Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ay ciddimisin cok şükür cok sevindimm yaa ozaman bende duyucam kalp atisini ay cok heycanlandimm inan yaa
Ah canım yaa inşallah sende duyarsınn vajinal ultrasonogrofide daha erken duyuluyor. Benim dr um belirli bir haftaya kadar vajinal bakıyor ultrasonda. İnşallah buradaki tüm arkadaşlarım en yakın zamanda güzel haberi alırlar. Tüm dileğim çocuk hayalini kuran herkesin kucağına sağlıkla alması. Çok mutluyum şu an. Umarım herşey bu şekilde devam eder🙏🏼🙏🏼

9. Günüm az evvel peçeleye pembe keke geldi. Sabahtan beri her dakika hasta olacakmış gibi hissediyordum. Sonunda oldu. Test bile yapmama gerek kalmadı.
Okuduklarima göre bu dönemde kahverengi veya pembemsi leke oluyor deniyor. Daha 3 günün var, hemen umudunu kaybetme lütfen ♥

Okuduklarima göre bu dönemde kahverengi veya pembemsi leke oluyor deniyor. Daha 3 günün var, hemen umudunu kaybetme lütfen ♥
Kuzum bende zaten 0 belirti. Daha önce o kadar hamile kaldım hepsinde 1 hafta kala göğüslerim hassaslaşırdı. Bunda hiç biri yoktu zaten.

Acile geldim. Kan vereceğim ama çok kalabalık.

Kuzum bende zaten 0 belirti. Daha önce o kadar hamile kaldım hepsinde 1 hafta kala göğüslerim hassaslaşırdı. Bunda hiç biri yoktu zaten.

9. Günüm az evvel peçeleye pembe keke geldi. Sabahtan beri her dakika hasta olacakmış gibi hissediyordum. Sonunda oldu. Test bile yapmama gerek kalmadı.
[/QUO ısallahh hayirli haber alirsin canim dua ett rum samimiyetimle dualarim seninle

Transferden sonra hemen belirtiler olmaz zaten, o dediğin şey de zaten aldığın iğnelerin yan etkileri.
İnşallah guzel bir sonuç çıkar 🙏

Canım adet olmana çok üzüldüm, Allah inş bir sonrakine hayırlısı ile nasip eder, ama merak ettiğim bir konu var kullandığımız ilaçlar adeti önlemiyor mu

9. L
inşallah canım:KK39: insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor dün tüm gün acaba negatif olup pozitif cıkan varmı diye her yeri okudum. en güzeli son güne kadar beklemek gerçeten hastanenin verdiği tarih zaten çıkacağı tarih demekki hayırlısını dileyip beklemek lazım. 5.gün embriyosuydu herkesin çıkmış benim niye çıkmıyor yine olmadı galiba diyordum. kişiye göre değişiyor işte

Ben şuan senin yorumunu okuyunca bi kötü oldum😔ben 12 si akşam 6da transfer oldum.ve 21 akşam 8 de kan verdim sonuç 2.1 doktor kesinlikle ilaçları bırakma ve 23 ü tekrar kan ver dedi.beni iki gün daha boş yere umutlandırıyor diye hiç bir dediğini önemsemedim sabahtan beri OKadar saçmaladım ki... deli gibi yemek yedim mesela.daha bisürü şey.şu söylediklerin umut oldu bana keşke dedim ya belkide dedim olur ya dedim... vermeyecektim ama yarın kan vermeye ve ilaçlarıma devam etmeye karar verdim

Canım adet olmana çok üzüldüm, Allah inş bir sonrakine hayırlısı ile nasip eder, ama merak ettiğim bir konu var kullandığımız ilaçlar adeti önlemiyor mu
Canım ben sadece crinone jel ve duphaston kullanıyordum. O da dün son günümdu. Bu gün içmedim. Bitince başladı sanırım lekelenme.

Daphnesw Daphnesw gelen pembe leke belki yerlesme lekesidir. Neden adet oldugunu dusundun ki.

Çünkü hiç belirtim yok. Daha önce kendi kendime defalarca hamile kaldım hep göğüslerimden anlardım hamile olduğumu. Bu kez en ufak hassasiyetim yok. Neyse kan verdim sonucu bekliyorum belli olur yarim saate

Kan sonucun cikmadimi daha acildeydinn
İzmir’deki Çiğli eğitime gittim evime çok yakın diye. 1,5 saat bekledim yeşil alanda sıra bana geldi. Sen sarı alana git durumun özel dedi sarı alana yebi sıra verdiler. Doktor 30 kişi daha bekletecekti bağırıp çağırdım yırttım kagidi. Menemen devlet hastanesine gittim en yakınında o var acil olarak. Orada verdim sonuç bekliyorum şimdi.

İzmir’deki Çiğli eğitime gittim evime çok yakın diye. 1,5 saat bekledim yeşil alanda sıra bana geldi. Sen sarı alana git durumun özel dedi sarı alana yebi sıra verdiler. Doktor 30 kişi daha bekletecekti bağırıp çağırdım yırttım kagidi. Menemen devlet hastanesine gittim en yakınında o var acil olarak. Orada verdim sonuç bekliyorum şimdi.
eee ne zaman cikacak sonuc? birde regli degildir o ilaclar regli olmana engel oluyor ilac kullanirken nasil regli olucaksin? birakinca bile 4-5 gun suruyor korkma dua et insallah seninledir minnos

eee ne zaman cikacak sonuc? birde regli degildir o ilaclar regli olmana engel oluyor ilac kullanirken nasil regli olucaksin? birakinca bile 4-5 gun suruyor korkma dua et insallah seninledir minnos
Kızlar beta 19 çıktı ama ben ayin 16 sinda çatlatma iğnesi vurulmuştum. Büyük ihtimalle onun etkisidir diye düşünüyorum. 6 günde vücuttan atılmaz heralde.
Yarin merkezi arayıp Bilgi alacağım.

Back