- 6 Mart 2019
- 582
- 1.145
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bendede 2 kromozomumda genetik bozukluk çıktı ben normal yolla 2 kez gebe kaldım ancak 2 si de düştü kürtaj oldum sonra bu hastalığı öğrendim şimdi tüp bebek yaptırdım 5 yumurtadan 2 2 pgt yaptıralım dediler 2 tanesini 5 gün önce gönderdik Allahım inşallah hayırlı haberler gelecek sonuç 15 gün sonra ben Samsun medicane hastanesinde yaptırdım pgt işlemini Ankara’ya gönderdiler orada işlem yapılacak Rabbim sonunu iyi eder inşArkadaşlar merhaba sayfada yeniyim. Yardımcı olursanız cooook sevinirim.
1kürtajım oldu ve kromozon bozuklugu dendi. Bu nedenle tüp bebek yaptırdık pgt yapıldı. Bugun transferin 10. Günü değerim 0.112 çıktı yani umutlar hayaller sıfır.. kromozom bozuklugu olupta normal hamile kalan varmı ? Lütfen dönüş yapar mısınız![]()
Acilde bakilirmi bilmiyorum ama aile hekiminde bugun verirsen kan yarin çıkar ben kadin doğuma randevu aliyorum yakinda semt polkng. Var orda yaptriyorum ozellerde 40 lira falan yapiyolarKizlar günaydin devlet hastanesi acilinde betahcg baktirabiliyoruz dimi direk gebelk testimi dicez ?![]()
Merhabalar bendede 2 kromozomumda genetik bozukluk çıktı ben normal yolla 2 kez gebe kaldım ancak 2 si de düştü kürtaj oldum sonra bu hastalığı öğrendim şimdi tüp bebek yaptırdım 5 yumurtadan 2 2 pgt yaptıralım dediler 2 tanesini 5 gün önce gönderdik Allahım inşallah hayırlı haberler gelecek sonuç 15 gün sonra ben Samsun medicane hastanesinde yaptırdım pgt işlemini Ankara’ya gönderdiler orada işlem yapılacak Rabbim sonunu iyi eder inşSenin pgt yapılmasına rağmen bebek tutunmadı canım öyle mi oldu inşallah Rabbim tez zamanda sanada nasip eder
![]()
Insallah guzel haberler alirsinz cnm norml yolla gebe kalabiliyosanz sansinz yüksekMerhabalar bendede 2 kromozomumda genetik bozukluk çıktı ben normal yolla 2 kez gebe kaldım ancak 2 si de düştü kürtaj oldum sonra bu hastalığı öğrendim şimdi tüp bebek yaptırdım 5 yumurtadan 2 2 pgt yaptıralım dediler 2 tanesini 5 gün önce gönderdik Allahım inşallah hayırlı haberler gelecek sonuç 15 gün sonra ben Samsun medicane hastanesinde yaptırdım pgt işlemini Ankara’ya gönderdiler orada işlem yapılacak Rabbim sonunu iyi eder inşSenin pgt yapılmasına rağmen bebek tutunmadı canım öyle mi oldu inşallah Rabbim tez zamanda sanada nasip eder
![]()
Kayinvalidem de kaliyorm aile hekimim burda degil ozele de dun sordm 65 lira dedi yazik yani okadar parayi ne diye veriyim aciller yapiyosaAcilde bakilirmi bilmiyorum ama aile hekiminde bugun verirsen kan yarin çıkar ben kadin doğuma randevu aliyorum yakinda semt polkng. Var orda yaptriyorum ozellerde 40 lira falan yapiyolar
Tamm canm aksam ogrenicem bi bakiyimGünaydın devlet hastanesinin aile hekimliği var ordan beta hcg istiyorum de bakarlar canim
Canım aciller gebelik testi diyince bakmiyor.yasakmiş.aile hekimine misafir oldugunu söyleyebilirsin. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum.Kayinvalidem de kaliyorm aile hekimim burda degil ozele de dun sordm 65 lira dedi yazik yani okadar parayi ne diye veriyim aciller yapiyosa
Bilmiyorm ki canm napicami sasrdmCanım aciller gebelik testi diyince bakmiyor.yasakmiş.aile hekimine misafir oldugunu söyleyebilirsin. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Benim de değerim dün 5,38 çıktı. 25 mg lik ilaç 100 mg yükseltildi.Kizlar simdi aradilar tahlil yaptrmistik tsh yuksek cikmis 6.715 ilk kez boyle bisey oluyor genelde hicbizaman prolaktin disinda hicbir hormonda sorun olmazdi neden boyle olmus ola bilir? Bana bgn murtlaka doktora gorunmemoi ve ilaca baslamami soylediler cok sasirdim sizce sorun olurmi
Canim öncelikle tedavin hayırlı olsun benim henuz başarılı bi tedavim olmadi ama tedavi kisiye göre deqisiyo mesela benim esimden kaynaklı problem azospermi oldugu icin once ona tese yapildi sonra ben 10 gnlk bi igne tedavisi oldum fostimon cetrotide gonapeptly die ignelrr kullandim 23 ymrta 19 olgun 12 embriyo 10 tanesi sağlamdı 2 si bi oncekinde taze koyuldu tutmadi 2 tane dondurulmus koyuldu şuan 3. Tedavim bu ilk tedavim de dollenme olmadi kalitesiz 1 embroyoydu oda tutmadıKizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, kac yumurta olgun cikti kaci 5ci güne gitti ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? Prednol, Clexane, tetrodex (sanirim yanlis yazdim) Neupogen, Intralipid ilaclarini kullandinizmi? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler
hamile olan arkadaslarima saglikla sihatla kucaklarina almayi diliyorum, hayirli evlatlarla dolsun kucaklarimiz, AMIN
Bende kullaniyorum 25 lik düzenli kullaninca dusuyo hemen takma onu kafanaBenim de değerim dün 5,38 çıktı. 25 mg lik ilaç 100 mg yükseltildi.
Şu an hamile olduğum için ayda bir kontrol ettirmek lazım.Bende kullaniyorum 25 lik düzenli kullaninca dusuyo hemen takma onu kafana
Hamilelikde tiroit hormonunda degisim oluyo cnm dogumdan sonra normale donuyo bi cok kisininŞu an hamile olduğum için ayda bir kontrol ettirmek lazım.
Bir de benim tuhafima giden 25 mg kullanırken birden 4 kat fazlasını kullanmak.
Allahim bu yolda herkesin yardimcisi olsun insallah, bekletmeden kavustursun evlatlarimiza AMIN, cevabiniz icin tesekürler, umarim daha cok cevaplayanlar olurCanim öncelikle tedavin hayırlı olsun benim henuz başarılı bi tedavim olmadi ama tedavi kisiye göre deqisiyo mesela benim esimden kaynaklı problem azospermi oldugu icin once ona tese yapildi sonra ben 10 gnlk bi igne tedavisi oldum fostimon cetrotide gonapeptly die ignelrr kullandim 23 ymrta 19 olgun 12 embriyo 10 tanesi sağlamdı 2 si bi oncekinde taze koyuldu tutmadi 2 tane dondurulmus koyuldu şuan 3. Tedavim bu ilk tedavim de dollenme olmadi kalitesiz 1 embroyoydu oda tutmadı
Peki basarsisiz sonuclardan sonra doktorunuz degisik ilaclar kullandirtmadimi?Canim öncelikle tedavin hayırlı olsun benim henuz başarılı bi tedavim olmadi ama tedavi kisiye göre deqisiyo mesela benim esimden kaynaklı problem azospermi oldugu icin once ona tese yapildi sonra ben 10 gnlk bi igne tedavisi oldum fostimon cetrotide gonapeptly die ignelrr kullandim 23 ymrta 19 olgun 12 embriyo 10 tanesi sağlamdı 2 si bi oncekinde taze koyuldu tutmadi 2 tane dondurulmus koyuldu şuan 3. Tedavim bu ilk tedavim de dollenme olmadi kalitesiz 1 embroyoydu oda tutmadı
Peki sizde daha incedemi yuksek cikmisti? Bende hic boyle olmazdi diye korktum suan bakalim gidiyorum doktoraBenim de değerim dün 5,38 çıktı. 25 mg lik ilaç 100 mg yükseltildi.