- 12 Mart 2019
- 15.029
- 34.445
- 598
Korkmayin evet pozitif dusunmeye devam edip tekrar asil test gununuzde kan verirsiniz. Rabbim yuzunu güldursunPekii ya.yine 0.1 çıkarsa tekrar etmem gerekir mi...coook korku içindeyim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkmayin evet pozitif dusunmeye devam edip tekrar asil test gununuzde kan verirsiniz. Rabbim yuzunu güldursunPekii ya.yine 0.1 çıkarsa tekrar etmem gerekir mi...coook korku içindeyim...
Çook tesekkur ederim .Dilerim anne olma haberini Allah bana da nasıl eder..Korkmayin evet pozitif dusunmeye devam edip tekrar asil test gununuzde kan verirsiniz. Rabbim yuzunu güldursun
Amin canm.hepimize insallah haberini bekliyormÇook tesekkur ederim .Dilerim anne olma haberini Allah bana da nasıl eder..
İnşaallah olumlu sonuç alırsınız. Normalde öylesine mesajlara bakıp çıkacaktım ama 6. deneme filan deyince etkilendim. Rabbim şu mubarek cuma vakti yüzünüzü güldürsün inş. Çok merak ettim hikayenizi. Yazarsanız zevkle okurum.Arkadaşlar benim bugun 7. Gunum kan verdim 5.gun embiryosu sonuç henüz çıkmadı normalde test günüm pazar günü erken çıkan sonuç dikkate almalimiyim.pazat gunu tekrar yaptirmalimiyim. Çok endişeliyim. 6. Deneme ne olur dua edin bu cuma günü artık negatif olmazsin Allahımmm
hayırlı haberler inşallah rabim cuma gününün yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin canım benimKızlar 15 dk faln oldu, kan verdim, bekliyorum, dua edin bana![]()
Test gununmuyduKızlar 15 dk faln oldu, kan verdim, bekliyorum, dua edin bana![]()
Evt11. GünTest gununmuydurabbim yuzunu güldursun
![]()
Cok heycanli hadi guzel haberlerini bekliyoruz ilk denememiEvt11. Gün
EvtCok heycanli hadi guzel haberlerini bekliyoruz ilk denememi![]()
Benimde ilk korkma pozitif düsün
Ballı limonlu sıcak su iç iyi gelir bide bi kaşık zeytinyağını limon sık içArkadaşlar çok fena kabızlık problemi yaşıyorum. Şişkinlik de var tutunma ları hayal mi
Çıkmadı mi sonuçKızlar 15 dk faln oldu, kan verdim, bekliyorum, dua edin bana![]()
Ay hadi gözün aydın :) sağlıkla katlar insallahKızlar çıktı sonuç 112,8![]()
Yaaa cok guzel ne olur banada dua et bende bu guzel haberi alip buradan paylasiyimKızlar çıktı sonuç 112,8![]()
Hiç bir belirtin yoktu cnm, hatta hiç umudum da yoktu, sakın belirti aramayın, bol bol dua edin, ben yine dua edicem hepinize, rabbim size de tattırsın, Meryem suresi, ayetel kürsi okuyun bol bolYaaa cok guzel ne olur banada dua et bende bu guzel haberi alip buradan paylasiyimbelirti varmiydi
Sagol canim Allah razi olsn senin degerinde kat kat artsin insallahHiç bir belirtin yoktu cnm, hatta hiç umudum da yoktu, sakın belirti aramayın, bol bol dua edin, ben yine dua edicem hepinize, rabbim size de tattırsın, Meryem suresi, ayetel kürsi okuyun bol bol
Cok sevindim canm bizlere de dua et ![]() |