Kızlar herkes gerçek adını yazsın, isimle dua edicem, sizde bana edin, adım Aynur, umarım katlanarak artar
Cok sevindim canm bizlere de dua et
Insallah canm benim adim da yasemin memnun oldumKızlar herkes gerçek adını yazsın, isimle dua edicem, sizde bana edin, adım Aynur, umarım katlanarak artar
Insallah canm Allah razi olsnHerkes adını yazsın kızlar, tek tek not ediyorum, tek tek isimle dua edicem rabbim kabul eder inş
Ismim hacer benm cnm insallah emeğinin karşılığını en guzel sekilde alırsın rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin bebeginiKızlar herkes gerçek adını yazsın, isimle dua edicem, sizde bana edin, adım Aynur, umarım katlanarak artar
İlk denememde hoc bir belirti olmadı kızım 4 yaşına girecek ikinci denemede çok belirtir oldu göğüsleri hassaslasti kasiklarimda batma oldu ama sonuç negatif bence belirti olmaması daha iyi umudunu yitirmeTesekkur ederim vallaa moral verdinizumudum tekrar yeşermeye başladi kotu dusunmek yok bebegim benimle buna inaniyorm ve 10. Gune kadarda hic bisey dusunmicem artk
Destegin icin tesekkur ederim canm insallah guzel haberler veririmİlk denememde hoc bir belirti olmadı kızım 4 yaşına girecek ikinci denemede çok belirtir oldu göğüsleri hassaslasti kasiklarimda batma oldu ama sonuç negatif bence belirti olmaması daha iyi umudunu yitirme
İlkay canım bende duana TAlibimHerkes adını yazsın kızlar, tek tek not ediyorum, tek tek isimle dua edicem rabbim kabul eder inş
Tebrikler sağlıkla al kucağına insallahKızlar çıktı sonuç 112,8
Güllü canım transfer be kliyorumKızlar herkes gerçek adını yazsın, isimle dua edicem, sizde bana edin, adım Aynur, umarım katlanarak artar
Kübra canım benide dualarına katmayı unutma rabbim seninde değerlerini kat kat artırsın sağlıkla tamamına erdirsin canım gözün aydın çok sevindim senin adınaHerkes adını yazsın kızlar, tek tek not ediyorum, tek tek isimle dua edicem rabbim kabul eder inş
Aynurcum beni de unutma. Eda... sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallahKızlar herkes gerçek adını yazsın, isimle dua edicem, sizde bana edin, adım Aynur, umarım katlanarak artar
İnşaallah olumlu sonuç alırsınız. Normalde öylesine mesajlara bakıp çıkacaktım ama 6. deneme filan deyince etkilendim. Rabbim şu mubarek cuma vakti yüzünüzü güldürsün inş. Çok merak ettim hikayenizi. Yazarsanız zevkle okurum.
Canım Allah razı olsun düşündüğün için. İsmim mesudeHerkes adını yazsın kızlar, tek tek not ediyorum, tek tek isimle dua edicem rabbim kabul eder inş
Yazmaya elim gelmedi de yine 0.1 gordum
Duaların için sağol ama olmadı yine..
Yaa ne diyosn canm senYazmaya elim gelmedi de yine 0.1 gordum
Ben hiç anne olmamiyacam Allah bana göstermiyor ne kadar dua ettim..6 transfer 8 deneme 11 embiryo transfer edildi.Ama olmadı.Bilmiyorum..
Pazar test günüm du normalde azda olsa bugün çıkmalıymis. 5.gun embiryosu benimki..Yaa ne diyosn canm sen12. Gun yine ver lutfen bidaha dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?