- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.023
- 83
canım benim pazar günü kanda 156 çıktı hcg, dün idrar testi yaptım aşırı silik çıktı belirli belirsiz... bugun kan tekrar verdim 400 cıktı. idrar testine asla güvenmiyorum yapmasaymışım keşke dedimArkadaslar bugun transferin 10. Günü
Dün aksam idrar testi yaptım cok cok silik cıktı ilk 5 dakika da. Bu sabah ilk idrarla yaptım varla yok arası yine silik çizgi cıktı aksam kan vermeye gidicem ama içim içimi yiyor dünden beri göğüs agrımda azaldı
Hadi ya deger bu kadar yuksekken baya belirgin olması lazım aslındacanım benim pazar günü kanda 156 çıktı hcg, dün idrar testi yaptım aşırı silik çıktı belirli belirsiz... bugun kan tekrar verdim 400 cıktı. idrar testine asla güvenmiyorum yapmasaymışım keşke dedim
silik çizgi zaten pozitif demek hiç canını sıkma, test dandikse bazen ondan da oluyo hassas değilse falan, önemli olan kan. bu arada benim de hiç bir belirtim yokHadi ya deger bu kadar yuksekken baya belirgin olması lazım aslındasaglıkla kucagına al inşallah göğüs ağrım gecmek üzere baya azaldı o benim aklımı kurcalıyor
Çok teşekkür ederim desteğin içinsilik çizgi zaten pozitif demek hiç canını sıkma, test dandikse bazen ondan da oluyo hassas değilse falan, önemli olan kan. bu arada benim de hiç bir belirtim yok
ne guzel soyledin su idrar testlerini yapmayin arkadaslar yaaaa sasi olucak insanlar cizgi gorucem diye en iyisi kan sanki idrar testi yapinca sonuc net oluyor... bence istatistik yapilsa %30 u falan net ilk idar testinde sonuc almistir... o testler normal gebe kalanlarin adetleri 3-5 gun gecikince bakabilecegi bisey bizim icin degil....canım benim pazar günü kanda 156 çıktı hcg, dün idrar testi yaptım aşırı silik çıktı belirli belirsiz... bugun kan tekrar verdim 400 cıktı. idrar testine asla güvenmiyorum yapmasaymışım keşke dedim
Perşembe hem test günüm hem regl günüm. İnsallah dediğin gibidir.Canım o regl kanaması değil yerleşme knamasıdır büyük ihtimal.. normal regl zamanına daha var dimi ?
Elim ayağım birbirine karıştı hemen verdim testi. İğnenin etkisinin hala geçmemiş olabileceğini biliyordum ama 5 10 gibi bir değer çıkar diye düşünmüştüm sadece iğne olsaBugun pembe knaman olduysa kanda hemen de çıkmayabilir keşke bekleseydin canım 2-3 gun
Herkesle illa belirti olmuyor biliyorum ama kişi kendinden bilir işi derler. Benim tüm doğal gebeliklerde göğüs hassasiyeti olmustu. Ondan belirti aradım. Bu arada sizin kaçıncı gün transferiydi acaba?aynen öyle benimde 10uncu gün pembe lekelenmem oldu arada kahverengi oluyoradu iki gün falan sürdü doktorumu aradım sorun yok dedi test yaptım pozitif çıktı ama hiç bir belirtim yok oyle göğüs ağrısı falan yok yani
Aradım kuzum. Olabilir lekelenme dediler, teste de güvenme iğne etkisi olabilir yanıltmasın, test gününü bekle dediler.Hastaneyi aradın mi ? Yarın tekrar bir kan aldir bakalım ne cikacak.
2 embriyo transfer edildi, iğne. E kadar etkili bilmiyorum. Merkez de net bir şey söylemedi ya kafa iyice gitti benim. Yarini bekleyeceğim mecburen.Daphnesw canim her gebelikte ayni belirtiler olmaz.gelen leke yerlesme lekesidir devami gelmedi sonucta catlama ignesinin etkisiyle 19 cikacagini zannetmiyorum yuksek cunku. Bence sen hamilesin.bugun de kan ver merak ediyosan degerin hamileysen yukselmistir.
gozun aydin canimm allahh isallahh guzel guzel katlanmayi da nasip ederKızlar sonucum 35.12 çıktı bugün 11. Günüm
Amin inşallahgozun aydin canimm allahh isallahh guzel guzel katlanmayi da nasip eder
keseyi gördüm ama beş haftalık olması mümkün değil daha bir ay olmadı yapalı ☺☺Netten baktım 5 hafta 3 gün gözüküyor. İnşallah güzel ilerliyordur hersey♥
transfer yapildiginda 2 haftalik hamis oluyorsun zaten :)) alttanmi gordu keseyi gobektenmikeseyi gördüm ama beş haftalık olması mümkün değil daha bir ay olmadı yapalı ☺☺
bugün keseyi gördümayyy mutlaka yaz bizede :)) benim taa persembe merak icinde bekliyorum :)) benimde 2 temmuzda 5 gunluk transferim oldu bide son adet 12 haziran di 5+6 gozukuyor netden baktigimda
bugün keseyi gördümayyy mutlaka yaz bizede :)) benim taa persembe merak icinde bekliyorum :)) benimde 2 temmuzda 5 gunluk transferim oldu bide son adet 12 haziran di 5+6 gozukuyor netden baktigimda
göbektentransfer yapildiginda 2 haftalik hamis oluyorsun zaten :)) alttanmi gordu keseyi gobektenmi
Gözünüz aydın tebrik ederim :)Kızlar sonucum 35.12 çıktı bugün 11. Günüm
İş çıkışı deyince dikkatimi çekti, çalışıyorsunuz sanırım, bende çalışıyorum ve 10-12 gün izinden sonra bugün işe başladım, bazen tedirgin oluyorum çalışmak vücudumu yorar mı diyeÇok teşekkür ederim desteğin içinİş çıkışı gidicem bakalım inşallah güzel bir sonuc alırım
hayirli ve guzel haberler alirsin insallahhhBugün transferin 12. Günü sabah kan verdim, arayıp sormaya bile korkuyorum, o yüzden öncesinde merak edip idrar testi bile yapmadım, sonucu beklemek beni yoracağı için bugün işe de başladım, vakit çabuk geçsin diye.
Ins guzel haberler alirsin RABBIM ins nasipeder arkadasimhayirli ve guzel haberler alirsin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?