Kuzum ohss diye bisey var ya onun şişliğidir büyük ihtimal. Ben günde 3-4 litre su içerek atlattım cok az şişliğim kaldıevet kuzum taze transfer ve toplama günü e2 4800 falandı... ikinci tahlili dün yaptırdım çok şükür 400 çıktı canım ama daha kese görmedik iki hafta sonra inşallah
Kalp atışı ve keseyi birlikte yakalamaya çalışacaktır. Bozma moraliniTransferden 12 gün sonra hcg değerine bakılıyor ve hamile isen doktor 10 gün sonrasına randevu veriyor. Bana neden 14 gün sonrasina randevu verildi anlamadım. Aranızda 14 gün sonrasına randevu alan var mı ?
Benim 9. Gün başladı pembe leke, hala devam. 3 gündür soruyorum merkeze kanama olmadığı sürece normal diyorlar.bana da 14 gün sonrasına verdi. dün pozitifi aldım, 6 ağustosta ilk kontrolüm... az önce pembemsi renkte cok az bi akıntım oldu cok korkuyorum normal mi bu? transfer sonrası 13. gün bugun
Benim hiç olmadı. İnsallah hayırlısıyla yukseir değerin.Benimde sınırda cıktı deger yarın tekrar kan vericem göğüs agrım hafifledi biraz ondan merak ettim canım
sağolun kızlar hastane de normal dedi şimdi konuştum ama çok zor kavuşunca bu hisse insan endişeli oluyor haliyle... ah ah bi sağlıkla görseydik keseyiBenimde oldu
Genetik testlerinizde pıhtılaşma çıkmadıysa çok sorun olacağını zannetmem. Önlem anacıyla veriyorlar aspiriniArkadaşlar bi gun coraspin icmesek sorun olur mu bilgisi olan varmi
Kanda ki baktırdın senYok sorun cikmadi genetik sonucunda zaten bu sabah negatif cikti ya bn yok diye butun ilaclari yarina kadr kullanacam mecbur yarinda kanda da negatif cikarsa hayrlisi artk yapack biseyim yok
Yok ben bugun idrar teste baktim 11.gunm ama tek cizgi ciktiKanda ki baktırdın sen
Olsun sen karamsarlığa kapılma. Kesin sonuç kanda çıkıyor idrarda değilYok ben bugun idrar teste baktim 11.gunm ama tek cizgi cikti
Valla cok üzüldüm sabah ama yine baska yapack biseymiz yok diye kndmi teselli etmeye calistim 2.denemeydi insallah olur diye umut ediyrm ama olsaydi bugunde cikardi teste diyrm yine insallah hayrlisi olur herseyin hepimiz hakkındaOlsun sen karamsarlığa kapılma. Kesin sonuç kanda çıkıyor idrarda değil
YA idrar testkerine neden bukadar umit bagliyosunuKi anlamadim ben cik idrarda negatif kanda pzitif goren taniorumm bencr kan ver hemen derimmValla cok üzüldüm sabah ama yine baska yapack biseymiz yok diye kndmi teselli etmeye calistim 2.denemeydi insallah olur diye umut ediyrm ama olsaydi bugunde cikardi teste diyrm yine insallah hayrlisi olur herseyin hepimiz hakkında
Yarin sabah gidip verecm insallah en hayrlisi olur yoksada rabbim bizi bu duruma alistrsin insallah hepimiziYA idrar testkerine neden bukadar umit bagliyosunuKi anlamadim ben cik idrarda negatif kanda pzitif goren taniorumm bencr kan ver hemen derimm
Umidini yitirmeYarin sabah gidip verecm insallah en hayrlisi olur yoksada rabbim bizi bu duruma alistrsin insallah hepimizi
Sagolun allah razi olsun dua edin bana ismim gülsüm umut hep var ama insallah bu sefer supriz olur mucize olurUmidini yitirme
Insallah insallah rabbim sag salim kabusmayi nasip etsin sizede insallah rabbim aci tattrmasin size mutlu haberlerle donersinz sizde bizlerdeInancini butun tut ben her kan vermeye gitmeden 1 gun oncee yaai okuyuo gidodum yarin kan vericen dua oku nasibinde varsa seninledir bebisin bende yarin kesemizi gorcem belki kalpatisinida duyarim isallah
11. Gün kaç çıkmıştı12. Günüm sonuç 22.13 tedirginim çoook
Doktorla gorusebildin mi ?Cumartesi: 4.6
Pazar:7.8
Pazartesi;17 (21.30)
Salı:22 (sabah 9)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?