- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 23
- 38
Ay isallah gorursunuz senin heycanini bende persembe günü tadicam ısallahNasılsınız kızlar? Bugun dr randevum var aksamüstü.. çok heyecanlıyım ve korkuyorum birazda.. Benim için dua edin lütfen keseyi bebişi görelim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay isallah gorursunuz senin heycanini bende persembe günü tadicam ısallahNasılsınız kızlar? Bugun dr randevum var aksamüstü.. çok heyecanlıyım ve korkuyorum birazda.. Benim için dua edin lütfen keseyi bebişi görelim...
Hamilesin hayirli ugurlu olsun. Googleye yaz tup bebek gebelik hesaplama diye transver tarihini gir kaç haftalik oldugunu ogren.Mrb kizlar sizd3n bir konida fikir almak istiorum tup bebekte transfer tarihinden so raki haftalarimi sayiliyor yoksa son adet tarihinden sonraki haftalarmi sayılıyor cok merqk ediorum fikri olan dogru bilgisi olan varsa soyleye bikirmi buarafa isallah hepiniz guzel sonuclar alırsınız bende 3 gun sonra ulturasyon konturolu olucam kese icinama kalp atisinidaa duyabikirmiyim sizce 27 haziranda tranferim olmuştu 12 tehmuzdada ogrenmistim kan sonucumu
Canim yaziorum ama esim okadar olmadini idda edior hamileyim ama kac haftakik olduguyla alakali kafam karisik internetdeki tarih araki 5 hafta 5 gunluk dior transfer gunumu baz alirsam 3.hafta 5 gunluk kafam karistiHamilesin hayirli ugurlu olsun. Googleye yaz tup bebek gebelik hesaplama diye transver tarihini gir kaç haftalik oldugunu ogren.
Canim hic bir zaman transver gununden hesaplanmiyor.internetin hesapladigi gibidir.insanin tuhafina gidiyor ama oyle.Canim yaziorum ama esim okadar olmadini idda edior hamileyim ama kac haftakik olduguyla alakali kafam karisik internetdeki tarih araki 5 hafta 5 gunluk dior transfer gunumu baz alirsam 3.hafta 5 gunluk kafam karisti
İnşallah canım valla bir heyecan bastı ki sorma.. 2 gün öncesine kadar olan kasık ,karın bacak ağrılarım şu anda yok ,hatta gayet iyiyim, belirti olarak hiçbiley olmayınca biraz da endişelendi açıkçası.. İnsallah sende görürsün ultrasonda perşembe günüAy isallah gorursunuz senin heycanini bende persembe günü tadicam ısallah
Ozaman 12 hazirani baz alicamm 5.5 gunluk oluyo peki normalde 6 haftada kalp atisi duyuluyormusya ben persembe gunu kalp atisini duyabikirmiyim kiAdetin ilk gününden sayılıyor. Tıpkı normal gebeliklerde olduğu gibi yanı :)
Ya ben kafayi yicek gibiyim tam 4 kez kan verdim esim mudahale etmese halada vercem bekirtiler bazen kayboluyo korkuyorum acikcasii isallah kalpatisnida duyarizzİnşallah canım valla bir heyecan bastı ki sorma.. 2 gün öncesine kadar olan kasık ,karın bacak ağrılarım şu anda yok ,hatta gayet iyiyim, belirti olarak hiçbiley olmayınca biraz da endişelendi açıkçası.. İnsallah sende görürsün ultrasonda perşembe günü
adet tarihinin ilk gününü baz al canım. Benimde 14 haziran.. Aslında tup bebek yaptırdıgım hastane beni ay sonunda çagırdı kalp atısı anca o zaman duyulabilirmiş. Ama kendi dr um erken görmek istedi.. O yuzden cok bişi beklememk lazım erkenden.. Keseyi ve icindeki olusumu görelim yeter..Ozaman 12 hazirani baz alicamm 5.5 gunluk oluyo peki normalde 6 haftada kalp atisi duyuluyormusya ben persembe gunu kalp atisini duyabikirmiyim ki
Gonlunu ferah tut.o belirtiler surekli olmuyor.ilk hamileligimde cok midem bulanmisti sonra iki gun hiç bulanmayinca kormustum ama bebegim benimleydi.oyizden belirtilere cok takmaYa ben kafayi yicek gibiyim tam 4 kez kan verdim esim mudahale etmese halada vercem bekirtiler bazen kayboluyo korkuyorum acikcasii isallah kalpatisnida duyarizz
Kalk atışı 7 8 hastalıkken de duyulabilir. Siz önce keseyi göreceksiniz 6 haftadaOzaman 12 hazirani baz alicamm 5.5 gunluk oluyo peki normalde 6 haftada kalp atisi duyuluyormusya ben persembe gunu kalp atisini duyabikirmiyim ki
Evet canım endişeler hiç bitmiyor :) bende en son geçen hafta çarşamba günü vermiştim. 6000 çıkmıştı sonrada vermedim bir daha. Bakalım bugün ne olacak inşallah kese ve bebişi gorebilirizYa ben kafayi yicek gibiyim tam 4 kez kan verdim esim mudahale etmese halada vercem bekirtiler bazen kayboluyo korkuyorum acikcasii isallah kalpatisnida duyarizz
Daha önce yaşamış biri olarak rahatlıkla döyleyebilirim, adetinin ilk günü canım, bundan sonra hangi hastaneye gidersen git adet tarihini soracaklar, tüp bebekle normal gebelik arasında fark yok, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucğınaMrb kizlar sizd3n bir konida fikir almak istiorum tup bebekte transfer tarihinden so raki haftalarimi sayiliyor yoksa son adet tarihinden sonraki haftalarmi sayılıyor cok merqk ediorum fikri olan dogru bilgisi olan varsa soyleye bikirmi buarafa isallah hepiniz guzel sonuclar alırsınız bende 3 gun sonra ulturasyon konturolu olucam kese icinama kalp atisinidaa duyabikirmiyim sizce 27 haziranda tranferim olmuştu 12 tehmuzdada ogrenmistim kan sonucumu
Canim eger alttan bakarsa duyabilirsin.ama duymasanda endise etme çok sinirda bir tarih.Ozaman 12 hazirani baz alicamm 5.5 gunluk oluyo peki normalde 6 haftada kalp atisi duyuluyormusya ben persembe gunu kalp atisini duyabikirmiyim ki
Kontrolunu olunca mutlaka yaz merak ederim benn canimmadet tarihinin ilk gününü baz al canım. Benimde 14 haziran.. Aslında tup bebek yaptırdıgım hastane beni ay sonunda çagırdı kalp atısı anca o zaman duyulabilirmiş. Ama kendi dr um erken görmek istedi.. O yuzden cok bişi beklememk lazım erkenden.. Keseyi ve icindeki olusumu görelim yeter..
bende 1 temuzda transfer oldum 13 ünde test yaptım 761 çıktı 17sinde tekrar yaptım 6807 çıktıEvet canım endişeler hiç bitmiyor :) bende en son geçen hafta çarşamba günü vermiştim. 6000 çıkmıştı sonrada vermedim bir daha. Bakalım bugün ne olacak inşallah kese ve bebişi gorebiliriz
Kontrole gittinmi dr a canım ?bende 1 temuzda transfer oldum 13 ünde test yaptım 761 çıktı 17sinde tekrar yaptım 6807 çıktı
Tamam aksama anca yazarım heraldeKontrolunu olunca mutlaka yaz merak ederim benn canimm