Hemşireyim ben canım sağlık ocagı oldugu için cok yorulmuyorum o yüzden ben başladım işeİş çıkışı deyince dikkatimi çekti, çalışıyorsunuz sanırım, bende çalışıyorum ve 10-12 gün izinden sonra bugün işe başladım, bazen tedirgin oluyorum çalışmak vücudumu yorar mı diye
Çok zor biliyorum ama bekleyebiliyorsan bekle. Ya da en azından 10. gün yaptır ve 12. gün tekrar yaptırınca kıyasla.Selamlar 5.gun 2tane embryo transferi oldum dun transferimin 5.gunuydu dayanamadim test yaptim 2.cizgi silik olarak goruldu herhangi belirtim yok 6.gunum bugun acaba test yapsammi ? COK merakediyorum biyandan korkuyorum biyandanda yapip bilmek istiyorum neyapayim sizce pazar gunu test gunum normalde sizce cikarmi sonuc?
İnşallah iyi sonuç çıkarBugün transferin 12. Günü sabah kan verdim, arayıp sormaya bile korkuyorum, o yüzden öncesinde merak edip idrar testi bile yapmadım, sonucu beklemek beni yoracağı için bugün işe de başladım, vakit çabuk geçsin diye.
5+3 haftalığım, 14 haziran son regl tarihimdi. Darısı başınıza kızlar hepimiz inşallaj sağlıkla alırız kucagımızaçokk tebrik ederim darısı başımıza:) kaçıncı günde duydunuz kalp atışını ve keseyi acaba
Sonucu aldın mı ?Bugün transferin 12. Günü sabah kan verdim, arayıp sormaya bile korkuyorum, o yüzden öncesinde merak edip idrar testi bile yapmadım, sonucu beklemek beni yoracağı için bugün işe de başladım, vakit çabuk geçsin diye.
Imkanin varsa tekrar yaptir emin olmak için. Ben şu an piyasada bilinen bir ilaç var onu kullanıyorum, benimki 5,41 idi en son ölçtürdüğümde 2,1 çıktı.kızlar ben hipotirodi hastasyım aynı zamanda, en son 10 gün önce 1,17 çıkan tsh değerim bugün 5,22 .çıktı napıcam benzer durumda olan var mı doktoru aradım ulaşamadım çok stres oldum
senin de gebelik öncesinden hipotiroid mi var canım, bu kadar hızlı nası yükselebiilir ya... günlük 100 kullanıyordum sonucu gorunce panikle bir tane daha yuttumImkanin varsa tekrar yaptir emin olmak için. Ben şu an piyasada bilinen bir ilaç var onu kullanıyorum, benimki 5,41 idi en son ölçtürdüğümde 2,1 çıktı.
Tüp bebek yapmadan önce doktorun yaptırdığı testlerde ortaya çıktı benim haberim bile yoktu. Bana günlük 25 mg verildi, şu an 2 aydır kullanıyorum.senin de gebelik öncesinden hipotiroid mi var canım, bu kadar hızlı nası yükselebiilir ya... günlük 100 kullanıyordum sonucu gorunce panikle bir tane daha yuttum
ben yıllardır kullanıyorum transfer öncesi 1,17 çıktı 10 günde 5,22ye fırlamış... sık sık ölçtürmekte fayda var canım sen de ihmal etme dozu iki katına çıkarmak gerekiyormuş genelde ilk aylarda şimdi biraz araştırdım daTüp bebek yapmadan önce doktorun yaptırdığı testlerde ortaya çıktı benim haberim bile yoktu. Bana günlük 25 mg verildi, şu an 2 aydır kullanıyorum.
Amiin bende dun oldumBugün transfer oldum rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Hayırlı olsun tatlım, kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer ettilerBugün transfer oldum rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Yaa inanmiyorm cok gecmis olsun başınız sagolsn ne denirkiKızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
Çok uzuldum .hamile kalsak bile korkular bitmiyor.Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
Çok geçmiş olsun çok üzüldümKızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?