Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Transferden sonra 12. günün dışında tekrar test yapacak mısınız ?

Benimde bugun karın agrım ve gaz sancım vardı 8 gunum Rabbım isteyen dileyen herkese nasip etsin ınsallah benimde test günüm pazartesi bende 29 yasındayım 4 bucuk yıllık evliyim 4 asılamadan sonra ilk tüp bebek denemem 4 yumurta toplandı 2. gune 2 Yumurta 3. gune 1 yumurta kaldı transfer edildi nasıp Rabbım bilir bu kadar cektıklerımızın karsılıgını alırız ınsallah 🤲😐😍

Evet doktorla görüştüm.Test gününü bekleyemeye gerek yok dedi.Embiryolari ngs gondermedim yasdan dolayı embiryolar tutmuyor deniyor 5.gune geliyor kaliteleri iyi de olsa genetiklerinde problem den dolayı tutmuyo.Bunu da çözümü yok yaşından dolayı yumurta kalitem düşük.yu.urtalariniz yaşlanmış deniyor ve tup bebek denemelerinin sonu yok boşuna uğraşmayın deniyo...
Canim hangi merkezde denedin. Başka doktorlarlada konuş bence kaç yasindasin ki 20 yıllık evlilerin tüp bebek denemesi olumlu sonuclaniyor duyuyoruz. Bahceciyi denedin mi hic

Benimde bugun karın agrım ve gaz sancım vardı 8 gunum Rabbım isteyen dileyen herkese nasip etsin ınsallah benimde test günüm pazartesi bende 29 yasındayım 4 bucuk yıllık evliyim 4 asılamadan sonra ilk tüp bebek denemem 4 yumurta toplandı 2. gune 2 Yumurta 3. gune 1 yumurta kaldı transfer edildi nasıp Rabbım bilir bu kadar cektıklerımızın karsılıgını alırız ınsallah 🤲😐😍

İyi geceler herkese bana 6. Gün embriyosu transef edildi sonuç negatif dondurulmuş bir tane 3. Gün embriyosu var bana 3. Adette ancak transfer edebilirz dediler sizce neden 3. Adet

İyi geceler herkese bana 6. Gün embriyosu transef edildi sonuç negatif dondurulmuş bir tane 3. Gün embriyosu var bana 3. Adette ancak transfer edebilirz dediler sizce neden 3. Adet
Bende ikincisi için 3 ay bekledim rahim dinlensin diyedir bence ee birde kullandığımız o kadar ilaç var daha iyi olmaz mı beklemek inşallah 3. Gün embriyon tutar

Kızlar ya benim değer transferin 7. Günü 19.54 tü 36 saat sonra 26.74 olmuş çok düşük artıyor kimyasal olabilir mi çok üzüldüm 😔

Kızlar ya benim değer transferin 7. Günü 19.54 tü 36 saat sonra 26.74 olmuş çok düşük artıyor kimyasal olabilir mi çok üzüldüm 😔
Endişelenmeyin hemen. Daha erken. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?
Bir de kaç taneydi

Kızlar benim 9 gunum ama dünden beri adet ağrım var belim karnım bacaklarım fecı ağrıyor tutmadı galıba pazartesi kan verıcem tabı o zamana kadar adet olmazsam 😥🤨😒🤲

Kızlar benim 9 gunum ama dünden beri adet ağrım var belim karnım bacaklarım fecı ağrıyor tutmadı galıba pazartesi kan verıcem tabı o zamana kadar adet olmazsam 😥🤨😒🤲
Korkma arada adet sancıları gibi ağrılar olabiliyor. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

benimde 9. günüm canım dünden beri bende de öyle ben kan verdim ama asıl test günü pazartesi benimde sıkma canını tutma belirtiside olabilir benimde değerim artar inşallah

Back