Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Amin ınsallah canım tabıkı herseyın hayırlısı ama ne kadar Rabbım bilir kısmet desekte üzülmemek elde değil o kadar emek o kadar caba napalım üzülsekte nasıbımızde yoksa eldne bişey gelmez 😒
Tabi ki canım benim, ama ben de o kadar üzüldüm ki, nasıl olur baya baya kanama oldu diye çok üzüldüm.. erkenden boşuna yıpratmışım kendini.. sen de öyle yapmaya çalış, inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlansın🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Tabi ki canım benim, ama ben de o kadar üzüldüm ki, nasıl olur baya baya kanama oldu diye çok üzüldüm.. erkenden boşuna yıpratmışım kendini.. sen de öyle yapmaya çalış, inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlansın🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nasıp ınsallah canım hakkımızda hayırlısı ınsallah beklıycem mecbur

Kızlar ben dayanamayıp evde test yaptım. Bugün 9.günüm ve negatif çıktı. Erken mi davrandım bilemiyorum. Ama olsa silik de olsa çıkardı değil mi? Bu 5.denememdi. Çok üzgünüm. Yine sonuç yok.

Kızlar ben dayanamayıp evde test yaptım. Bugün 9.günüm ve negatif çıktı. Erken mi davrandım bilemiyorum. Ama olsa silik de olsa çıkardı değil mi? Bu 5.denememdi. Çok üzgünüm. Yine sonuç yok.
Kan versene o testler yaniltici oluyor varsa kanda kesin cikar canm

Canım çok üzüldüm yaaa sözün bittiği yer benim 4.denemem ve o duyguyu çok iyi biliyorum Allah sabır versin
Aynen sozun bittiği yer eşimde cok üzüldü o kadar heveslıydıkı 9 gunum de adete 2 kala öğrendim bide ona aksama eve gelene kadar soylemedım 😥😒

Aynen sozun bittiği yer eşimde cok üzüldü o kadar heveslıydıkı 9 gunum de adete 2 kala öğrendim bide ona aksama eve gelene kadar soylemedım 😥😒
Çok geçmiş olsun canım hayırlısı benim pozitif çıktı ama yükselmiyo bende tevekkül ettim artık yarın testi tekrarlıycam ilk başta pozitif diye sevindim yükselmeyince üzüldüm ama takdir allah tan diyorum artık olduğunda da olmadığında da bir hayır vardır ben 4. Denemede ilk defa pozitif oldu sizde pozitif görürsünüz inşallah sağlıklı pozitif olsun inşallah
😔

Back