Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Çok geçmiş olsun canım hayırlısı benim pozitif çıktı ama yükselmiyo bende tevekkül ettim artık yarın testi tekrarlıycam ilk başta pozitif diye sevindim yükselmeyince üzüldüm ama takdir allah tan diyorum artık olduğunda da olmadığında da bir hayır vardır ben 4. Denemede ilk defa pozitif oldu sizde pozitif görürsünüz inşallah sağlıklı pozitif olsun inşallah
😔
kaçıncı gün ve değerin kac cnm ınsallah guzel bi sekilde katlanir

kaçıncı gün ve değerin kac cnm ınsallah guzel bi sekilde katlanir
10. Gün canım iki farklı hastaneye yaptırmıştım 8. Günde yani cuma günü birinde 26 diğerinde 21 çıktı 21 çıkana bugün yaptırdım 22 çıktı düşecek galiba buda olmadı😔

10. Gün canım iki farklı hastaneye yaptırmıştım 8. Günde yani cuma günü birinde 26 diğerinde 21 çıktı 21 çıkana bugün yaptırdım 22 çıktı düşecek galiba buda olmadı😔
Hemen moralini bozma. 12. günde bakalım ne cikacak, belki değerin değişir.

Belli olmaz yukselir belki 12. Gun tekrarla yine ınsallah guzel sonuclar alırsın negatifleri duyunca benimde umudum azaliyo yaa hayırlı kapilar açsın mevla hepimize 😔

Back