1er gün arayla 2 test daha yapın. Yanı 12. Gün ve 14 gün test yapın. Doktorunuza dünkü test sonucunu bildirin. Muhtemelen 10 gün içinde ultrason için cagiracaktir. Darısı basımıza. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.benim yarın test günümdü dayanamadım dün kan verdim 156 çıktı kanda 10. gün testi. 3. gün 8 hücreli emrbyo çok heyecanlıyım napmam lazım hiç bir fikrim yok ultrasona mı çağıracaklar acaba
Çıktı mi sonuçŞimdi 12. gün için tekrar kan verdim, bakalım 9. günden sonra değerim katlanmış mi. Acayip heyecanlıyim inşallah herşey yolundadır.
Kaçıncı gün
Çıkmamış hala hastanede bekliyorum.Çıktı mi sonuç
Acilde mi verdiniz? Maksimum 1 ola 1,5 saate çıkıyor acilde. Çok heyecanlı darısı basımıza bu gün 9. Günüm benim de sabırla beklemeye çalışıyorum :)Çıkmamış hala hastanede bekliyorum.
Ne güzel haber hayırlı olsun. Belirti yaşayanlardan mısınız. 2ye katlanarak devam eder inşallahbenim yarın test günümdü dayanamadım dün kan verdim 156 çıktı kanda 10. gün testi. 3. gün 8 hücreli emrbyo çok heyecanlıyım napmam lazım hiç bir fikrim yok ultrasona mı çağıracaklar acaba
çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah... ben hiç bir belirti yaşamadım yumurta toplamadan beri idrarda kasılma oluyor sadece o devam ediyor bir de şişkinlik var ama o da yine yumurta toplamadan bu yana varNe güzel haber hayırlı olsun. Belirti yaşayanlardan mısınız. 2ye katlanarak devam eder inşallah
9.günKaçıncı gün
Çıktı mı sonucum inşalalh artmıştır değerin rabbim gönlüne göre Hayırlsını nasip etsin inşalalhŞimdi 12. gün için tekrar kan verdim, bakalım 9. günden sonra değerim katlanmış mi. Acayip heyecanlıyim inşallah herşey yolundadır.
Şimdi çıktı canım 1018, inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.Çıktı mı sonucum inşalalh artmıştır değerin rabbim gönlüne göre Hayırlsını nasip etsin inşalalh
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum.Şimdi çıktı canım 1018, inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.
İnşallah hepnizin sonuçları çok iyi çıkar, bu akşam sizler için de dua edeceğim.
asla olumsuz düşünmemeye çalış canım evet çok çok zor bi süreç bu ama olumlu düşününce olumluyu çekiyorsun inanıyorum buna gönülden. Allah'ım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin umarım olumlu sonuç alırsın canımHakkımızda hayırlısı olsun kuzum.
Ben nedense çok negatif hissediyorum bu konuda. Olmadı diye düşünüyorum. Bu gün 9. Günüm. 2. Gün transferi yapıldı. Geçen Salı çatlatma iğnesi yapıldı. Etkisi geçmiş midir bilmiyorum. Seytan git kan ver yarin diyor. Diğer yanım da son güne kadar bekle diyor. İçimdeki küçük umut kırıntısını oldurmek istemiyorum.
Pozitif alanlar ne olur dualarınızda bizi de unutmayın.
inşallah canım benim dualarında beni de eksik etme nolur rabbim yavrularını sana bağışlasın allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinŞimdi çıktı canım 1018, inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.
İnşallah hepnizin sonuçları çok iyi çıkar, bu akşam sizler için de dua edeceğim.
İnşallah iyi sonuç alırsın canımHakkımızda hayırlısı olsun kuzum.
Ben nedense çok negatif hissediyorum bu konuda. Olmadı diye düşünüyorum. Bu gün 9. Günüm. 2. Gün transferi yapıldı. Geçen Salı çatlatma iğnesi yapıldı. Etkisi geçmiş midir bilmiyorum. Seytan git kan ver yarin diyor. Diğer yanım da son güne kadar bekle diyor. İçimdeki küçük umut kırıntısını oldurmek istemiyorum.
Pozitif alanlar ne olur dualarınızda bizi de unutmayın.
ben dün kan verdim negatif çıktı canım yarın tekrar vereceğim bakalım hayırlısı allahımdanŞimdi çıktı canım 1018, inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?