- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.023
- 83
Benim de adet öncesi çok iyi yğkseldi canm anlamadım ki valla ya dün adet günümdü aslında. 10. Gün 156 12. Gün 400 14. Gğn 647 hayırlısı bakalım artık beklicez mecburCanim 2 katlamis 2 gun once 400 degilmiydi 647 olmus b3n 3 gun arayla yaptim degerlere gore cok cok iyo adetim gectikten sinra kanda dahada yukseliii canli sahitom
Insallah canm dua edin lutfenBelirtilere çok takılma, zaten olsa da aldığın ilaçların etkisidir. Pozitif düşün inşallah sonucun güzel olur.
Benim yumurta toplamadan beri kasık ağrım var idrar yaparken sancı gibi giriyorKacinci gun basladi benm transfer oldugmdan beri arada bi adet sancim oluyor batma oluyor
Canin benim trasfergununden beri o agrularim var yalniz ben herkesin aksine solebi iddam vae ama ilaclardanda olabikir ama ilk gunden beri bebegin bende olduni hssettiren bir agriydi bu bence kesinlikle belirti olarak goruyorumm benInsallah canm dua edin lutfen
Hissetmekte onemli canm hissetmişsin sen ben hic bisey hissetmiyormCanin benim trasfergununden beri o agrularim var yalniz ben herkesin aksine solebi iddam vae ama ilaclardanda olabikir ama ilk gunden beri bebegin bende olduni hssettiren bir agriydi bu bence kesinlikle belirti olarak goruyorumm ben
Yumurta toplamadan sonra oluyor o normal canmBenim yumurta toplamadan beri kasık ağrım var idrar yaparken sancı gibi giriyor
Hayırlsı ike inşh olumlu olur bende yarın kan verecem içim daralıyor aynı durum bol bol birbirimize dua edelim inşşhKızlar yarın kan vericem, 11.gün çok olumsuzumçok dualarınıza ihtiyacım var
Ayy benimde 7 gunum ama kesinlıkle cesaret edemem pazartesi renglı gunum o gun yaptırıcam ınsallah benimde degerım yüksek çıkarKızlar 19.5 çıktı yedinci günümde inşallah devam eder dua edin
Bende yaptrmayi dusunuyorm 7. Gun azda olsa cikar heralde bekleyemicemAyy benimde 7 gunum ama kesinlıkle cesaret edemem pazartesi renglı gunum o gun yaptırıcam ınsallah benimde degerım yüksek çıkar
7. gun cok erken oluyor 8-9 gun yaptirin bari ben 8. gun yapmistimBende yaptrmayi dusunuyorm 7. Gun azda olsa cikar heralde bekleyemicemcikmazsa bile 12 gun tekrar bakarm diyorm
Zaten doktorda 10-11 de yaptr 12 yi bekleme dedi. Ne biliyim umitsizlk varya hic bir belirtide yok olmicak gibi dusunuyo insan olacaksada erkenden ogreniyim diyo canm7. gun cok erken oluyor 8-9 gun yaptirin bari ben 8. gun yapmistim
Zaten doktorda 10-11 de yaptr 12 yi bekleme dedi. Ne biliyim umitsizlk varya hic bir belirtide yok olmicak gibi dusunuyo insan olacaksada erkenden ogreniyim diyo canm
4. Gunum hic bir belirtim yok adet sancm vardi oda gtti ilk 3 gun kabizlk yasadm onun icin pek umudum kalmadiBugün kaçıncı günün?
ne kadar umitsiz sin belirti aramayin diye defalarca soyleniyor burda :))) bende hala yookk... kabizlik icinde hafif tempoda yuruyuslerde cok onemli... sindirim sistemini calistirmak icin...4. Gunum hic bir belirtim yok adet sancm vardi oda gtti ilk 3 gun kabizlk yasadm onun icin pek umudum kalmadi
Canm zatn yüruyorm hep yatmiyorm ben arada bi kalkip yuruyorm yemedigim icmedigim sey kalmadi doktora yazdm surup verdi onu iciyorm dunden beri iyi gelicek gibi ama ilk 3 gun fena durumdaydim.ne kadar umitsiz sin belirti aramayin diye defalarca soyleniyor burda :))) bende hala yookk... kabizlik icinde hafif tempoda yuruyuslerde cok onemli... sindirim sistemini calistirmak icin...
4. Gunum hic bir belirtim yok adet sancm vardi oda gtti ilk 3 gun kabizlk yasadm onun icin pek umudum kalmadi
Tesekkur ederim vallaa moral verdinizOhooo, bu kadar ümitsizlik de fazla mı ne sankiDaha yolun çok başındasın. Hem herkeste belirti olmak zorunda değil ki. Burada birçok kişi hiçbir şey hissetmeden hamile kaldı. Herkesin gebeliği kendine özel, kıyaslama yapma ve iyi düşün. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Benim de hiç belirtim yok ama önemli değil daha önce bir aşılama bir tüp bebek yaptırdım kasıklarim belim çok ağırıyordu tutmadılar belirtilere takılma bence4. Gunum hic bir belirtim yok adet sancm vardi oda gtti ilk 3 gun kabizlk yasadm onun icin pek umudum kalmadi
Yok takilmiyorm da aklimdan geciyor sadece ben olmazsada okadar uzulmicem diye kendimi motive ediyorm cunku daha 3 tane dondurulmus 5. Gun embriyom var 3 ay sonra tekrar denerim diye kendimi rahatlatiyormBenim de hiç belirtim yok ama önemli değil daha önce bir aşılama bir tüp bebek yaptırdım kasıklarim belim çok ağırıyordu tutmadılar belirtilere takılma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?