Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Rapor çıkar bence raporu çıkart olmuşken üç kuruş fazla olsun iyi bir yerde olsun bahçeci bende senin yerinde olsam seçerdim

Arkadaşlar yumurtalariniz toplandıktan sonra birinci gün kaç yumurtaniz kaldı beni aradılar çok korkuyorum kaliteli döllenen 5 yumurtam var şuan 1. Gün ya pazartesi gününe hiç kalmazsa
Toplantıktan sonraki gün 3. Gün ve 5 gün arıyorlar inşallah hepsi 5 güne ya da 3güne ulaşır benden 8tane yumurta toplantı 4 ü 5 güne ulaştı senin gibi çok korkmuştum rahat ol dua et inşallah güzel haberler alırsın

Teşekkür ediyorum canım benim inşallah kaliteli yumurtarım olur benim de üç ya da beş güne gider. Ne güzel kuzum Rabbim yüzüne gülmüş hem de beşinci güne ulaşmış maşallah nazar değmesin inşallah bebiş de nasip eder

Arkadaşlar yumurtalariniz toplandıktan sonra birinci gün kaç yumurtaniz kaldı beni aradılar çok korkuyorum kaliteli döllenen 5 yumurtam var şuan 1. Gün ya pazartesi gününe hiç kalmazsa
O hiç belli olmaz sıkma canını benim ilk denememde ilk gün 9 tane dollenmisti 5. Güne 5 tane 1. Kalite gitmişti. İkinci denememde ilk gün 10 tane dollenmisti 5. Güne sadece 2 tane 1. Kalite geldi donduruldu transfer bekliyorum önemli olan sonuç canım 1 tane olsun senin olsun rabbime bırak takma kafana

Haklısın canım ne olacağını bilmiyoruz her şeyin hayırlısı düşünmemeye çalışacağım çok teşekkür ediyorum. Senin de inşallah transferinin sonucu güzel ve hayırlı olur

Kızlar benim 9. Gunum dunden beri adet agrım vardı suan kahverengi akıntı geliyor hastaneye gıdıyorum acılden kan verıcem dua edin bana

Cok üzgünüm kızlar dun geceden beri ıyı degılım zaten anlamıştım adet olacağımı bayabaya kahverengi alıntı geliyor

Cıkmadı canım7 bucukta cıkıcak
Tmm o zaman biraz sabır, bak benim 9. Günüm test günümdü, öncesinde 3-5 gün regl ağrısı vardı ve jelden dolayı denilen kahverengi tortulu akıntı oluyodu sürekli, 8. Günü akşamı kanama oldu wcde, bildiğin kanama, doktoru aradım bi ilacı kesti ertesi günü kan vermemi istedi, sabah kan vermeye gitmeden yine kanama oldu baya kırmızı regl oluyorum tmm artık dedim, moral sıfır, kan verdik sonucu umutsuzca bekledim, olumsuz olucak diyerek sonuca baktık ki pozitif şükürYani demem o ki şimdiden moralini bozma, ama üzülmemek için çok da beklentiye girme. Sadece sabret hayırlısını dile dua et, olur mu?

Amin ınsallah canım tabıkı herseyın hayırlısı ama ne kadar Rabbım bilir kısmet desekte üzülmemek elde değil o kadar emek o kadar caba napalım üzülsekte nasıbımızde yoksa eldne bişey gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…