Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlar benim bugün 9. Günüm 3.69 çıktı 5. Gün yaptirmistim 0.83 çıkmıştı sizce ufakta olsa bu artıştan umutlanmadı miyim asıl günüm pztesi

Ictim canm ictm 3 gundr kötuydm ama iyim bugun bi kac kez ikindm diye korktum ama rabbim vereckse boylede verir bebisimi diyip dua ediyorum 😊
cnm o ilaçlardan oluyo cok normal ben de dupalac ı ne o ilacı içmiyim diye baya direttim ama baktım olcak gibi değil içtim sonra hiç ole bi sıkıntı kalmadı :D

cnm o ilaçlardan oluyo cok normal ben de dupalac ı ne o ilacı içmiyim diye baya direttim ama baktım olcak gibi değil içtim sonra hiç ole bi sıkıntı kalmadı :D
Ben omrumde gormedm boyle bisey ya 😊 keske ilk gun içseydim diyorm ama almayi akıl edemedm 3 gun cektm o eziyeti insallah bebegm benimledir.

Benimde 5. Günüm.kizlar sonuçlarinizi bildirin burdan umarim cok guzel degerler goruruz hepimiz :emir_bebek:

Arkadaşlar benim bugun 7. Gunum kan verdim 5.gun embiryosu sonuç henüz çıkmadı normalde test günüm pazar günü erken çıkan sonuç dikkate almalimiyim.pazat gunu tekrar yaptirmalimiyim. Çok endişeliyim. 6. Deneme ne olur dua edin bu cuma günü artık negatif olmazsin Allahımmm

Arkadaşlar benim bugun 7. Gunum kan verdim 5.gun embiryosu sonuç henüz çıkmadı normalde test günüm pazar günü erken çıkan sonuç dikkate almalimiyim.pazat gunu tekrar yaptirmalimiyim. Çok endişeliyim. 6. Deneme ne olur dua edin bu cuma günü artık negatif olmazsin Allahımmm

Sonuc düşük cikar ama pazar gunu tekrarlarsin 2 kat artış görene kadar tekrarlarsn canm insallah bu sefer olur guzel haberlerini bekliyoruz

Back