Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canim 2 katlamis 2 gun once 400 degilmiydi 647 olmus b3n 3 gun arayla yaptim degerlere gore cok cok iyo adetim gectikten sinra kanda dahada yukseliii canli sahitom
Benim de adet öncesi çok iyi yğkseldi canm anlamadım ki valla ya dün adet günümdü aslında. 10. Gün 156 12. Gün 400 14. Gğn 647 hayırlısı bakalım artık beklicez mecbur

Canin benim trasfergununden beri o agrularim var yalniz ben herkesin aksine solebi iddam vae ama ilaclardanda olabikir ama ilk gunden beri bebegin bende olduni hssettiren bir agriydi bu bence kesinlikle belirti olarak goruyorumm ben
Hissetmekte onemli canm hissetmişsin sen ben hic bisey hissetmiyorm

Zaten doktorda 10-11 de yaptr 12 yi bekleme dedi. Ne biliyim umitsizlk varya hic bir belirtide yok olmicak gibi dusunuyo insan olacaksada erkenden ogreniyim diyo canm

Bugün kaçıncı günün?

4. Gunum hic bir belirtim yok adet sancm vardi oda gtti ilk 3 gun kabizlk yasadm onun icin pek umudum kalmadi
ne kadar umitsiz sin belirti aramayin diye defalarca soyleniyor burda :))) bende hala yookk... kabizlik icinde hafif tempoda yuruyuslerde cok onemli... sindirim sistemini calistirmak icin...

ne kadar umitsiz sin belirti aramayin diye defalarca soyleniyor burda :))) bende hala yookk... kabizlik icinde hafif tempoda yuruyuslerde cok onemli... sindirim sistemini calistirmak icin...
Canm zatn yüruyorm hep yatmiyorm ben arada bi kalkip yuruyorm yemedigim icmedigim sey kalmadi doktora yazdm surup verdi onu iciyorm dunden beri iyi gelicek gibi ama ilk 3 gun fena durumdaydim.
Aslinda umitsiz degilm olcaksa rabbim boylede vericek diyorm inaniyorm bebegim benimle diyorm ama belirti olmayncada yokmu dye düsunuyorm burdakilere kizardim bende aynisi oldum

4. Gunum hic bir belirtim yok adet sancm vardi oda gtti ilk 3 gun kabizlk yasadm onun icin pek umudum kalmadi

Ohooo, bu kadar ümitsizlik de fazla mı ne sanki Daha yolun çok başındasın. Hem herkeste belirti olmak zorunda değil ki. Burada birçok kişi hiçbir şey hissetmeden hamile kaldı. Herkesin gebeliği kendine özel, kıyaslama yapma ve iyi düşün. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Tesekkur ederim vallaa moral verdiniz umudum tekrar yeşermeye başladi kotu dusunmek yok bebegim benimle buna inaniyorm ve 10. Gune kadarda hic bisey dusunmicem artk

Benim de hiç belirtim yok ama önemli değil daha önce bir aşılama bir tüp bebek yaptırdım kasıklarim belim çok ağırıyordu tutmadılar belirtilere takılma bence
Yok takilmiyorm da aklimdan geciyor sadece ben olmazsada okadar uzulmicem diye kendimi motive ediyorm cunku daha 3 tane dondurulmus 5. Gun embriyom var 3 ay sonra tekrar denerim diye kendimi rahatlatiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…