Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım erken baktırdınız için böyledir kaçıncı gün embriyosuydu hocayla konuştun mu bir de o ne dedi.ben geçen sefer dokuzuncu gümde üçüncü gün embriyosuyla negatif almıştım yine de 11. Gün baktır demişti o yüzden seninki de artacaktır gününe kadar merak etme sevinmelisin pozitif 😻😻
Doktorumla görüşmedim daha salı günü asıl test günüm onu taptırınca görüşecem inş

Transferden sonra doktor muayenesi ne zaman yapılıyor arkadaşlar ? 12 günün sonunda ultrason mu yapılıyor hemen ?

Canım erken baktırdınız için böyledir kaçıncı gün embriyosuydu hocayla konuştun mu bir de o ne dedi.ben geçen sefer dokuzuncu gümde üçüncü gün embriyosuyla negatif almıştım yine de 11. Gün baktır demişti o yüzden seninki de artacaktır gününe kadar merak etme sevinmelisin pozitif 😻😻
Doktorumla görüşmedim daha salı günü asıl test günüm onu taptırınca görüşecem inş

Canım aynı tarihte benimde dondurulmuş embriyo transferim oldu.bendede bacak ağrısı var ama daha çok bel ve kasıkta batma var.. sanırım genel bir durum.Doktoruna sordun mu merak ettim
Bugün Pazar diye rahatsız etmemek adına aramadım, ama yarın aramayı düşünüyorum, çünkü ağrılar devam ediyor, aradığımda buraya yazarım canım

Sanki normal canım üzülme daha 9. Gün yükselme ihtimali var, olmazsa da rabbim büyük bir daha ki sefere inşlh
Ya durduk yere ümitlenmek istemiyorum doktorda mutlaka ilaçlarına devam et iki gün sonra başka merkezde tekrar dene demiş ama yükselmez kendimi kandırmak istemiyorum 2.1 çok düşük😭

Çıkarmı yükselirmi nolur mantıklısını söyle bana:KK43: duydunmu hiç bunu yaşayanı😭
Cnn senin daha 9.gün dr bi bildiği var 12. Gun yaptırın diyo ilaçlarına devam et 3 gun daha dr da demis ve aglama rabbim bir bildiği vardır gozyasin gelecek mutlu haberin habercisi olsun ve daha önce duydum erken kanda çıkma yanı

Canım aynı tarihte benimde dondurulmuş embriyo transferim oldu.bendede bacak ağrısı var ama daha çok bel ve kasıkta batma var.. sanırım genel bir durum.Doktoruna sordun mu merak ettim
Canım ağrım biraz artınca doktoru şimdi aradım, ağrın devam ederse yarın gel bakalım dedi, prolutex diye bir iğne vermişti, iğneyi hergün vuruyorum, o seni rahatlatır dedi.

Back