eger adet gunlerin degilse korkma bence yerlesme kanamasidir o ınsallah yuksek cikicakdir sonucunCok üzgünüm kızlar dun geceden beri ıyı degılım zaten anlamıştım adet olacağımı bayabaya kahverengi alıntı geliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eger adet gunlerin degilse korkma bence yerlesme kanamasidir o ınsallah yuksek cikicakdir sonucunCok üzgünüm kızlar dun geceden beri ıyı degılım zaten anlamıştım adet olacağımı bayabaya kahverengi alıntı geliyor![]()
Canm ilac kullandigin sürece adet olman mümkünmu korkmaCok üzgünüm kızlar dun geceden beri ıyı degılım zaten anlamıştım adet olacağımı bayabaya kahverengi alıntı geliyor![]()
Tabi ki canım benim, ama ben de o kadar üzüldüm ki, nasıl olur baya baya kanama oldu diye çok üzüldüm.. erkenden boşuna yıpratmışım kendini.. sen de öyle yapmaya çalış, inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlansınAmin ınsallah canım tabıkı herseyın hayırlısı ama ne kadar Rabbım bilir kısmet desekte üzülmemek elde değil o kadar emek o kadar caba napalım üzülsekte nasıbımızde yoksa eldne bişey gelmez![]()
2 gun var adetıme canım nasıp bakalım 7 bucukta öğrenıcemeger adet gunlerin degilse korkma bence yerlesme kanamasidir o ınsallah yuksek cikicakdir sonucun
Suan jel kullanıyorum ama bılmıyorumCanm ilac kullandigin sürece adet olman mümkünmu korkma
Nasıp ınsallah canım hakkımızda hayırlısı ınsallah beklıycem mecburTabi ki canım benim, ama ben de o kadar üzüldüm ki, nasıl olur baya baya kanama oldu diye çok üzüldüm.. erkenden boşuna yıpratmışım kendini.. sen de öyle yapmaya çalış, inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlansın![]()
Kan versene o testler yaniltici oluyor varsa kanda kesin cikar canmKızlar ben dayanamayıp evde test yaptım. Bugün 9.günüm ve negatif çıktı. Erken mi davrandım bilemiyorum. Ama olsa silik de olsa çıkardı değil mi? Bu 5.denememdi. Çok üzgünüm. Yine sonuç yok.
Ilaclari biraknca adet olunuyor diye biliyorm korkma yerlesme kanamasi olabilir iyi dusun dua etSuan jel kullanıyorum ama bılmıyorum
Dur karamsarlığa kapılma hemen hakkımızda hayırlısı. Gününe vardı daha seninTutmamıs kızlar 1.2 sonuc![]()
Nasip Allah kolaylk versin hepiimizeTutmamıs kızlar 1.2 sonuc![]()
Canım üzgünüm, hayırlısı..inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursunNasip Allah kolaylk versin hepiimize![]()
Bi heycanla guzel haberini bekliyodum cok üzüldüm yaaTutmamıs kızlar 1.2 sonuc![]()
Yanlış yere yazmışım kusura bakma canımCanım üzgünüm, hayırlısı..inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun![]()
Canım çok üzüldüm yaaa sözün bittiği yer benim 4.denemem ve o duyguyu çok iyi biliyorum Allah sabır versinTutmamıs kızlar 1.2 sonuc![]()
Aynen sozun bittiği yer eşimde cok üzüldü o kadar heveslıydıkı 9 gunum de adete 2 kala öğrendim bide ona aksama eve gelene kadar soylemedımCanım çok üzüldüm yaaa sözün bittiği yer benim 4.denemem ve o duyguyu çok iyi biliyorum Allah sabır versin
Çok geçmiş olsun canım hayırlısı benim pozitif çıktı ama yükselmiyo bende tevekkül ettim artık yarın testi tekrarlıycam ilk başta pozitif diye sevindim yükselmeyince üzüldüm ama takdir allah tan diyorum artık olduğunda da olmadığında da bir hayır vardır ben 4. Denemede ilk defa pozitif oldu sizde pozitif görürsünüz inşallah sağlıklı pozitif olsun inşallahAynen sozun bittiği yer eşimde cok üzüldü o kadar heveslıydıkı 9 gunum de adete 2 kala öğrendim bide ona aksama eve gelene kadar soylemedım![]()