bi girip bakayim dedim okudum ayni heyecanlar ayni korku ayni tedirginlik hepimizde.sizlere tavsiyem tevekkkul edelim benim 2.denememde tuttu 3 sene ara verdim ama kendimi mumkun oldugunca rahat biraktim gezdim ama agir is yapmadim dua ettim.sukurler olsun insallah kucagima aldgm gunleride gorurum.bu arada belirtim yoktu yani negatf ve pozitif sonucu ayiran bariz bisey yoktu.jel ile birlikte kahve bisey geldi ama pozitifi goren dger arkadasimda o yoktu hicbisey yoktu hatta o yuzden elinizden geldgnce belirti aramayin Rabbim sabirimizin mukafatini versin insallah hayirli geceler 🥰

Back